Închide meniul

Marius Șumudică, anunț despre lovitura pe care o pregătește Mircea Lucescu: „Eu vorbesc cu nea Mircea”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 24 decembrie 2023, 10:14

Marius Șumudică, anunț despre lovitura pe care o pregătește Mircea Lucescu: „Eu vorbesc cu nea Mircea

Marius Șumudică, anunț despre lovitura pe care o pregătește Mircea Lucescu

Marius Șumudică, în timpul unui interviu / AS.ro

Marius Șumudică a făcut un anunț despre lovitura pe care o pregătește Mircea Lucescu. Totul după zvonurile apărute în Turcia despre iminenta revenire a lui „Il Luce” pe banca lui Beșiktaș.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cel mai titrat antrenor român ar urma să îl aibă secund pe Miroslav Klose. Conducătorii „vulturilor” tocmai l-au demis pe Riza Calimbay și caută o soluție salvatoare. Beșiktaș are un singur punct în ultimele trei etape și a ajuns pe locul 5 în clasament.

Marius Șumudică, anunț despre lovitura pe care o pregătește Mircea Lucescu

Șumudică confirmă că, în Turcia, sunt tot mai multe informații care anunță că Mircea Lucescu va ajunge la conducerea lui Beșiktaș. Antrenorul lui Gaziantep e convins că vârsta pe care o are „Il Luce” nu este un impediment. 78 de ani are Mircea Lucescu.

(De Mircea Lucescu la Beșiktaș se vorbește în Turcia?) Da, sunt zvonuri, se vorbește. Se vorbește că ar fi o soluție. Eu vorbesc cu nea Mircea și câteodată e mai limpede ca mine la căpățână„, a declarat Marius Șumudică la sosirea în țară.

Mircea Lucescu este liber de contract după ce s-a despărțit de Dinamo Kiev. A mai pregătit-o pe Beșiktaș în perioada 2002-2004 și a reușit să câștige un titlu alături de echipa din Istanbul.

Reclamă

„Mircea Lucescu este obiectivul meu!” Dan Şucu, anunţ colosal pentru Rapid

Dan Şucu a făcut un anunţ colosal pentru Rapid şi a declarat că în 2024, obiectivul său va fi aducerea lui Mircea Lucescu la Rapid. Acţionarul majoritar al giuleştenilor forţează o mutare de senzaţie în Liga 1.

Şucu a mai transmis şi faptul că a purtat deja discuţii cu Mircea Lucescu, pentru o eventuală revenire la Rapid. Acţionarul majoritar al trupei de sub Grant a afirmat faptul că decizia îi aparţine acum lui „Il Luce”.

Unul dintre marile obiective pentru Rapid în 2024 a fost, este și va rămâne domnul Mircea Lucescu. Îl apreciem enorm. Este nu doar un mare antrenor, este în primul rând un mare om de fotbal, iar expertiza sa ar fi absolut fantastică pentru Rapid.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă vreți, este un obiectiv de-al meu personal să încerc să-l conving pe domnul Lucescu să vină alături de noi în proiectul Rapid sub orice formă ar dori domnia sa. Am inițiat discuțiile încă de-acum câteva luni, aproximativ 6 luni dacă nu mă înșel.

Mingea este la domnul Lucescu. O să vreau să ne întâlnim și zilele următoare, probabil după sărbători. Ar fi absolut fantastic ca un uriaș în al fotbalului, precum Mircea Lucescu să vină lângă proiectul Rapid.

Repet, sub orice formă ar dori domnia sa. Nu are sens să discutăm despre expertiza lui Mircea Lucescu, nu are sens să discutăm despre acest om care reprezintă esența. Mircea Lucescu este esența fotbalului”, a declarat Dan Şucu, conform fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:45 Lovitura de 100 de milioane de euro pregătită de Ferrari pentru a opri supremaţia Red Bull, după ce a bătut palma cu Hamilton 13:42 „Prima dată în viaţa mea!” Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, la miezul nopţii, după ce FCSB a devenit campioană 13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” Vezi toate știrile
Citește și