Închide meniul

Marius Şumudică a anunţat un transfer de proporţii pentru fotbalul românesc! „Te mândreşti că eşti român”

Dan Roșu Publicat: 3 ianuarie 2024, 9:06

Reclamă
Marius Şumudică a anunţat un transfer de proporţii pentru fotbalul românesc! „Te mândreşti că eşti român

Marius Şumudică a anunţat un transfer de proporţii pentru fotbalul românesc

Marius Şumudică, în timpu unei conferinţe de presă

Marius Şumudică a anunţat un transfer de proporţii pentru fotbalul românesc. Antrenorul e sigur că Radu Drăguşin va pleca de la Genoa pentru suma record de 30 de milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tottenham a ajuns la un acord total cu fundaşul de 21 de ani cotat la 20 de milioane de euro. Rămâne de văzut la ce sumă de transfer vor pica de acord cele două cluburi.

Marius Şumudică a anunţat un transfer de proporţii pentru fotbalul românesc

„Eu am spus şi de Turcia, e singurul jucător care poate juca la Galatasaray. Nu-l urmărisem foarte mult, dar l-am văzut în meciul cu Inter şi mi-am dat seama. Se vede după faţa lui, eu nu mă înşel la jucători, e un băiat de o modestie ieşită din comun, un băiat care a muncit să fie unde este acum.

Va face subiectul unui transfer de proporţii. Joacă la Genoa şi este unul dintre puţinii jucători români care evoluează în străinătate, la un nivel înalt. 30 de milioane este o sumă mare, noi nu avem rezultate în cupele europene.

Un transfer de genul ăsta, mai scoţi capul în lume, se aude, apare în presa internaţională, te mândreşti că eşti român, mai ales ca antrenor afară. Mă mai întrebau de el şi eram mândru că se poate transfera pe o astfel de sumă”, a spus Şumudică.

Reclamă

Tottenham face totul pentru a-l transfera pe Radu Drăguşin

Tottenham face totul pentru a-l transfera pe Radu Drăguşin! Echipa din Premier League ar fi făcut iniţial o ofertă de 25 de milioane de euro pentru fundaşul naţionalei, dar acum englezii plusează.

Potrivit jurnalistului italian Rudy Galetti, Tottenham le oferă celor de la Genoa circa 27 de milioane de euro pentru Radu Drăguşin. Sky Sport Italia notează că Napoli a intrat şi ea pe fir, propunerea campioanei Italiei fiind una foarte bună.

Napoli ar oferi 20 de milioane de euro, plus fundaşul norvegian Leo Ostigard, cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 10 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

În acest moment, Tottenham este în pole-position pentru obţinerea semnăturii lui Radu Drăguşin. De altfel, Fabrizio Romano a anunţat că Radu Drăguşin a acceptat toţi termenii înţelegerii cu Spurs, singurul lucru rămas de negociat fiind suma de transfer. Negocierile sunt intense între gruparea engleză şi Genoa.

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români Vezi toate știrile
Citește și