Închide meniul

Marele Diego Maradona i-a prezis viitorul lui Lionel Messi: „O să plece urât de la Barcelona!” Vorbele lui „El Pibe D’Oro” s-au adeverit după patru ani: „O să îi facă ce mi-au făcut şi mie”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 9 august 2021, 20:10

Marele Diego Maradona i-a prezis viitorul lui Lionel Messi: „O să plece urât de la Barcelona! Vorbele lui „El Pibe DOro s-au adeverit după patru ani: „O să îi facă ce mi-au făcut şi mie

Marele Diego Maradona i-a prezis viitorul lui Lionel Messi

Profimedia

Marele Diego Maradona i-a prezis viitorul lui Lionel Messi în urmă cu patru ani

Pentru prima dată după 21 de ani, Lionel Messi nu mai este jucătorul Barcelonei. Starul argentinian a fost șocat de vestea ca va trebui să-și continue cariera departe de Camp Nou.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„M-am oferit să-mi reduc salariul cu 50%. Am făcut tot ce este posibil. Nu este adevărat că am cerut o mărire. Am fost foarte trist. Foarte dificil. Încă încerc să mă obișnuiesc cu situația. Va fi și mai greu când ajung acasă”, a declarat Messi, în lacrimi, la conferinţa de presă.

Despărţirea dintre Barcelona şi Messi a fost prevestită de marele Diego Maradona în urmă cu patru ani. Legendarul fotbalist care s-a stins din viaţă anul trecut spunea în 2017 că Lionel va pleca de la gruparea blaugrana la fel cum a făcut-o şi el în 1984.

„Ştiu că Messi o să plece urât de la Barcelona sau într-un fel în care nu merită. Am plecat la fel. Nu le pasă de ceea ce le oferi, nu îţi oferă recunoştinţă. O să îi facă ce mi-au făcut şi mie”, spunea Maradona în urmă cu patru ani, citat de Infobae.

Dezastru la Barcelona după plecarea lui Lionel Messi

Dezastru la Barcelona după plecarea lui Lionel Messi. Gruparea blaugrana va suferi pe toate planurile după ce s-a despărţit de cel mai bun marcator din istoria clubului.

Reclamă

Catalanii au făcut toate calculele şi se anunţă vremuri grele pentru bugetul echipei. Potivit jurnaliştilor de la sport.es, Barcelona ar putea pierde 137 de milioane de euro după ce nu a semnat o nouă înţelegere cu starul argentinian.

Clubul condus de Joan Laporta ar putea pierde sume importante şi ca urmare a rezultatelor din La Liga şi UEFA Champions League. Barcelona are al doilea brand din lume. Este depăşită la acest capitol numai de Real Madrid, al cărui valoare este estimată la 1 miliard şi 276 de milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Marele Diego Maradona i-a prezis viitorul lui Lionel Messi
  • Vorbele lui „El Pibe D’Oro” s-au adeverit după patru ani

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în Europa 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și