Închide meniul

Manchester United – Liverpool 0-5. Căpitanul diavolilor rupe tăcerea după eșecul dureros. ”Vreau să le cer scuze fanilor. Fiecare trebuie să se uite în oglindă”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 octombrie 2021, 21:40

Manchester United – Liverpool 0-5. Căpitanul diavolilor rupe tăcerea după eșecul dureros. ”Vreau să le cer scuze fanilor. Fiecare trebuie să se uite în oglindă”

Manchester United - Liverpool 0-5. Căpitanul diavolilor rupe tăcerea după eșecul dureros

Profimediaimages

”Orice înfrângere este dureroasă, mai ales una împotriva lui Liverpool. Felul în care am pierdut acest meci, scorul era 0-4 la pauză. Nu putem încasa un gol cum a fost al treilea. E greu să fii condus cu 4-0 la pauză. Ne-au prins imediat pe contraatac și s-a făcut 5-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Manchester United, înfrângere istorică împotriva rivalei Liverpool

După acel cartonaș roșu, era clar că nu mai aveam forță. Mă uit la colegii mei, la antrenamente toată lumea dă totul. Dar, în acest monent, nu este de ajuns. Vreau să le cer scuze fanilor. Fiecare trebuie să se uite în oglindă, dar cel mai important e să rămânem un grup unit”, a spus Maguire, la finalul eșecului dureros, 0-5 cu Liverpool.

Pentru Manchester United, aceasta este cea mai grea înfrângere împotriva rivalei Liverpool. E prima oară când cormoranii se impun la o diferență de 5 goluri. E a doua oară când Liverpool marchează 5 goluri pe Old Trafford, precedentul meci datând din noiembrie 1936 (1936).

Pe de altă parte, Mohamed Salah este primul jucător care vine din postura de adversar și reușește un hat-trick pe Old Trafford, în istoria Premier League (1992-2001).

Citește și:

Manchester United – Liverpool 0-5. Fanii au plecat la pauză

Fanii au părăsit Old Trafford la pauză, după ce favoriții lor au fost umiliți de cormorani. Încă de la pauză, când cormoranii conduceau cu 4-0, fanii au decis să plece de pe Old Trafford. Aceștia nu au mai suportat umilința, și, potrivit ESPN, mii de suporteri au părăsit „Teatrul Viselor”.

Reclamă

Manchester United a suferit o umilință fără precedent în derby-ul cu Liverpool. La pauză, cormoranii conduceau cu 4-0. Acesta este primul meci din istoria Premier League în care „diavolii roșii” încasează atât de multe goluri în primele 45 de minute.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni Vezi toate știrile
Citește și