Închide meniul

Manchester United se vinde! Anunțul făcut chiar după dezastrul cu Liverpool. Cine e favorit să cumpere clubul

Alexandru Ivan Publicat: 6 martie 2023, 20:51

Reclamă
Manchester United se vinde! Anunțul făcut chiar după dezastrul cu Liverpool. Cine e favorit să cumpere clubul

Manchester United se vinde

Jucătorii lui Manchester United, în timpul unui meci / Profimedia

Manchester United se vinde. Anunțul a fost făcut în presa din Marea Britanie chiar după umilința istorică cu rivala Liverpool, 0-7, pe Anfield. Fanii au aflat cine este favorit să cumpere clubul de pe Old Trafford.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Qatarul se află în „pole position” pentru a deveni noul proprietar al grupării Manchester United, informează RMC Sport. Familia Glazer, care deţine clubul englez din 2005, încearcă de câteva luni să-l vândă, informează news.ro. 

Manchester United se vinde

Oferta din Qatar, formulată prin intermediul fundaţiei Nine Two, ar preceda pe cea a Ineos, grupul petrochimic condus de Jim Ratcliffe, care deţine deja OGC Nice.

Oferta finală a Qatarului ar putea depăşi 5 miliarde de euro. Ar urma să includă răscumpărarea completă şi imediată a datoriilor Red Devils, care ar ajunge la 580 de milioane de euro.

Un argument pe care ceilalţi pretendenţi la preluarea clubului din Manchester nu l-ar oferi.

Reclamă
Reclamă

În orice caz, este puţin probabil ca familia Glazer să încheie vânzarea înainte de sfârşitul actualului sezon.

Qatarul deţine şi clubul Paris Saint-Germain prin Qatar Sport Investment (QSI), o subsidiară a fondului suveran de investiţii al emiratului. O posibilă achiziţie a lui Manchester United nu ar fi însoţită de o plecare a qatarioţilor de la PSG.

Ce a spus Erik ten Hag după 0-7 cu Liverpool

Erik ten Hag a reacționat după Liverpool – Manchester United 7-0. Antrenorul celor de la Manchester United nu i-a menajat pe elevii săi după ce formația din Manchester a suferit una dintre cele mai rușinoase înfrângeri din istoria sa.

Reclamă

După meci, Erik ten Hag a recunoscut că echipa sa nu a avut atitudinea potrivită și că rezultatul este unul de-a dreptul rușinos. Totuși, olandezul este optimist că Manchester United are puterea să-și revină după acest meci

„Cred că am făcut o primă repriză decentă. A fost o greșeală de organizare chiar înainte de pauză. În repriza a doua, pur și simplu nu am fost noi. Nu am jucat la standardele noastre. Nu am jucat ca o echipă. Nu am fost profesioniști.

Sunt foarte nervos și surprins pentru că echipa asta a arătat cu totul altă atitudine în ultimele luni. În repriza a doua, cu siguranță nu am avut o atitudine de învingători. Nu am respectat planul, nu ne-am făcut treaba.

Nu am urmărit adversarii, ne-am comportat ca niște amatori. Am arătat și în trecut că ne putem reveni după un astfel de rezultat. Am făcut-o după Brentford, am făcut-o după Manchester City.

Cu siguranță că e o mare lovitură. E de neacceptat. Sunt foarte nervos și dezamăgit. E o trezire la realitate, trebuie să rămânem tari”, a declarat Erik ten Hag, potrivit BBC.

Liverpool – Manchester United 7-0

Elevii lui Jurgen Klopp au intrat mult mai hotărâți pe teren și au controlat meciul încă de la început. Este cea mai drastică înfrângere suferită în derby-ul cu Liverpool din istoria lui Manchester United și una dintre cele mai rușinoase meciuri din istoria echipei.

După mai multe ocazii nefructificate, Cody Gakpo a deschis scorul în minutul 41, după un șut frumos din interiorul careului.

Repriza secundă a fost de vis pentru „cormorani”. Darwin Nunez dubla avantajul după numai 2 minute de la startul actului secund, iar Gakpo reușea „dubla” în minutul 50. Manchester United era deja groggy, însă gazdele au continuat să atace.

Astfel, Mohamed Salah, Darwin Nunez și Roberto Firmino stabileau scorul final, trimițând de încă trei ori mingea în poarta lui David de Gea. La finalul meciului, tabela de pe Anfield indica un clar 7-0 în favoarea lui Liverpool.

Egipteanul lui Liverpool a devenit cel mai bun marcator din istoria clubului în Premier League, cu 129 de goluri. De asemenea, el este primul jucător al „cormoranilor” care înscrie în 6 meciuri consecutive împotriva lui Manchester United.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:39

Elias Charalambous anunță schimbări înainte de Sepsi – FCSB! Unde îl vede pe Vlad Chiricheș: „Poate juca acolo dacă e nevoie”

14:00

VIDEOBenfica – Gil Vicente, 22:30, în AntenaPLAY. Sporting a dat recital! Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal

13:51

Rapid – Oțelul Galați LIVE TEXT (21:30). Duel de foc în Giulești între Marius Șumudică și Dorinel Munteanu. Echipele probabile

13:00

VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY

13:00

Simona Halep revine pe teren! Fostul număr 1 mondial a făcut anunțul: „Mai devreme decât mă așteptam”

12:40

WADA a făcut apel și cere suspendarea lui Jannik Sinner! Cât riscă să stea departe de teren numărul 1 mondial

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY 6 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1
Citește și