Închide meniul

Manchester United, aproape de o ruşine istorică în Cupa Angliei! S-a calificat în finală după lovituri de departajare cu Coventry

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 aprilie 2024, 20:35

Reclamă
Manchester United, aproape de o ruşine istorică în Cupa Angliei! S-a calificat în finală după lovituri de departajare cu Coventry

Manchester United, aproape de o ruşine istorică în Cupa Angliei!

Manchester United s-a calificat cu emoţii în finala Cupa Angliei / Profimediaimages

Manchester United a fost aproape de o ruşine istorică în Cupa Angliei. În semifinalele de pe Wembley, „diavolii” roşii au „tremurat” împotriva lui Coventry City, echipă din Championship.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorii lui Erik ten Hag au avut un start de meci perfect. McTominay a marcat în minutul 23, iar în prelungirile primei reprize a marcat şi Maguire. Autor al unui assist pentru fundaşul central al lui United, Bruno Fernandes a dus scorul la 3-a în minutul 58.

Manchester United, aproape de o ruşine istorică în Cupa Angliei

A urmat un scenariu la care nu se aştepta nimeni. În ultimele 20 de minute, echipa din liga secundă a avut o revenire fabuloasă. Simms a fost autorul unui gol şi a unei pase decisive. În minutul 90+5, Wright a înscris din penalty şi a declanşat nebunia pe legendarul stadion.

S-a intrat în prelungiri, acolo unde Coventry a fost la un pas să dea lovitura la ultima fază. Torp a înscris în minutul 120+1, dar reuşita a fost anulată cu VAR pe motiv de ofsaid.

La loviturile de departajare, „diavolii” au început catastrofal seria. Casemiro a şutat pe mijlocul porţii, iar Collins a prins cu uşurinţă. La 2-2, Onana a reuşit să respingă şutul lui O’Hare. Imediat după, Ben Sheaf a trimis mingea peste transversală. Hojlund nu a mai ratat şi a trimis-o pe United în finală.

Reclamă
Reclamă 4

Manchester United se va duela cu Manchester City cu trofeul pe masă, tot pe Wembley, pe 25 mai. Pentru Coventry City rămâne doar lupta pentru promovarea în Premier League, care se dă LIVE VIDEO în AntenaPLAY.

Echipa lui Ten Hag este pe locul 7 în Premier League. Este fără victorie în ultimele patru etape.

Întrebarea care l-a făcut pe Erik ten Hag să plece în timpul conferinţei

Aceasta este întrebarea care l-a făcut pe Erik ten Hag să plece în timpul conferinţei, după meciul Bournemouth – Manchester United, scor 2-2, din etapa a 33-a din Premier League. Antrenorul „diavolilor” a cedat nervos şi a părăsit încăperea.

Reclamă

Manchester United a ajuns la patru meciuri la rând fără victorie în campionat şi a ajuns pe locul 7 în clasament. Gruparea de pe Old Trafford riscă să înregistreze contraperformanță istorică.

Jurnaliştii englezi i-au amintit lui Ten Hag că United nu a mai trecut niciodată printr-o astfel de situaţie, moment în care antrenorul olandez a cedat. A încheiat imediat conferinţa de presă.

(Dacă terminaţi sub locul 7, va fi ca mai slabă clasare a lui United din istoria Premier League! Crezi că veţi termina mai sus de locul 7?) Nu vreau să comentez! Nu asta este important în acest moment„, a spus Ten Hag în momentul în care s-a ridicat de pe scaun şi a părăsit încăperea.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40 27 iul.

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35 27 iul.

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33 27 iul.

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22 27 iul.

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06 27 iul.

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și