Închide meniul

Tottenham face totul pentru a-l transfera pe Radu Drăguşin! A mărit oferta pentru fundaşul naţionalei! Pe fir a intrat şi Napoli

Bogdan Stănescu Publicat: 3 ianuarie 2024, 0:16

Reclamă
Tottenham face totul pentru a-l transfera pe Radu Drăguşin! A mărit oferta pentru fundaşul naţionalei! Pe fir a intrat şi Napoli

Tottenham face totul pentru a-l transfera pe Radu Drăguşin!

Radu Drăguşin, în timpul unui meci la Genoa/ Profimedia Images

Tottenham face totul pentru a-l transfera pe Radu Drăguşin! Echipa din Premier League ar fi făcut iniţial o ofertă de 25 de milioane de euro pentru fundaşul naţionalei, dar acum englezii plusează.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit jurnalistului italian Rudy Galetti, Tottenham le oferă celor de la Genoa circa 27 de milioane de euro pentru Radu Drăguşin. Sky Sport Italia notează că Napoli a intrat şi ea pe fir, propunerea campioanei Italiei fiind una foarte bună.

Tottenham face totul pentru a-l transfera pe Radu Drăguşin!

Napoli ar oferi 20 de milioane de euro, plus fundaşul norvegian Leo Ostigard, cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 10 milioane de euro.

Genoa ar fi pretins 35 de milioane de euro pentru Radu Drăguşin, iar Tottenham ar vrea să negocieze. E de aşteptat ca, în cazul în care Genoa nu acceptă nici această sumă de circa 27 de milioane de euro, Tottenham să vină cu o nouă ofertă pentru Radu Drăguşin.

În acest moment, Tottenham este în pole-position pentru obţinerea semnăturii lui Radu Drăguşin. De altfel, Fabrizio Romano a anunţat că Radu Drăguşin a acceptat toţi termenii înţelegerii cu Spurs, singurul lucru rămas de negociat fiind suma de transfer. Negocierile sunt intense între gruparea engleză şi Genoa.

Reclamă

Suma pe care ar urma să o primească Juventus dacă se face transferul istoric al lui Radu Drăguşin

Suma pe care ar urma să o primească Juventus dacă se face transferul istoric al lui Radu Drăguşin a fost dezvăluită de agentul jucătorului cotat la 20 de milioane de euro, care ajungea printre bianconeri în 2018.

Juventus l-a cedat definitiv pe românul de 21 de ani la Genoa, după împrumuturile la Sampdoria şi Salernitana. Piemontezii nu au păstrat nicio opţiune de cumpărare, dar se vor alege cu 10% din următorul transfer.

Reclamă 4 / 0/3

Astfel, suma care va ajunge în conturile Bătrânei Doamne va fi una mică pentru acest nivel, situată undeva între 2.5 şi 3 milioane de euro, în funcţie de înţelegerea dintre Genoa şi Tottenham, londonezii fiind favoriţi să-l transfere pe Radu.

”Mi se pare că mai are 10%, nu există nicio opțiune să-l ia. Normal că regretă, e imposibil să nu regreți când dai un jucător cu 5,5 milioane de euro și se revinde cu 30”, a spus Florin Manea, citat de digisport.ro.

Drăguşin a jucat patru meciuri pentru Juventus, iar debutul său printre bianconeri a venit în decembrie 2020, în Liga Campionilor, într-un duel cu Dinamo Kiev (3-0). Andrea Pirlo l-a îmbrăţişat la finalul partidei, după cele 20 de minute jucate.

Înlocuitor surpriză pentru Radu Drăgușin! A fost campion european și are în palmares 9 titluri în Serie A

Genoa a găsit un înlocuitor surpriză pentru Radu Drăgușin! Fundaşul român este pe punctul de a fi transferat de Tottenham, iar în locul lui poate ajunge un fost campion european. Leonardo Bonucci este varianta găsită de conducătorii „grifonilor” pentru a suplini o posibilă plecare a lui Drăguşin.

Radu Drăguşin şi Bonucci au fost coechipieri la Juventus. Fundaşul care are 121 de selecţii şi 8 goluri în naţionala Italiei a ajuns în septembrie la Union Berlin, dar nu s-a acomodat. A fost titular de 6 ori şi ar putea reveni în Serie A în această iarnă.

Jurnaliştii de la Corriere dello Sport, citaţi de romapress.net, au anunţat că veteranul de 36 de ani negociază cu Genoa, după ce tratativele cu AS Roma au picat. Fundaşul care a câştigat 9 titluri în Serie A (unul cu Inter, opt cu Juventus) ar fi tentat să accepte propunerea şefilor lui Genoa.

Campion european cu Italia, în 2020, Bonucci sper să prindă minute înainte de EURO 2024. Bonucci visează să fie convocat de Luciano Spalleti la turneul final din acest an. Totuşi, venirea lui la Genoa depinde de plecarea lui Radu Drăguşin.

Reclamă

 

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și