Închide meniul

Marius Şumudică a stabilit un record negativ în Turcia! E pe primul loc într-un clasament care nu îl onorează

Bogdan Stănescu Publicat: 7 noiembrie 2023, 8:24

Reclamă
Marius Şumudică a stabilit un record negativ în Turcia! E pe primul loc într-un clasament care nu îl onorează

Marius Şumudică a stabilit un record negativ în Turcia

Marius Şumudică, în timpul unui meci / Profimedia Images

Marius Şumudică a stabilit un record negativ în Turcia. El a primit cel de al şaselea cartonaş roşu de când antrenează în „Ţara semilunei”. Potrivit unei publicaţii turce, a ajuns antrenorul cu cele mai multe cartonaşe roşii în Turcia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În ceea ce priveşte rezultatele echipei, acestea nu sunt deloc rele, chiar dacă postul lui Şumudică era în pericol înaintea meciului cu Rizespor. „Şumi” a preluat-o pe Gaziantep de pe ultimul loc, după ce echipa avusese 4 înfrângeri în primele 4 jocuri, şi a dus-o până pe poziţia a 13-a în clasament.

Marius Şumudică a stabilit un record negativ în Turcia

Potrivit ajansspor.com, „Şumi” a încasat în meciul de ieri cel de al şaselea cartonaş roşu ca antrenor în Turcia. Primele două le-a primit în mandatul precedent de la Gaziantep, la Rizespor a mai luat un roşu, iar celelalte două le-a încasat la Yeni Malatyaspor.

În meciul de ieri, de acasă, cu Rizespor, Gaziantep a obţinut o nouă victorie foarte importantă. Echipa lui Şumudică a câştigat cu 2-0, prin golurile marcate de românii Alexandru Maxim (min. 20, penalty) şi Denis Drăguş (min. 50).

Gaziantep a adunat până acum 4 victorii cu Şumudică pe bancă, în condiţiile în care nu obţinuse niciun punct până să vină el. Totuşi, lupta pentru evitarea retrogradării e strânsă, locurile 15 şi 16, primele de deasupra liniei roşii, având 10 puncte, cu două mai puţine decât echipa lui Şumudică.

Reclamă

Imagini fabuloase cu Marius Şumudică! A început să danseze în tribună, în mijlocul fanilor, după ce a fost eliminat

Imagini fabuloase cu Marius Şumudică, în timpul partidei pe care Gaziantep a câştigat-o cu Rizespor, scor 2-0. Golurile victoriei au fost marcate de Alexandru Maxim, din penalty, şi de Denis Drăguş. Chiar dacă echipa sa a câştigat, Şumudică a fost eliminat.

Astfel, antrenorul român a fost eliminat în minutul 57 şi a făcut o criză de nervi pe marginea terenului, la scurt timp după ce Denis Drăguş a marcat al doilea gol pentru Gaziantep.

Nemulţumit de ceea ce s-a întâmplat la o fază, „Şumi” a intrat cu un pas pe teren şi a făcut un gest nervos cu pumnul în aer. Centralul” Ali Şansalan l-a văzut şi, imediat după încheierea fazei, l-a eliminat pe Şumudică. Uluit de ceea ce s-a întâmplat, românul a fost convins cu greu să părăsească spaţiul din faţa băncii de rezerve şi să se ducă în tribună.

Reclamă 4 / 0/3

Marius Şumudică s-a calmat după ce a ajuns în tribună şi a început să danseze alături de fani. Imaginile cu antrenorul român au devenit imediat virale.

Alex Maxim a marcat, după un penalty incredibil primit de Gaziantep

Gaziantep a primit vizita lui Rizespor, în etapa a 11-a din Super Liga. Arbitrul a acordat penalty, în minutul 20, după o fază uluitoare. Portarul oaspeţilor, Akkan, a repus mingea în joc, dar Topcu nu a realizat şi a făcut henţ în încercarea de a repune balonul pe linia careului mic. „Centralul” a observat gafa fundaşului central şi a arătat punctul cu var.

Alexandru Maxim a fost cel care şi-a asumat răspunderea de a executa penalty-ul. A şutat în forţă, iar Akkan nu a putut interveni. Pentru internaţionalul român a fost primul său gol stagional.

Marius Şumudică s-a bucurat la maximum după golul lui Maxim. S-a descătuşat în faţa tribunei, spre delicul fanilor lui Gaziantep. Şi Florin Niţă s-a remarcat în startul partidei. Portarul român a avut o paradă de senzaţie. Reflexul său din minutul 9 a fost unul salvator.

Marius Şumudică a văzut direct cartonaşul roşu! Criză de nervi în meciul în care au marcat Maxim şi Drăguş pentru Gaziantep

Marius Şumudică a văzut direct cartonaşul roşu în meciul Gaziantep – Rizespor, scor 2-0, din etapa a 11-a a campionatului Turciei. Antrenorul român a fost eliminat în minutul 57 şi a făcut o criză de nervi pe marginea terenului.

Ameninţat cu demiterea dacă nu câştigă, Şumudică a avut rapid motive de bucurie. Alexandru Maxim a deschis scorul în minutul 20. Imediat după pauză a marcat şi celălalt român din atacul lui Gaziantep, Denis Drăguş.

La scurt timp după ce Drăguş şi-a trecut numele pe tabelă, Şumudică a văzut cartonaşul roşu de la arbitru. Nemulţumit de ceea ce s-a întâmplat la o fază, „Şumi” a intrat cu un pas pe teren şi a făcut un gest nervos cu pumnul în aer.

Reclamă

„Centralul” Ali Şansalan l-a văzut şi, imediat după încheierea fazei, l-a eliminat pe Şumudică. Uluit de ceea ce s-a întâmplat, românul a fost convins cu greu să părăsească spaţiul din faţa băncii de rezerve şi să se ducă în tribună.

Şumudică a fost ţinut de mai mulţi oameni din staff, dar şi de un jucător al lui Gaziantep. Nu a plecat până când nu a făcut un gest furios spre arbitrul partidei.

Tehnicianul gazdelor a văzut din tribună finalul meciului. Aflată pe locul 18 înainte de startul partidei, Gaziantep a urcat până pe locul 13 în Super Ligă, după ce a obţinut cea de-a patra victorie stagională.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:52 Dan Şucu, anunţ bombă în ziua de Paşte: „Îl dorim pe Mircea Lucescu manager general! Lucrăm la asta !”” 14:29 Imaginea postată de Simona Halep în ziua de Paște. Fanii au asaltat-o cu mesaje: „Draga noastră campioană!” 14:19 FotoDezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi 14:09 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele probabile 13:42 Canelo Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie: „Nu cred că sunt cel mai bun din istorie” 13:33 EXCLUSIVDarius Olaru, pregătit pentru sărbătoarea de titlu a FCSB-ului. Mesajul căpitanului pentru fani: „Un stadion plin!” 13:03 Parma – Cremonese și Palermo – Ascoli, 16:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Man și Mihăilă sărbătoresc promovarea în fața fanilor 12:26 Ladislau Boloni s-a prăbușit emoțional după ce a ajuns aproape de retrogradare: „Nu știu dacă să urlu! Luăm două zile somnifere” 12:22 VIDEOEliza Samara şi Andreea Dragoman, victorie clară în proba de dublu la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY 11:34 Iga Swiatek a câştigat turneul de la Madrid, după o revenire fabuloasă în finala cu Sabalenka Vezi toate știrile
Citește și