Închide meniul

CM 2022 | Prima reacţie a lui Cristiano Ronaldo, după ce a scris istorie şi a dat gol la a 5-a Cupă Mondială: „Un alt record! E o mare mândrie!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 24 noiembrie 2022, 22:13

CM 2022 | Prima reacţie a lui Cristiano Ronaldo, după ce a scris istorie şi a dat gol la a 5-a Cupă Mondială: „Un alt record! E o mare mândrie!

Prima reacţie a lui Cristiano Ronaldo, după ce a marcat în Ghana - Portugalia 3.2

Profimedia

Prima reacţie a lui Cristiano Ronaldo, după ce a scris istorie şi a dat gol la a 5-a Cupă Mondială. Starul portughez a spus că este o mare mândrie pentru el că a ajuns la o asemenea performanţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo a scris istorie şi a devenit singurul jucător care a reuşit să dea gol la 5 ediţii de Campionat Mondial. Ronaldo a deschis scorul din penalty în partida cu Ghana, scor 3-2 pentru Portugalia.

Prima reacţie a lui Cristiano Ronaldo, după ce a scris istorie şi a dat gol la a 5-a Cupă Mondială

Este un moment frumos, la a cincea mea Cupă Mondială. Am câștigat, am pornit cu dreptul, a fost o victorie foarte importantă.

Știm că în aceste competiții câștigarea primului meci era crucial. Un alt record, sunt singurul jucător care a marcat în cinci Cupe Mondiale consecutive, asta pentru mine este o mare mândrie. A fost greu, dar am fost câștigat pe merit! După cum am spus, am vrut să începem cu dreptul. Am câștigat, am jucat bine, am ajutat echipa”, a spus Cristiano Ronaldo, conform ojogo.pt.

Cristiano Ronaldo e uriaş! A devenit primul jucător din istorie care marchează la 5 Cupe Mondiale

Cristiano Ronaldo a devenit pentru jucător din istorie care a marcat la 5 Cupe Mondiale. Starul portughez a deschis scorul cu Ghana dintr-un penalty pe care tot el l-a obţinut.

Reclamă

Cristiano Ronaldo continuă să doboare record după record. A devenit singurul jucător din istorie care a marcat la 5 Cupe Mondiale. Ronaldo a atins această performanţă în partida cu Ghana. În minutul 65 al partidei cu Ghana, Cristiano Ronaldo a transformat impecabil un penalty pe care tot el l-a obţinut şi a scris istorie.

Cristiano Ronaldo, în lacrimi înainte de Portugalia – Ghana

Cristiano Ronaldo a fost în lacrimi, înainte de startul partidei dintre Portugalia şi Ghana. Starul lusitan se află la ultima participare la un Campionat Mondial din carieră, Cupa Mondială fiind singurul trofeu care-i lipseşte dintr-un palmares incredibil!

Reclamă 4 / 0/3

Cristiano Ronaldo este titular în prima partidă a Portugaliei, de la Campionatul Mondial din Qatar. Lusitanii se duelează cu Ghana, într-un meci din Grupa H, grupă din care mai fac parte Uruguay şi Coreea de Sud.

Cristiano Ronaldo nu s-a mai putut abţine şi şi-a dat frâu liber emoţiilor, înainte de debutul la Campionatul Mondial din Qatar. Starul lusitan a început să plângă în momentul intonării imnului Portugaliei, înaintea fluierului de start din partida cu Ghana!

Cristiano Ronaldo a anunţat că turneul final din Qatar va fi ultima Cupă Mondială din carieră. Acesta se află la a cincea participare, însă nu a reuşit să ajungă niciodată într-o finală. Totodată, starul care recent şi-a încheiat înţelegerea cu Manchester United, a anunţat că dacă va deveni campion mondial, va pune ghetele în cui!

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
Vezi toate știrile
Citește și