Închide meniul

Marius Şumudică are mari probleme în Turcia: „Am fost forțat să o fac”. Explicaţiile antrenorului după un nou semieşec

Gabriel Zamfirescu Publicat: 24 decembrie 2021, 10:52

Reclamă
Marius Şumudică are mari probleme în Turcia: „Am fost forțat să o fac. Explicaţiile antrenorului după un nou semieşec

Marius Șumudică a câștigat doar două meciuri la Yeni Malatyaspor în campionat

Futbol Arena

Yeni Malatayspor nu a reuşit să se impună nici în faţa celor de la Kayserispor. A fost 2-2 în etapa a 18-a din Superlig, iar echipa antrenată de Marius Şumudică tremură serios pentru evitarea retrogradării. După meci, antrenorul român a venit cu explicaţii complete.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică are mari probleme în Turcia

Echipa lui Marius Şumudică a fost foarte aproape de prima victorie după 7 meciuri consecutive în care nu a reuşit să-şi djudece cele 3 puncte. A fost însă egalată în prelungirile partidei şi a ajuns la 8 meciuri consecutive fără victorie. La finalul meciului Marius Şumudică a venit cu explicaţii prin intermediul unei mesaj pe noul său cont de Twitter.

„Este dificil pentru jucători, suporteri și club să ratezi o victorie într-o asemenea manieră. Extrem de dificil. Am luptat din greu pentru cele 3 puncte și am fost foarte aproape să părăsim terenul fericiți. Am creat multe ocazii. Acum trebuie să ne revenim și să CREDEM. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au susținut echipa din tribune sau de acasă. Vă asigur că toată lumea dă tot ce are mai bun pentru a vă face fericiți.

Văd niște comentarii care mă întreabă de ce am schimbat sistemul. Am fost forțat să o fac. Kayseri a jucat cu doi atacanți în repriza a doua, cei doi marcatori. Wallace (n.r. – unul dintre fundașii centrali) era accidentat, a depus un mare efort pentru a juca. În loc să-l înlocuiesc, am vrut să mai pun un fundaș lângă el, pentru sprijin. Am avut mai multe ocazii în repriza a doua decât în prima, dar am avut ghinion”, a fost mesajul lui Șumudică de pe reţeaua de socializare.

După 18 etape, Yeni Malatyaspor ocupă locul 18 din 20 în Super Liga Turciei, cu doar 15 puncte acumulate. Primul loc deasupra celor retrogradabile este ocupat de Altay, cu 18 puncte.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și