Închide meniul

Lui Guardiola i-a ajuns! Antrenorul lui Manchester City vrea să scape de Jack Grealish. Se pregătește schimbul iernii în fotbalul mondial

Sebastian Cristian Publicat: 27 decembrie 2022, 20:57

Reclamă
Lui Guardiola i-a ajuns! Antrenorul lui Manchester City vrea să scape de Jack Grealish. Se pregătește schimbul iernii în fotbalul mondial

Pep Guardiola și Jack Grealish

Profimedia

Lui Guardiola i-a ajuns! Antrenorul lui Manchester City vrea să scape de Jack Grealish. Planul tehnicianului spaniol este să-l aducă pe Rafael Leao, extrema celor de la AC Milan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deși campioana Angliei a investit o sumă colosală pentru Grealish în vara lui 2021, mijlocașul englez nu a reușit să se impună la City. Cele 117 milioane de euro plătite le-au adus „cetățenilor” doar o rezervă de lux.

Lui Guardiola i-a ajuns! Antrenorul lui Manchester City vrea să scape de Jack Grealish

În acest context, Guardiola se gândește la viitor și vrea să îmbunătățească ofensiva formației din nord-vestul Angliei. Planul spaniolului este să-l aducă pe Rafael Leao, fotbalistul care a impresionat la AC Milan și la naționala Portugaliei.

Potrivit presei din Anglia, propunerea lui Manchester City este una simplă: Jack Grealish, în schimbul lui Rafael Leao.

Portughezul mai are contract cu campioana Italiei până în 2024, însă milanezii încearcă să-i prelungească contractul. Șansele ca AC Milan să accepte propunerea lui City sunt mici, dar schimbul depinde și de dorințele celor doi fotbaliști implicați.

Reclamă

Rafael Leao a fost transferat de AC Milan în vara anului 2019. Francezii de la Lille primeau atunci 29,5 milioane de euro. În prezent, portughezul este cotat la 85 de milioane de euro.

Nu i-a priit Cupa Mondială! Pep Guardiola l-a desființat pe unul dintre jucătorii lui City

Pep Guardiola l-a desființat pe Kalvin Phillips, unul dintre jucătorii bine cotați ai lui Manchester City.

Revenit de la Cupa Mondială, mijlocașul englez nu a fost inclus în planurile lui Guardiola pentru meciul din optimile Cupei Ligii cu Liverpool.

Reclamă 4 / 0/3

Prezent în lotul Angliei de la Mondialul qatarez, Kalvin Phillips a fost folosit în două meciuri de Gareth Southgate. De fiecare dată însă, mijlocașul defensiv a intrat de pe banca de rezerve.

„Kalvin Phillips nu este accidentat, ci are kilograme în plus. Nu știu de ce s-a întâmplat asta, dar s-a întors gras la antrenamente și a nu putut juca în acest meci. Voi avea o conversație privată cu el. Când va fi pregătit, îl voi folosi, avem mare nevoie de el”, a declarat Pep Guardiola, conform BBC.

Kalvin Phillips a fost transferat de City de la Leeds, vara trecută, pentru 45 de milioane de lire sterline. În ciuda sumei mari de transfer, englezul nu a reușit să se impună în formația antrenată de Guardiola.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente a fost live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată Vezi toate știrile
Citește și