Închide meniul

Manchester City – Real Madrid, „semifinala Erling Haaland”. Anunţul făcut de Marca înaintea duelului de cinci stele din UEFA Champions League

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 26 aprilie 2022, 9:17

Manchester City – Real Madrid, „semifinala Erling Haaland. Anunţul făcut de Marca înaintea duelului de cinci stele din UEFA Champions League

Erling Haaland este dorit de giganţii Europei

Profimedia

Manchester City şi Real Madrid se întâlnesc azi în Anglia, în manşa tur din semifinalele UEFA Champions League. Duelul de cinci stele dintre Pep Guardiola şi Carlo Ancelotti are mai multe unghiuri de abordare, principalul fiind transferul lui Erling Haaland (21 ani).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ambele cluburi vor să obţină semnătura superstarului norvegian, iar câştigătoarea duelului va avea un mare avantaj în realizarea transferului, anunţă Marca. Ibericii amintesc de faptul că „galacticii” au rămas calmi şi discreţi, în timp ce liderul din Premier League este anunţat ca următoarea destinaţie a atacantului.

Manchester City – Real Madrid, „semifinala Erling Haaland”

Proiectul sportiv decide mai mult de 50% viitorul lui Erling Haaland, motiv pentru care se anunţă o luptă intensă. Real Madrid este la un punct distanţă de titlu în La Liga, iar Manchester City este lider în Anglia şi se luptă cu Liverpool pentru trofeu. Astfel, trofeul UEFA Champions League poate decide soarta vedetei lui Dortmund.

În prezent, Haaland este cotat la 150 de milioane de euro de transfermarkt.com. „Cyborg-ul” norvegian a marcat 82 de goluri în 86 de apariții în tricoul Borussiei Dortmund, în ultimele 3 sezoane, devenind un adevărat coșmar pentru orice fundaș.

Real Madrid, Manchester City, Liverpool, Barcelona, PSG și Bayern Munchen sunt cluburile gigantice care l-au „vânat” pe Erling Haaland în ultimele luni.

Reclamă

Manchester City, favorită să obţină semnătura vedetei lui Dortmund

„Telenovela” Erling Haaland este aproape de final. Presa din Anglia a anunţat că oficialii lui Manchester City s-au înțeles cu reprezentanții starului de la Borussia Dortmund. Norvegianul ar urma să devină cel mai bine plătit jucător din Premier League, cu un salariu astronomic de 500.000 de lire/săptămână.

Manchester City este pregătită să achite clauza de reziliere în valoare de 63 milioane de lire. Dacă totul va merge conform planului, Erling Haaland va semna în următoarele zile un contract valabil pe 5 ani. Pep Guardiola căuta de ceva timp un atacant de careu, iar Erling Haaland reprezintă, fără doar și poate, soluția ideală.

Dacă înțelegerea va fi dusă la bun sfârșit, Erling Haaland îi va călca pe urme tatălui său, Alf-Inge, care a evoluat la Manchester City în perioada 2000-2003.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş Vezi toate știrile
Citește și