Închide meniul

Barcelona, victorie la scor cu Sevilla! Manchester City şi Real Madrid, înfrângeri la limită. Ciprian Tătăruşanu, învins în derby-ul din Milano! Rezultatele zilei, AICI

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 5 februarie 2023, 23:45

Barcelona, victorie la scor cu Sevilla! Manchester City şi Real Madrid, înfrângeri la limită. Ciprian Tătăruşanu, învins în derby-ul din Milano! Rezultatele zilei, AICI

Espanyol - Barcelona

Jucătorii de la Barcelona, în timpul unui meci/ Profimedia

Barcelona s-a distrat cu Sevilla, în timp ce Manchester City şi Real Madrid au fost învinse la limită, în ultima rundă. De cealaltă parte, Ciprian Tătăruşanu a fost învins cu scorul de 1-0 de Inter, în derby-ul din Milano.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tottenham a învins-o pe Manchester City cu scorul de 1-0. Cu acelaşi scor a pierdut şi Real Madrid, în deplasarea de la Mallorca. Toate rezultatele zilei, pe AS.ro!

Barcelona, victorie la scor cu Sevilla! Manchester City şi Real Madrid, înfrângeri la limită

Update 23:55/ Final! Barcelona s-a distrat şi a învins-o cu scorul de 3-0 pe Sevilla. Catalanii şi-au mărit avansul în fruntea campionatului din Spania.

Update 23.43: FINAL. Inter – AC Milan 1-0. „Nerazzurrii” au câștigat derby-ul orașului Milano. Unicul gol al meciului a fost marcat de Lautaro Martinez. Argentinianul l-a învins pe Ciprian Tătărușanu cu o lovitură de cap.

Update 23.42: GOOOOL Barcelona! Raphinha duce scorul la 3-0, după o acțiune superbă creată de elevii lui Xavi.

Reclamă

Update 23.36: GOOOOL Barcelona! Gavi dublează avantajul formației blaugrana!

Update 23.20: GOOOOL Barcelona! Jordi Alba a deschis scorul în meciul cu Sevilla, cu un șut la colțul lung.

Update 22:10/ Min.34: Inter – AC Milan 1-0! Lautaro Martinez a deschis scorul printr-o lovitură de cap, din cornerul executat perfect de Calhanoglu!

Reclamă 4 / 0/3

Update 22:00: Începe partida dintre Barcelona şi Sevilla!

Update 21:45: Începe derby-ul dintre Inter şi AC Milan!

Update: Echipele de start la Inter – AC Milan

Inter: Onana – Skriniar, Acerbi, Bastoni – Darmian, Barella, Calhanoglu, Mkhitaryan, Dimarco – Martinez, Dzeko.
Rezerve: Cordaz, Handanovic – Asllani, Bellanova, Brozovic, Carboni, D Ambrosio, de Vrij, Dumfries, Gagliardini, Gosens, Lukaku, Zanotti.
Antrenor: Simona Inzaghi.

AC Milan: Tătărușanu – Kalulu, Kjaer, Gabbia – Calabria, Messias, Tonali, Krunic, Hernandez – Giroud, Origi.
Rezerve: Vasquez, Mirante – Adli, Bakayoko, Ballo-Toure, De Ketelaere, Diaz, Leao, Pobega, Rebic, Saelemaekers, Thiaw, Vranckx.
Antrenor: Stefano Pioli.

Update 20.26: FINAL. Wolfsburg – Bayern Munchen 2-4. Campioana Germaniei a câștigat duelul din etapa a 19-a din Bundesliga. Kingsley Coman (dublă), Muller și Musiala au înscris golurile bavarezilor, care din minutul 54 au jucat în inferioritate numerică, după eliminarea lui Kimmich.

Update 20.25: FINAL. Tottenham – Manchester City 1-0. Londonezii obțin o victorie uriașă împotriva campioanei Angliei, grație golului marcat de Harry Kane.

Reclamă

Update 18:44: GOL Tottenham! Harry Kane a deschis scorul în partida cu Manchester City! Atacantul englez a profitat de o greşeală în apărarea „cetăţenilor”.

Update 18:30: Începe duelul „de foc” dintre Tottenham şi Manchester City!

Update/ Final! Real Madrid a pierdut surprinzător duelul cu Mallorca, din deplasare, scor 1-0.

Update min 13: Mallorca – Real Madrid 1-0! Muriqi deschide scorul cu o lovitură frumoasă de cap!

Update min 1: A început meciul!

Mallorca – Real Madrid, echipele start:

Mallorca: Rajkovic – Maffeo, Gonzalez, Raillo, Nastasic, Costa – Rodriguez, Baba Mohammed, Ruiz de Galarreta – Muriqi, Lee

Real Madrid: Lunin – Carvajal, Nacho, Rudiger, Camavinga – Valverde, Tchouameni, Ceballos – Asensio, Rodrygo, Vinicius

Real Madrid are parte de o deplasare dificilă la Mallorca, echipă aflată pe locul 10. Madrilenii au nevoie de o victorie pentru a se apropia la 2 puncte de marea rivală Barcelona. Catalanii o vor întâlni în această etapă, pe teren propriu, pe Sevilla.

Tottenham – Manchester City, Inter – AC Milan și Barcelona – Sevilla sunt meciurile zilei! Toate rezultatele, AICI

Iată cele mai importante meciuri de astăzi din fotbalul european:

Pep Guardiola a dezvăluit motivul pentru care l-a lăsat pe Joao Cancelo să plece la Bayern Munchen

Pep Guardiola a dezvăluit motivul pentru care l-a lăsat pe Joao Cancelo să plece la Bayern Munchen. Fundașul portughez a surprins pe toată lumea în momentul în care a fost prezentat la campioana Germaniei.

Deși este doar împrumutat până la finalul sezonului, bavarezii au opțiunea să-l transfere definitiv pentru 70 de milioane de euro.

Pep Guardiola, antrenorul „cetățenilor”, a comentat mutarea și a ținut să explice motivul pentru care portughezul nu mai era mulțumit pe Etihad.

„Joao vrea mereu să joace, trebuie să joace pentru a fi fericit. Vrea să evolueze în fiecare meci şi sper că poate face asta la Bayern. Nu ştiu ce se va întâmpla în sezonul viitor cu el”, a spus Guardiola, la conferinţa de presă.

Joao Cancelo a ajuns la Manchester City în vara lui 2019, fiind transferat de la Juventus. Fundașul lateral de 28 de ani este cotat la 70 de milioane de euro, conform site-urilor de specialitate.

Bavarezii îl vor folosi inclusiv în duelul „de foc” cu PSG, din „optimile” Ligii Campionilor. Primul meci va avea loc pe 14 februarie. Manchester City are o misiune mai ușoară, cel puțin teoretic. Campioana Angliei o va întâlni pe RB Leipzig în „optimile” Champions League.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor Vezi toate știrile
Citește și