Închide meniul

Marius Șumudică a dezvăluit ce-l va întreba pe Cristiano Ronaldo: „Să văd dacă-și mai aduce aminte!”

Cosmin Olteanu Publicat: 27 martie 2023, 17:39

Reclamă
Marius Șumudică a dezvăluit ce-l va întreba pe Cristiano Ronaldo: Să văd dacă-și mai aduce aminte!”

Marius Șumudică a dezvăluit ce-l va întreba pe Cristiano Ronaldo

Marius Șumudică și Cristiano Ronaldo / Hepta și Profimedia

Marius Șumudică a dezvăluit ce-l va întreba pe Cristiano Ronaldo! Al-Raed, echipa antrenată de Marius Șumudică, o va întâlni, în deplasare, pe data de 28 aprilie, pe Al-Nassr, formație la care evoluează Cristiano Ronaldo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Șumudică recunoaște faptul că Ronaldo este unul dintre cei mai buni fotbaliști din istorie, însă, totodată, este încrezător că Al-Raed nu va pierde cu Al-Nassr.

Marius Șumudică a dezvăluit ce-l va întreba pe Cristiano Ronaldo

„Șumi” susține că îl va întreba pe Cristiano Ronaldo dacă își mai amintește perioada în care evolua, în Portugalia, la CS Maritimo.

„Un meci greu, întâlnești unul dintre cei mai buni fotbaliști ai tuturor timpurilor. Nu va fi ușor, va fi greu, eu n-am pierdut cu echipele mari. 

O să-l întreb, să văd dacă-și mai aduce aminte când jucam eu la Madeira, că el era copil, când jucam eu, în 2000, el pleca la Sporting. Să văd dacă-și mai aduce aminte”, a declarat Marius Șumudică.

Reclamă
Reclamă 4

În prezent, Al-Raed se află pe locul 9 din prima ligă saudită, cu 25 de puncte obținute după 21 de meciuri jucate.

Marius Șumudică a avut un mesaj dur pentru Edi Iordănescu

Marius Șudumudică este de părere că selecționerul Edi Iordănescu ar trebui să-și dea „foc” legitimației de antrenor, dacă nu va califica România la EURO 2024.

„Nu a declarat că nu mai vine la echipa națională. Eu țin legătura cu el. Și-a dorit foarte mult să facă parte din echipa națională, dar Edi probabil merge pe un nucleu de fotbaliști. El știe cel mai bine ce are de făcut. El va răspunde în fața lumii.

Reclamă

Aici te judecă lumea! Nu te mai judecă două televiziuni sau astea, aici te judecă lumea. Dacă nu te califici din grupa asta, nu că e rușinos, ci trebuie să-ți pui legitimația și să-i dai foc. Dacă nu te califici din grupa asta, e ca și cum ai pierde cu Tunari, cu Sticla Arieșul Turda. Așa o văd eu. Poate sunt eu mai exigent și o să zică lumea că vorbește Șumudică din afară.

Nu mă interesează, eu am spus tot timpul că nu mă văd selecționer, nu îmi doresc să fac o muncă de birou. Eu sunt mai din ăsta de stradă, mai de teren, mie îmi place să miros iarba zi de zi.

Ar fi un eșec impardonabil și cred că ar trebui să plece toată lumea, de la A la Z. Toată lumea! Dacă eu nu am rezultate la echipa de club și pleacă președintele, crezi că mai rămâne antrenorul? Pleacă cu toții!

Nu știu dacă e vina lui Burleanu. El zice de fiecare dată că nu decide el, că e o Comisie Tehnică. Comisia aia să ridice mâna fiecare și să nu mai… dacă un selecționer va fi demis și e ales de Comisia Tehnică, pleacă și tu, bă, Comisia Tehnică! Ridică mâna și du-te!

Decât să mă plimb cu avioane prin toate țările și să am la dolce vita… nu, frate, nu mai merge! Acum, dacă n-are rezultate, te ușuie imediat. Și la mine în campionat au dat 7 antrenori afară. Pe mine nu, sunt apreciat, dar poate va veni și vremea să fiu dat afară, când va răspunde și președintele care m-a angajat.

Toată lumea să răspundă! Nu numai unul. Îl aruncăm pe Edi că a greșit? Nu, toți, și cei din Comisia Tehnică. Probabil n-a fost soluția oportună la momentul respectiv”, a mai spus Marius Șumudică.

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
12:15

Lionel Messi nu va juca în Argentina – Peru, la Copa America! Ce s-a întâmplat cu superstarul lui Inter Miami

12:04

Florin Niță, discurs de mare campion înainte de România – Olanda: „Îmi doresc să nu mă opresc aici”

11:34

Germania – Danemarca LIVE TEXT (22:00). Țara gazdă continuă lupta pentru marele trofeu. Echipele probabile

11:26

Florin Niţă a ratat transferul. Dezvăluirile după Europeanul senzaţional făcut de portarul României

11:10

VIDEONikola Tsolov a câștigat cursa de sprint din Marele Premiu de Formula 3 al Austriei! Marea cursă, duminică (9:30, AntenaPLAY)

10:53

Brazilia face show la Copa America. Dublă pentru Vinicius Jr

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45)
Citește și