Închide meniul

Pep Guardiola, decizie radicală în RB Leipzig – Manchester City 1-1. Din 2018 nu s-a mai întâmplat așa ceva în UEFA Champions League

Cosmin Cioboată Publicat: 23 februarie 2023, 9:20 / Actualizat: 23 februarie 2023, 14:56

Reclamă
Pep Guardiola, decizie radicală în RB Leipzig – Manchester City 1-1. Din 2018 nu s-a mai întâmplat așa ceva în UEFA Champions League

Manchester City a remizat pe terenul lui RB Leipzig, în UEFA Champions League

Manchester City a remizat pe terenul lui RB Leipzig, în UEFA Champions League / Profimedia

Pep Guardiola a luat o decizie radicală în meciul RB Leipzig – Manchester City 1-1, din manșa tur a optimilor UEFA Champions League. Managerul campioanei Angliei a hotărât să nu facă vreo modificare în timpul partidei din Germania. „Cetățenii” au remizat pe terenul lui Leipzig, iar acum așteaptă manșa retur de pe Etihad, unde vor porni ca favoriți.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Manchester City a condus cu 1-0 în partida din optimile UEFA Champions League. Riyad Mahrez a deschis scorul în Germania, în minutul 27.

Pep Guardiola, decizie radicală în RB Leipzig – Manchester City 1-1

Gazdele nu au renunțat la luptă și au restabilit egalitatea în a doua repriză. Josko Gvardiol a înscris pentru RB Leipzig în minutul 70, din pasa lui Marcel Halstenberg.

Guardiola a surprins în timpul duelului de miercuri seară. Tehnicianul spaniol n-a efectuat vreo schimbare de-a lungul celor 90 de minute.

Managerul lui City a mizat din primul până în ultimul minut pe aceeași formulă:

Reclamă

Potrivit statisticienilor Opta Joe, este pentru prima oară din octombrie 2018 când o echipă nu apelează la nicio modificare în timpul unui meci de UEFA Champions League.

Ultimul antrenor care luase o astfel de decizie a fost Jose Mourinho, în meciul Manchester United – Juventus 0-1, din sezonul 2018/2019.

Reclamă 4 / 0/3

 

Dacă Pep Guardiola a fost mulțumit de jocul elevilor săi din primul „11”, la RB Leipzig situația a fost diferită. Marco Rose, antrenor nemților, a efectuat toate cele 5 modificări pe care le-a avut la dispoziție contra lui Manchester City,

Henrichs, Nkunku, Haidara, Poulsen și Raum au fost introduși în locul lui Klostermann, Forsberg, Schlager, Andre Silva, respectiv Halstenberg.

Reacția categorică a lui Pep Guardiola, după RB Leipzig – Manchester City 1-1

Pep Guardiola a avut o reacție categorică, după ce Manchester City a remizat pe terenul celor de la RB Leipzig, scor 1-1. Managerul „cetățenilor” nu și-a menajat jucătorii, și susține că au prestat un joc modest în cea de-a doua repriză.

Echipa calificată se va decide în manșa retur a optimilor, care se va disputa peste trei săptămâni, în Anglia.

Pep Guardiola a analizat jocul prestat de echipa sa și s-a declarat fericit de rezultatul obținut. Totodată, managerul englezilor a mărturisit că UEFA Champions League este o competiție în care multe echipe de top sunt eliminate.

Mai mult decât atât, Guardiola a declarat că echipa sa nu și-a putut confirma statutul de favorită, mărturisind că nu a fost capabilă să obțină o victorie la scor.

Reclamă

„Nu am făcut niciun pas înainte în repriza secundă. Au venit și mai sus. Ne-am revenit după gol și am jucat ultimele 20 de minute bune. Am avut ocazii bune în ambele reprize. Este un rezultat bun.

Sunt fericit pentru tot jocul, nu doar pentru prima repriză. Este o competiție în care sunt scoase multe echipe importante. Dacă oamenii se așteaptă să venim aici și să câștigăm cu 4-0, îmi pare rău. Nu suntem capabili să facem asta”, a spus Pep Guardiola, citat de btsport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor Vezi toate știrile
Citește și