Închide meniul

Manchester City – Arsenal 4-1! „Cetățenii” lui Pep Guardiola, victorie importantă în lupta la titlu. Inter a trecut de Juventus și s-a calificat în finala Cupei Italiei

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 26 aprilie 2023, 23:55 / Actualizat: 27 aprilie 2023, 1:07

Manchester City – Arsenal 4-1! Cetățenii” lui Pep Guardiola, victorie importantă în lupta la titlu. Inter a trecut de Juventus și s-a calificat în finala Cupei Italiei

Manchester City - Arsenal

Foto: Profimedia

Manchester City – Arsenal 4-1! „Cetățenii” lui Pep Guardiola, victorie importantă în lupta la titlu. Inter a trecut de Juventus și s-a calificat în finala Cupei Italiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Manchester City s-a dovedit a fi prea puternică pentru Arsenal. „Tunarii” aveau nevoie de victorie pe Etihad pentru a rămâne la mâna lor în lupta la titlu, însă elevii lui Pep Guardiola au fost mai puternici.

Manchester City – Arsenal 4-1! „Cetățenii” lui Pep Guardiola, victorie importantă în lupta la titlu. Inter a trecut de Juventus și s-a calificat în finala Cupei Italiei

Kevin De Bruyne a deschis scorul în minutul 7, iar John Stones a majorat diferența în minutul 45+1, chiar înainte de pauză. În repriza secundă tot „cetățenii” au controlat, iar De Bruyne reușea „dubla” în minutul 54. Haaland a înscris și el în prelungiri. „Tunarii” au înscris golul de onoare în minutul 86, prin Rob Holding. Arsenal este în continuare pe primul loc, cu 75 de puncte. Manchester City este pe 2, cu 73 de puncte, dar cu două meciuri în minus.

Inter a câștigat celălalt meci tare al zilei, scor 1-0 cu Juventus și s-a calificat în finala Cupei Italiei, după 1-1 în tur. Unicul gol al meciului a fost marcat de Federico Dimarco, în minutul 15.

Manchester City – Arsenal, LIVE SCORE

Min. 90+5: Manchester City – Arsenal 4-1! Erling Haaland înscrie și el!

Reclamă

Min. 86: Manchester City – Arsenal 3-1! Rob Holding înscrie pentru oaspeți.

Min. 54: Manchester City – Arsenal 3-0! Kevin De Bruyne reușește „dubla”, după o pasă primită de la Erling Haaland.

Min. 45+1: Manchester City – Arsenal 2-0! John Stones înscrie cu o lovitură de cap!

Reclamă 4 / 0/3

Min. 7: Manchester City – Arsenal 1-0! Kevin De Bruyne deschide scorul cu un șut superb!

Min.1: A început meciul!

Manchester City – Arsenal, echipele de start:

Manchester City: Ederson – Walker, Dias, Akanji  – Stones, Rodri – B. Silva, De Bruyne, Gundogan, Grealish – Haaland

Arsenal: Ramsdale – B. White, Holding, Gabriel, Zinchenko – Odegaard, Partey, Xhaka – Saka, Jesus, Martinelli

Știrea inițială

Arsenal este lider în Premier League, cu 75 puncte, însă elevii lui Mikel Arteta au 32 de meciuri jucate. De cealaltă parte, Manchester City se află pe locul 2, cu 70 de puncte. Jucătorii lui Pep Guardiola au însă 2 meciuri mai puțin desfășurate.

Reclamă

Manchester City – Arsenal, echipele probabile:

Manchester City: Ederson – Akanji, Dias, Laporte – Stones, Rodri – Mahrez, Gundogan, De Bruyne, Grealish – Haaland

Arsenal: Ramsdale – White, Holding, Gabriel, Zinchenko – Xhaka, Partey – Saka, Odegaard, Martinelli – Jesus

Mikel Arteta, reacţie emoţionantă după Arsenal – Southampton 3-3: „Este clar, îi iubesc!”. Cum arată clasamentul în Premier League

Mikel Arteta a avut o reacţie emoţionantă după Arsenal – Southampton, scor 3-3, primul meci al etapei a 32-a din Premier League. „Tunarii” s-au încurcat, pe teren propriu, cu ultima clasată din campionatul Angliei. Chiar şi aşa, antrenorul londonezilor a ţinut să îşi felicite jucătorii.

Carlos Alcaraz a marcat pe Emirates după numai 27 de secunde. A profitat de o eroare colosală făcută de portarul lui Arsenal, Ramsdale. Şi fostul jucător al „tunarilor”, Theo Walcott, a marcat în primul sfert de oră. Southampton a condus cu 2-0 şi 3-1, dar a plecat cu un singur punct.

Mikel Arteta a oferit primele declaraţii după a treia remiză la rând în Premier League. Este în faţa marelui derby cu Manchester City, care poate conta decisiv în lupta pentru câştigarea titlului.

„Evident, sunt nemulțumit de rezultat. Ne-am făcut meciul dificil, dar greșelile fac parte din fotbal. Pentru modul în care am reacționat, îmi iubesc jucătorii mai mult ca oricând. A fost un final de meci incredibil, trebuia să câștigăm. Ne-am creat multe ocazii de gol, dar nu am reușit, suntem dezamăgiți din acest punct de vedere. Nu putem să primim trei goluri acasă. Dacă primește trei goluri în Premier League, e foarte greu să câștigi un meci.

Această echipă tânără a reacționat într-un mod incredibil, spiritul pe care l-au arătat, a fost o plăcere să privești. Mesajul este clar: îi iubesc! Avem acest spirit de luptă care ne poate ajuta în orice meci.

Trebuie să reducem erorile din apărare, e clar. Obiectivul nostru a devenit mai greu, dar abia aștept meciul cu Manchester City, e genul de meci pe care abia aștepți să-l joci. Trebuie să mergem și să câștigăm, pentru că miza este uriașă. Asta e frumusețea fotbalului, sunt sigur că va fi o deplasare incredibilă la Manchester, dar vom fi pregătiți„, a declarat Mikel Arteta pentru Sky Sports, citat de digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:58 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” Vezi toate știrile
Citește și