Închide meniul

Marius Niculae a explicat de ce Cristiano Ronaldo a ales să semneze cu Al Nassr: „Și-a făcut socotelile!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 5 decembrie 2022, 16:19

Marius Niculae a explicat de ce Cristiano Ronaldo a ales să semneze cu Al Nassr: „Și-a făcut socotelile!

Marius Niculae vrea să se revadă cu Cristiano Ronaldo, la 20 de ani distanță de când jucau împreună la Sporting

Instagram Marius Niculae

Marius Niculae a explicat de ce Cristiano Ronaldo a ales să semneze cu Al Nassr. Fost coechipier cu starul portughez, „Săgeată” e convins că statutul de super vedetă și salariul astronomic oferit de șeici l-au făcut pe Cristiano Ronaldo să aleagă campionatul Arabiei Saudite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Niculae și Cristiano Ronaldo au fost colegi la Sporting Lisabona în 2001-2003, înainte de portughezul să semneze cu Manchester United. Cei doi chiar au dormit în aceeași cameră, în cantonamentele echipei.

Marius Niculae a explicat de ce Cristiano Ronaldo a ales să semneze cu Al Nassr

„Te gândești și la bani pe finalul carierei! Probabil că și-a făcut socotelile (n.n. râde). Am zis de anul trecut că nu mai rezistă la nivel înalt, dar n-am fost băgat în seamă (n.n. râde). Și-a atins obiectivul și în Qatar, după ce a marcat la cinci Campionate Mondiale consecutive. Acolo, la Al-Nassr, va fi o super vedetă, iar echipa se va construi cu siguranță în jurul lui! Probabil că din acest motiv se și duce acolo, să fie cel mai bine plătit jucător din lume. El are acum ambiția asta. A ajuns la o vârstă și a văzut că n-a avut succes la Manchester United”, a spus Marius Niculae, conform prosport.ro.

Cristiano Ronaldo s-a despărțit de fosta sa echipă, Manchester United, chiar în timpul Campionatului Mondial. „Diavolii” i-au reziliat contractul după interviul exploziv cu Piers Morgan, în care a criticat dur clubul de pe Old Trafford.

MARCA: Cristiano Ronaldo va juca la Al-Nassr de pe 1 ianuarie

Jurnaliștii de la MARCA au anunțat, luni, că Cristiano Ronaldo va juca la Al Nassr din 1 ianuarie 2023. Agenţii starului portughez ar fi bătut palma cu şeicul grupării din Arabia Saudită. Contractul se va întinde pe o perioadă de două sezoane şi jumătate. În conturile atacantului care a fost pus pe liber de Manchester United va intra o adevărată avere. CR7 va primi un salariu fabulos la Al-Nassr.

Reclamă

Spaniolii anunţă că principalul motiv din spatele deciziei luate de Cristiano Ronaldo este unul economic. Deţinătorul a cinci Baloane de Aur va fi noua imagine a saudiţilor.

Contractul, de cel puţin o sută de milioane de euro, este înconjurat de stimulente economice care vin din publicitate. Astfel, portughezul va deveni cel mai bine plătit sportiv din lume. Înţelegerea dintre CR7 şi Al-Nassr se ridică la aproape 200 de milioane de euro.

Messi şi Neymar, cu cele 75, respectiv 70 de milioane de euro, sunt departe de ceea ce va câştiga Cristiano Ronaldo în Arabia Saudită„, anunţă marca.com.

Reclamă 4 / 0/3

Nicio echipă din Europa nu se apropie de oferta uriaşă făcută de Al Nassr. Nici măcar cele din Statele Unite nu sunt aproape, astfel că Ronaldo e aproape să devină cel mai titrat fotbalist din fotbalul arab.

CR7 este primul jucător din istorie care marchează la 5 Cupe Mondiale

Cristiano Ronaldo a devenit pentru jucător din istorie care a marcat la 5 Cupe Mondiale. Starul portughez a deschis scorul cu Ghana, în primul meci din Qatar, dintr-un penalty pe care tot el l-a obţinut.

Cristiano Ronaldo a anunţat că turneul final din Qatar va fi ultima Cupă Mondială din carieră. Acesta se află la a cincea participare, însă nu a reuşit să ajungă niciodată într-o finală. Totodată, starul care recent şi-a încheiat înţelegerea cu Manchester United, a anunţat că dacă va deveni campion mondial, va pune ghetele în cui!

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! 20:00 Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid! Dan Şucu, devastat după golul marcat de Louis Munteanu 20:00 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 19:40 LIVE TEXTFarul – Rapid 1-1. Louis Munteanu a marcat din nou. Albion Rrahmani, gol din penalty în minutul 45+4! 19:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos LIVE VIDEO (20:30)! Duel pentru titlul din Grecia! Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 Vezi toate știrile
Citește și