Închide meniul

Marcao, bucurie nebună după golul marcat în Galatasaray – Barcelona, din pasa lui Cicâldău. A distrus fanionul de la colţul terenului, după ce l-a „luat la şuturi”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 17 martie 2022, 20:36

Marcao, bucurie nebună după golul marcat în Galatasaray – Barcelona, din pasa lui Cicâldău. A distrus fanionul de la colţul terenului, după ce l-a „luat la şuturi

Marcao a rupt fanionul de la colţul terenului

Captură Pro X

Brazilianul Marcao a declanşat nebunia în Galatasaray – Barcelona, după ce a deschis scorul din centrarea perfectă a lui Cicâldău. Marcao a rupt fanionul în timp ce se bucura după golul marcat în poarta Barcelonei. Oficialii celor de la Galatasaray au fost nevoiţi să vină cu un alt fanion.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Video AICI cu golul marcat de Marcao! 

Atmosferă senzațională la Istanbul! Turcii au făcut spectacol în tribune la Galatasaray – Barcelona

Fanii grupării ”Cim Bom” au făcut spectacol în tribune și i-au cucerit chiar și pe catalani, care au transmis un mesaj. După cum au promis, turcii au produs o incendiară la Istanbul, pe arena ”Nef Stadyumu”, pentru duelul de gală Galatasaray – Barcelona, capul de afiș din Europa League. Ultrașii turci i-au așteptat pe adversari cu celebra urare ”Bun venit în infern!”.

Atmosfera superbă i-a cucerit chiar și pe rivalii catalani, care le-au transmis un mesaj. ”Iadul nu mai pare un loc atât de rău!”, a scris Barcelona pe Twitter.

Gică Hagi și Gică Popescu, spectatori de lux la Galatasaray – Barcelona

Gică Hagi și Gică Popescu se află și ei în tribune la meciul de gală Galatasaray – Barcelona, din manșa retur a optimilor UEFA Europa League. Cei doi jucători legendari ai României au plecat la Istanbul cu un avion privat pus la dispoziție de oficialii clubului turc. Gică Hagi și Gică Popescu au jucat în timpul carierei atât la Galatasaray, cât și la Barcelona. Din acest motiv, “Baciul” spune că “voi avea inima împărțită în două” la partida de la Istanbul.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și