Închide meniul

Manchester City – Liverpool 2-3 | Jurgen Klopp, în culmea fericirii după calificarea în finala Cupei Angliei: „Sunt de 7 ani aici și știu asta!”. Ce a spus despre echipa lui Pep Guardiola

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 16 aprilie 2022, 21:08

Manchester City – Liverpool 2-3 | Jurgen Klopp, în culmea fericirii după calificarea în finala Cupei Angliei: „Sunt de 7 ani aici și știu asta!. Ce a spus despre echipa lui Pep Guardiola

Manchester City - Liverpool 2-3 | Jurgen Klopp, în culmea fericirii după calificarea în finala Cupei Angliei

Profimedia

Liverpool s-a calificat în finala Cupei Angliei, după ce a învins Manchester City în semifinale, scor 3-2. La final, Jurgen Klopp și Pep Guardiola au vorbit despre partida de pe Wembley.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jurgen Klopp s-a arătat extrem de fericit după ce Liverpool a învins Manchester City și a obținut calificarea în finala Cupei Angliei – prima pentru „cormorani”, după o așteptare de 10 ani.

Manchester City – Liverpool 2-3 | Jurgen Klopp, plecăciune în fața lui Pep Guardiola: „City e cea mai bună echipă din Anglia”

Managerul german a vorbit cu mult respect despre echipa lui Pep Guardiola, pe care o consideră „cea mai bună din Premier League”.

„Nimeni nu se află în siguranță atunci când o conduce cu 3-1 pe City. Este clar ce pot să facă. Aveam nevoie de Ali (n.r. – Alisson), ce meci a făcut! 3-2 este un scor corect și suficient de bun pentru a ne duce în finală. Aveam nevoie de schimbări. Ne-au mai rămas 10 meciuri, un număr nebunesc. Putem să jucăm chiar 11. Va fi incredibil de greu, dar nu imposibil.

Nu este o coincidență (n.r. – despre golul lui Ibrahima Konate). Lucrăm la asta mereu (n.r. – la goluri din corner). Este extrem de important, sper să dureze cât mai mult. Ai nevoie de cursele potrivite în spațiile libere. Thiago a avut o prestație de top, la fel ca toată linia mediană. Keita, wow! La fel și Fabinho. Comparați cele două meciuri contra lui City și veți vedea cât de importantă este odihna jucătorilor.

Reclamă

Astăzi, lucrurile au mers bine. Am avut șansa să îmbunătățim unele momente de joc și cu siguranță am reușit asta. Nu am dușmani în fotbal (n.r. – întrebat despre rivalitatea cu City). Sunt la Liverpool de 7 ani și știu cine sunt rivalii noștri. Avem 19 în Premier League, iar City este cea mai bună echipă din campionat. Nu pot s-o compar, dar asta nu influențează cu nimic rivalitatea cu United sau Everton.”, a spus Jurgen Klopp, după calificarea în finala Cupei Angliei.

Gafă monumentală a portarului Zack Steffen! Sadio Mane a profitat și a marcat

Mane a profitat de gafă monumentală a portarului lui Manchester City, Zack Steffen. Americanul, obișnuit cu statutul de rezervă a lui Ederson, a fost trimis titular de Pep Guardiola la meciul de lux cu Liverpool.

Steffen a stat prea mult cu mingea la picior în propriul careu și a întârziat o eventuală pasă sau degajare. Sadio Mane n-a stat pe gânduri și a pus presiune pe goalkeeper-ul american. Atacantul lui Liverpool s-a dus prin alunecare și l-a contrat pe Steffen, trimițând mingea în poartă.

Reclamă 4 / 0/3

VEZI VIDEO AICI

A fost al 17-lea gol înscris de Mane în tricoul lui Liverpool în sezonul actual.

Sadio Mane a ajuns la 9 goluri marcate împotriva lui Manchester City de când a fost transferat în Anglia, în 2014. Niciun alt jucător n-a înscris mai multe goluri decât starul lui Liverpool începând din sezonul 2014/2015, în toate competițiile.

Recomandări
  • Manchester City – Liverpool 2-3, în semifinalele Cupei Angliei
  • Jurgen Klopp, plecăciune în fața lui Pep Guardiola 

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și