Închide meniul

Marius Șumudică, chemat să antreneze o echipă din străinătate: “Am fost surprins!”. Fanii l-au asaltat cu mesaje pe Twitter: “Am mai avut discuții cu clubul!”. Unde este dorit

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 20 februarie 2022, 13:21

Marius Șumudică, chemat să antreneze o echipă din străinătate: “Am fost surprins!”. Fanii l-au asaltat cu mesaje pe Twitter: “Am mai avut discuții cu clubul!”. Unde este dorit

Marius Şumudică crede că FCSB e favorită la titlu

Hepta

Marius Șumudică se află în căutarea unei noi echipe, după ce a plecat de la Yeni Malatyaspor. Turcii au întâmpinat mari probleme financiare și nu l-au putut plăti pe tehnicianul român.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În final, fostul mare atacant al Rapidului a plecat de la echipă, iar acum se află într-o perioadă de pauză.

Marius Șumudică, chemat s-o antreneze pe Zamalek, în Egipt

Extrem de activ pe Twitter în ultima perioadă, Șumi a observat că mai mulți fani îl cheamă la echipa pe care o susțin. Este vorba despre Zamalek, formația aflată pe locul 3 în campionatul din Egipt.

Zamalek este una dintre echipele puternice din Egipt, care evoluează și în Liga Campionilor Africii. 

Marius Șumudică, impresionat de fanii lui Zamalek: “Am avut discuții cu clubul în urmă cu câțiva ani!”

Șumudică n-a întârziat să reacționeze. Tehnicianul român le-a răspuns suporterilor egipteni, cunoscuți pentru atașamentul lor uriaș față de echipa favorită, menționând faptul că s-a aflat în negocieri cu clubul lor în urmă cu câțiva ani.

Reclamă

 “Am fost surprins să văd fanii lui Zamalek vorbind despre mine în această seară pe rețelele de socializare. Mulţumesc pentru toate mesajele. Știu cât de mult își iubesc echipa și le doresc toate cele bune. Am avut discuții cu clubul în urmă cu câțiva ani, știu cât de nebuni sunt suporterii după echipa lor.

Sper că vor avea succes în ligă și în cupa continentală, suporterii merită. Din ceea ce am văzut în jocurile lor, suporterii creează o atmosferă fantastică și probabil știți că am un punct slab pentru acest gen de energie care vine din tribune. Toate cele bune!”, a transmis Marius Șumudică, pe contul de Twitter.

De-a lungul carierei, Marius Șumudică a mai avut două experiențe ca antrenor în afara Europei. Tehnicianul român le-a mai pregătit pe Al-Shaab, din Emiratele Arabe Unite, în perioada 2012-2013, și pe Al-Shabab, din Arabia Saudită, în perioada 2018-2019. 

Reclamă 4 / 0/3

Marius Șumudică a plecat de la Malatyaspor

Marius Şumudică nu a rezistat pe banca lui Malatyaspor fără să fie plătit și a plecat din Turcia la începutul acestui an. Şumi susţine că nu a fost vina lui pentru situaţia teribilă în care a ajuns echipa de pe ultimul loc din Turcia.

„Am primit o mulțime de mesaje de când am plecat din Malatya. E timpul să spun ceva. Aţi văzut ce s-a întâmplat astăzi la club? Jucătorii au refuzat să se antreneze. Credeţi că este ușor să motivezi un astfel de grup, având în vedere că băieții au fost neplătiți luni de zile? Nu, sigur că nu.

Am tot respectul pentru toți cei cu care am lucrat la Malatya și pentru suporteri. Credeţi-mă, am dat totul în circumstanțe foarte dificile.

Am acceptat o provocare nu pentru bani (pe care nici nu i-am primit), ci pentru pasiunea și dragostea pe care le am pentru fotbalul turcesc. Acum, sunt pregătit pentru o nouă provocare. Ce-i mai bun urmează să vină”, a scris Marius Şumudică, pe Twitter.

Malatyaspor – Antalyaspor. Foștii jucători ai lui Marius Șumudică au făcut protest

Yeni Malatyaspor a întâlnit-o sămbătă, pe teren propriu, pe Alanyaspor, într-un meci din etapa a 26-a din Turcia. Jucătorii gazdelor au protestat față de restanțele salariale pe care le au de recuperat de la club.

Jucătorii celor de la Malatyaspor au refuzat să facă vreo mișcare în momentul în care arbitrul a fluierat startul partidei.

Foștii elevi ai lui Marius Șumudică au stat nemișcați timp de 20 de secunde. În același timp, rezervele și membrii staff-ului tehnic de la Malatyaspor s-au așezat în linie la marginea terenului.

Reclamă

Ulterior, în timpul primei reprize, aceeași jucători de la Malatyaspor au pasat mingea în terenul lor timp de un minut și jumătate, fără ca adversarii de la Antalyaspor să-i atace.

De cinci luni n-au mai fost plătiți jucătorii lui Malatyaspor. Un astfel de protest nu s-a mai întâmplat niciodată în campionatul Turciei.

 

Recomandări
  • Marius Șumudică, chemat să o antreneze pe Zamalek
  • Mesajul antrenorului român pentru fanii clubului din Egipt

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:24 Veste de ultim moment despre Alexandru Băluţă! Ce se întâmplă cu mijlocaşul, înainte de FCSB – Rapid 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului Vezi toate știrile
Citește și