Închide meniul

Manchester United, victorie categorică în fața lui Betis! Toate rezultatele din Europa League și Conference League, AICI

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 martie 2023, 0:03

Manchester United, victorie categorică în fața lui Betis! Toate rezultatele din Europa League și Conference League, AICI

Manchester United - Betis, meciul serii din Europa League

Jucătorii de la Manchester United, în timpul unui meci/ Profimedia

Manchester United a învins-o pe Betis, 4-1. Pentru „diavoli”, au marcat Rashford, Antony, Fernandes și Weghorst, în timp ce unicul gol al lui Betis a fost semnat de Perez. Totodată, Juventus a învins-o pe Freiburg, 1-0, grație golului marcat de Di Maria.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În Conference League, West Ham a învins-o pe AEK Larnaca, 2-0, în timp ce Fiorentina a învins-o pe Sivasspor, 1-0.

Arsenal şi AS Roma joacă ACUM | Manchester United – Betis, meciul serii din Europa League

Update/ Final: Manchester United a învins-o pe Betis, 4-1. În timp ce Juventus s-a impus în fața lui Freiburg, 1-0.

Update/ Min. 82: Gol Manchester United! Weghorst înscrie și el.

Update/ Min. 58: Gol Manchester United! Fernandes majorează avantajul gazdelor.

Reclamă

Update/ Min. 58: Gol Juventus! Di Maria deschide scorul.

Update/ Min. 52: Gol Manchester United! Antony îi readuce pe „diavoli” la conducere.

Update/ Min. 32: Gol Betis! Perez restabilește egalitatea.

Reclamă 4 / 0/3

Update/ Min. 6: Manchester United – Betis 1-0! Marcus Rashford îi duce pe „diavoli” în avantaj, încă din startul meciului!

Update 22:00: Încep partidele Manchester United – Betis şi Juventus – Freiburg!

Update/ Final: Arsenal a remizat pe terenul celor de la Sporting, scor 2-2, în timp ce AS Roma a învins-o cu 2-0 pe Real Sociedad!

Update/ Min. 87: AS Roma – Real Sociedad 2-0! Kumbulla a mărit avantajul trupei lui Jose Mourinho!

Update/ Min. 62: Sporting – Arsenal 2-2! „Tunarii” lui Mikel Arteta au egalat, după autogolul lui Morita!

Update/ Min. 55: Sporting – Arsenal 2-1! Gazdele au preluat conducerea, după ce au revenit fantastic! Paulinho a marcat pentru a-şi duce echipa în avantaj!

Update/ Min. 34: Sporting – Arsenal 1-1: Gazdele au restabilit egalitate. Goncalo Inacio a marcat pentru 1-1.

Reclamă

Update/ Min. 22: Sporting – Arsenal 0-1! Saliba a dat lovitura pe „Jose Alvalade”!

Update/ Min. 13: AS Roma – Real Sociedad 1-0! El Shaarawy a deschis scorul pe Olimpico!

Update 19:45: Încep meciurile AS Roma – Real Sociedad şi Sporting – Arsenal!

Meciurile serii în UEFA Europa League:

Meciurile serii în UEFA Conference League:

Manchester United se vinde! Anunțul răsunător venit din Anglia

Manchester United se vinde. Anunțul a fost făcut în presa din Marea Britanie chiar după umilința istorică cu rivala Liverpool, 0-7, pe Anfield. Fanii au aflat cine este favorit să cumpere clubul de pe Old Trafford.

Qatarul se află în „pole position” pentru a deveni noul proprietar al grupării Manchester United, informează RMC Sport. Familia Glazer, care deţine clubul englez din 2005, încearcă de câteva luni să-l vândă, informează news.ro. 

Oferta din Qatar, formulată prin intermediul fundaţiei Nine Two, ar preceda pe cea a Ineos, grupul petrochimic condus de Jim Ratcliffe, care deţine deja OGC Nice.

Oferta finală a Qatarului ar putea depăşi 5 miliarde de euro. Ar urma să includă răscumpărarea completă şi imediată a datoriilor Red Devils, care ar ajunge la 580 de milioane de euro.

Un argument pe care ceilalţi pretendenţi la preluarea clubului din Manchester nu l-ar oferi.

În orice caz, este puţin probabil ca familia Glazer să încheie vânzarea înainte de sfârşitul actualului sezon.

Qatarul deţine şi clubul Paris Saint-Germain prin Qatar Sport Investment (QSI), o subsidiară a fondului suveran de investiţii al emiratului. O posibilă achiziţie a lui Manchester United nu ar fi însoţită de o plecare a qatarioţilor de la PSG.

Reacția lui Erik ten Hag, după umilința suferită în fața lui Liverpool

Erik ten Hag a reacționat după Liverpool – Manchester United 7-0. Antrenorul celor de la Manchester United nu i-a menajat pe elevii săi după ce formația din Manchester a suferit una dintre cele mai rușinoase înfrângeri din istoria sa.

După meci, Erik ten Hag a recunoscut că echipa sa nu a avut atitudinea potrivită și că rezultatul este unul de-a dreptul rușinos. Totuși, olandezul este optimist că Manchester United are puterea să-și revină după acest meci

„Cred că am făcut o primă repriză decentă. A fost o greșeală de organizare chiar înainte de pauză. În repriza a doua, pur și simplu nu am fost noi. Nu am jucat la standardele noastre. Nu am jucat ca o echipă. Nu am fost profesioniști.

Sunt foarte nervos și surprins pentru că echipa asta a arătat cu totul altă atitudine în ultimele luni. În repriza a doua, cu siguranță nu am avut o atitudine de învingători. Nu am respectat planul, nu ne-am făcut treaba.

Nu am urmărit adversarii, ne-am comportat ca niște amatori. Am arătat și în trecut că ne putem reveni după un astfel de rezultat. Am făcut-o după Brentford, am făcut-o după Manchester City.

Cu siguranță că e o mare lovitură. E de neacceptat. Sunt foarte nervos și dezamăgit. E o trezire la realitate, trebuie să rămânem tari”, a declarat Erik ten Hag, potrivit BBC.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” Vezi toate știrile
Citește și