Închide meniul

Marius Șumudică a refuzat o ofertă colosală din Arabia Saudită! Ar fi fost cel mai mare salariu din carieră

Alex Ioniță Publicat: 11 aprilie 2024, 13:40

Reclamă
Marius Șumudică a refuzat o ofertă colosală din Arabia Saudită! Ar fi fost cel mai mare salariu din carieră

Marius Șumudică a refuzat o ofertă colosală din Arabia Saudită

Marius Şumudică, în timpul unui meci/ Hepta

Marius Șumudică a refuzat o ofertă colosală din Arabia Saudită! Tehnicianul, în prezent liber de contract, a fost contactat de reprezentanții unui club aflat la retrogradare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este vorba despre Al-Tai, echipă care a rămas fără antrenor după plecarea lui Laurențiu Reghecampf.

Marius Șumudică a refuzat o ofertă colosală din Arabia Saudită

Potrivit informațiilor oferite de digisport.ro, pentru a-l aduce pe Marius Șumudică, șeicii de la Al-Tai au pregătit un salariu uriaș! Era vorba de 300.000 de euro pentru mai puțin de două luni, obiectivul setat fiind salvarea de la retrogradare.

De asemenea, „Șumi” ar mai fi primit încă 100.000 de euro, dacă menținea echipa în prima ligă, dar și un contract de 1,8 milioane de euro, pe o perioadă mai lungă.

Totuși, Șumudică a refuzat oferta, având în vedere că nu dorește să preia nicio formația aflată în plin campionat. Este de așteptat ca tehnicianul român să își găsească un nou angajament în pauza competițională din vară.

Reclamă

În momentul de față, Al-Tai se află pe locul al 17-lea, din 18, în campionatul din Arabia Saudită. După 27 de etape disputate, fostul club al lui Laurențiu Reghecampf a adunat 23 de puncte și este la 2 puncte de salvare.

Marius Șumudică, „distrus” de Dumitru Dragomir

Marius Șumudică a fost „distrus” de Dumitru Dragomir, care a comentat marea dorință a antrenorului, în prezent liber de contract. „Oracolul din Bălcești” a „luat foc” și a spus că antrenorul nu trebuie să meargă la Rapid, în actualul sezon!

Este deja cunoscut faptul că „Șumi” ar face orice pentru a ajunge antrenor la Rapid. Dumitru Dragomir a comentat această dorință și nu s-a ferit de cuvinte.

Reclamă 4 / 0/3

Fostul șef al Ligii Profesioniste de fotbal este de părere că Marius Șumudică nu are ce căuta la Rapid și a spus că acesta își va distruge cariera, dacă va deveni tehnicianul formației din Giulești.

Acesta și-a argumentat opinia și a spus că Rapid nu mai are nicio șansă să câștige titlul de campioană, în actualul sezon de Liga 1. Dumitru Dragomir a spus că „Șumi” ar trebui să ia în calcul o revenire în Giulești abia din vară.

„Dacă Șumudică se duce, acum, la Rapid, nu e sănătos la cap. Eu care țin la Șumudică ca și la băiatul meu și îl consider unul dintre cei mai mari antrenori din România. Dar dacă se duce, acum, la Rapid, nu mai am nicio considerație față de el. Îi distruge cariera, Rapid nu mai poate să ia campionatul.

Iar Rapidiștii, daca se duce Șumudică la ei, neapărat trebuie să ia campionatul. Locul doi și trei nu e bun pentru Șumudică. Dacă se duce din vară și vine până pe locul doi, trei, e altceva. Dar acum, în situația asta, dacă te duci… toată lumea crede că dacă se duce Șumudică la Rapid, câștigă campionatul.

Daca-i spun să se ducă la Rapid, îl nenorocesc. Dacă îi spun să nu se ducă la Rapid, se supără pe mine și crede că-i vreau răul. Și atunci am zis să nu-i răspund la telefon. Din vara poate să se ducă la Rapid.”, a spus Dumitru Dragomir, la fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și