Închide meniul

Marius Şumudică a făcut show la revenirea în Turcia. A încins atmosfera în vestiarul lui Malatyaspor. Imagini de colecţie cu antrenorul român

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 ianuarie 2022, 22:33

Marius Şumudică a făcut show la revenirea în Turcia. A încins atmosfera în vestiarul lui Malatyaspor. Imagini de colecţie cu antrenorul român

Marius Şumudică şi jucătorii săi au sărbătorit în vestiar

Twitter Marius Şumudică

Şumudică ştie să întreţină atmosfera în vestiar, chiar dacă echipa pe care o pregăteşte este pe ultimul loc în campionatul Turciei. Tehnicianul de 50 de ani a organizat o petrecere pentru Sadik Ciftpinar şi Muhammed Sarikaya, cei care şi-au sărbătorit ziua de naştere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică, petrecere surpriză pentru doi jucători de la Malatyaspor

Antrenorul român şi-a ţinut masca de protecţie sub gură şi i-a îmbrăţişat pe cei doi fotbalişti. A fost show total şi, totodată, o mobilizare pentru reluarea competiţiei interne.

Uniune, prietenie, credință, încredere, pasiune. Suntem împreună în asta, luptăm împreună! La mulți ani, băieții mei!”, a scris Marius Șumudică.

Nepotul preşedintelui Turciei a plecat de la Malayaspor

În aceeaşi zi, antrenorul român a aflat că a plecat unul dintre cei mai influenţi oameni din interiorul clubului. Este vorba chiar de nepotul lui Recep Erdogan, preşedintele Turciei.

Reclamă

Malatyaspor s-a despărţit de directorul sportiv Izzet Erdogan. Clubul la care activează Marius Şumudică, a făcut anunţul care a fost total neaşteptat.

Ne-am despărţit drumurile de comun acord. Îi mulţumim domnului Erdogan pentru contribuţia sa şi îi urăm succes în carieră”, a precizat Yeni Malatyaspor pe site-ul oficial.

Marius Șumudică e all-in pentru salvarea de la retrogradare

Marius Șumudică dă un ultim asalt pentru salvarea de la retrogradare a lui Yeni Malatyaspor, echipă aflată pe ultimul loc în Turcia. Șumi a anunțat care sunt jucătorii pe care îi vrea și a specificat că s-au făcut deja 4 transferuri.

Reclamă 4 / 0/3

Adem Buyuk și Sadik sunt jucători pe care îi vreau în echipa mea. Am stat de vorbă cu ei, mi-au promis că vor rămâne și le-am promis că nici nu voi pleca din Malatya. Vrem să salvăm echipa împreună.

În acest moment, fac tot posibilul să conving jucătorii să se alăture echipei. Chiar ieri și azi am vorbit cu anumiți jucători, i-am rugat să vină să ajute echipa să iasă din zona periculoasă. Nu este ușor, suntem ultimii în clasament.

S-au făcut 4 transferuri, jucătorii vor veni și vor da tot ce au mai bun pentru Malatyaspor și pentru mine. Vorbim cu alți 3 jucători acum. Nu există vacanță, suntem cu toții pentru Malatya și fanii lor. Toate cele bune!”, au fost mesajele postate de Marius Șumudică pe contul de Twitter.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
Vezi toate știrile
Citește și