Închide meniul
VIDEO

Mario Balotelli a marcat golul anului! ”Manita” incredibilă pentru italian, în Turcia

Dan Roșu Publicat: 22 mai 2022, 21:50

Mario Balotelli a marcat golul anului! ”Manita” incredibilă pentru italian, în Turcia

Mario Balotelli a marcat golul anului

Mario Balotelli, în timpul unui meci din Turcia / Profimedia Images

  • Mario Balotelli a marcat cinci goluri în Turcia
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Mario Balotelli a marcat golul anului în meciul din Turcia dintre Adana Demirspor și Goztepe, încheiat cu un ireal 7-0. SuperMario și-a trecut cinci goluri în cont, dar ultimul a reprezentat ceva special.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Balotelli a preluat o minge pe un contraatac, a făcut bicicleta în mai multe rânduri în fața unui adversar, de care a trecut, iar apoi a reușit să marcheze cu ajutorul unei Rabona perfecte, la colțul lung.

Reclamă

Mario Balotelli a marcat golul anului!

Parcă uimit și el de ce a reușit, Mario Balotelli s-a bucurat temperat. Era al cincilea său gol în meci și era abia minutul 70. El a stabilit cu acea Rabona ideală și scorul final, 7-0.

După cele cinci goluri marcate duminică, Mario Balotelli a ajuns la cota 19 goluri reușite în acest sezon, în toate competițiile, în tricoul lui Adana, echipă la care a ajuns gratis, la începutul acestei campanii.

Reclamă

Culmea e că cele cinci goluri au venit în ziua în care patru din fostele sale echipe au luptat pentru titlurile de campioană din Premier League și Serie A. SuperMario a trecut pe la Inter, Milan, Manchester City și Liverpool.

Mario Balotelli, salariu uriaș în Turcia

După ce a început deceniul drept unul dintre cei mai promițători atacanți de pe continent, Balotelli a continuat să decadă din cauza problemelor de comportament. El a încercat să își relanseze cariera la Brescia şi Monza în ultimii ani, însă nu a reuşit.

Ajuns la Adana, atacantul de 31 de ani este plătit regește, cu un salariu anual de cinci milioane de euro. Doar 2.3 milioane de euro este în prezent cota de piaţă a lui Balotelli, conform transfermarkt.com. În urmă cu 10 ani, acesta valora 32 de milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

În carieră, Balotelli a cunoscut cel mai mare succes la Inter, alături de care a reușit tripla istorică din 2010, campionat – Cupa Italiei – Champions League. El mai are în palmares alte două titluri cu nerazzurrii.

De asemenea, el a câștigat titlul de campion și în Premier League, oferind assist-ul la celebrul gol al lui Sergio Aguero din prelungirile partidei cu QPR, care le-a adus cetățenilor primul campionat după 44 de ani, în 2012.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Fenerbahce vrea să se retragă din campionatul Turciei
Fotbal extern • 18 mart., 21:19
Fenerbahce vrea să se retragă din campionatul Turciei! Anunţul echipei după ce jucătorii au fost atacaţi de fanii lui Trabzonspor
Marius Şumudică ştie cum o va salva pe Gaziantep de la retrogradare
Fotbal extern • 16 feb., 10:19
Marius Şumudică ştie cum o va salva pe Gaziantep de la retrogradare! Calculele făcute de antrenorul român
Mario Balotelli poate reveni în fotbalul mare
Serie A • 10 ian., 21:38
Mario Balotelli poate reveni în fotbalul mare! Atacantul este dorit de 3 echipe din Serie A
România - Turcia LIVE VIDEO
Alte sporturi • 9 ian., 11:55
România – Turcia 3-7, în AntenaPLAY. Tricolorele au încheiat Campionatul European de polo feminin pe locul 14
Marius Șumudică, anunț despre lovitura pe care o pregătește Mircea Lucescu
Fotbal extern • 24 dec., 10:14
Marius Șumudică, anunț despre lovitura pe care o pregătește Mircea Lucescu: „Eu vorbesc cu nea Mircea”