Închide meniul
UPDATE

„Iar m-ați demis?! N-am pomenit așa ceva!” Şumudică a reacţionat, după ce turcii au scris că pleacă de la Gaziantep

Valentin Pîrcălabu Publicat: 5 martie 2024, 14:42

Reclamă
„Iar m-ați demis?! N-am pomenit așa ceva! Şumudică a reacţionat, după ce turcii au scris că pleacă de la Gaziantep

Marius Şumudică a ajuns la capătul puterilor la Gaziantep:

Marius Şumudică, în timpul unui meci/ Hepta

Marius Şumudică a ajuns la capătul puterilor la Gaziantep. Antrenorul român a spus că s-a îmbolnăvit pe banca celor de la Gaziantep, iar presa din Turcia a scris c[ acestea vrea să plece de la echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gaziantep a pierdut partida cu Alanyspor, scor 0-1, iar acest rezultat l-a adus în pragul disperării pe antrenorul român care a lansat un atac dur şi la jucători.

Update 15:00: Marius Şumudică a dezminţit informaţiile apărute în presa din Turcia.

Iar m-ați demis?! N-am pomenit așa ceva! Nu știu de unde apar astfel de declarații de la mine, când eu nu am vorbit despre așa ceva. Mi se pare aiurea să apară astfel de informații și eu să stau să dezmint, zău!

Nu zic, se poate întâmpla orice, dar eu nu am anunțat că plec de la Gaziantep, nici nu am apucat să discut cu conducerea. Acum am aterizat”, a spus antrenorul român pentru digisport.ro.

Reclamă

Marius Şumudică a ajuns la capătul puterilor la Gaziantep

Mâine îmi voi face bagajele și voi pleca. Starea mea de sănătate s-a deteriorat, m-am îmbolnăvit aici. Nu suntem o echipă rea, dar sunt jucători care nu mă vor și nu joacă. Există bisericuțe în vestiar. Trebuie să schimb echipa”, ar fi spus Marius Şumudică, conform presei din Turcia.

Marius Şumudică a făcut scandal după înfrângerea grea încasată chiar de ziua lui cu Gaziantep

Marius Şumudică a făcut scandal după înfrângerea grea încasată chiar de ziua lui, Antalyaspor – Gaziantep 1-0. Antrenorul care a împlinit luni 53 de ani a vorbit despre arbitraj, dar şi despre problemele pe care le are echipa.

Gaziantep are o singură victorie în ultimele cinci meciuri şi a căzut pe loc retrogradabil, cu 28 de puncte acumulate după primele 28 de etape disputate în campionatul din Turcia. După ultimul eşec, Şumi a atacat arbitrajul, cerând un penalty. El a recunoscut şi problemele din vestiar.

Reclamă 4 / 0/3

”A fost un meci deschis, frumos, am jucat un fotbal bun, dar vreau să spun ceva. Am văzut cum arbitrul și-a schimbat decizia, la Maxim e sută la sută penalty. Nimeni nu a spus nimic la TV, nu am pus presiune deloc. Aici cine pune presiune primește un ușor avantaj.

E penalty clar la Maxim, toți au văzut. Arbitrul s-a dus la monitor și nu a vrut să vadă că a fost penalty. E vina noastră că nu facem scandal la televizor? Nu vreau să vorbesc acum la cald despre plecare. Sunt probleme de vestiar, nu le mai spun la televizor. Trebuie să rămână în vestiar”, a spus Şumudică.

Şumudică, salvat de jucători

Săptămâna trecută, presa din Turcia a anunţat că Marius Şumudică a fost aproape de demitere. Chiar dacă a scăpat, Şumi are acum nevoie de un rezultat pozitiv în partida de pe teren propriu cu Beşiktaş, ce se va disputa pe 11 martie.

Jucătorii ar fi fost cei care l-au salvat pe Şumi. 3 dintre ei au fost să îi convingă pe başkani să continue alături de antrenorul român. Alexandru Maxim, Florin Niţă şi căpitanul echipei, Papy Djilobodji au fost delegaţi să discute cu şefii clubului pentru a se evita plecarea lui „Şumi”.

Marius Şumudică a fost foarte aproape să fie demis de la Gaziantep. Consiliul de Administraţie al clubului s-a reunit iar în favoarea plecării antrenorului au votat şapte membrii, din 13. În ciuda acestui fapt, românul va continua pe banca echipei din Superlig.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham 15:27 Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor” 14:53 Va pune FCSB abonamente la vânzare din sezonul viitor? Mihai Stoica a făcut un anunț important pentru fanii campioanei 14:50 LIVE VIDEOLeeds – Southampton, acum în AntenaPLAY. Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și