Închide meniul

Marius Şumudică, o nouă reacţie după despărţirea de Malatyaspor! „E timpul să spun ceva. Aţi văzut ce s-a întâmplat astăzi la club? Jucătorii au refuzat să se antreneze”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 februarie 2022, 10:49

Marius Şumudică, o nouă reacţie după despărţirea de Malatyaspor! „E timpul să spun ceva. Aţi văzut ce s-a întâmplat astăzi la club? Jucătorii au refuzat să se antreneze

Marius Şumudică crede că FCSB e favorită la titlu

Hepta

„Am primit o mulțime de mesaje de când am plecat din Malatya. E timpul să spun ceva. Aţi văzut ce s-a întâmplat astăzi la club? Jucătorii au refuzat să se antreneze. Credeţi că este ușor să motivezi un astfel de grup, având în vedere că băieții au fost neplătiți luni de zile? Nu, sigur că nu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În 2020 am fost votat managerul anului. Credeţi că am uitat fotbalul? Credeţi că pasiunea mea nebună pentru joc și flerul meu nu mai există? Atunci, vă înșelaţi. Sunt mai motivat și mai flămând ca niciodată.

Reacţia lui Marius Şumudică după ce a fost criticat de turci

Și poate voi veni din nou în Turcia pe viitor. Este o țară pe care o iubesc și o respect. De asemenea, am tot respectul pentru toți cei cu care am lucrat la Malatya și pentru suporteri. Credeţi-mă, am dat totul în circumstanțe foarte dificile.

Am acceptat o provocare nu pentru bani (pe care nici nu i-am primit), ci pentru pasiunea și dragostea pe care le am pentru fotbalul turcesc. Acum, sunt pregătit pentru o nouă provocare. Ce-i mai bun urmează să vină”, a scris Marius Şumudică, pe Twitter.

Marius Șumudică, tentat să revină la Rapid

Marius Șumudică e tentat să revină la Rapid. Anunțul a fost făcut de Bogdan Andone, fostul său ”secund”. ”E posibil să vină atras de sentimente!”, spune tehnicianul.

Reclamă

”Dintr-un punct de vedere, da, e posibil. Vorbesc din punct de vedere sentimental, gândindu-mă și la nebunia aceasta frumoasă care e acolo. Din punct de vedere financiar, nu!

Nu cred că Rapidul se poate ridica în acest moment la nivelul pretențiilor financiare ale lui Șumudică. Știu că are discuții în țările arabe, la echipe de top, și știu foarte bine ce bani sunt acolo. E distanța ca de la cer la pământ. E posibil ca la Rapid să vină pe 10.000 de euro, atras de sentimente, dar nu cred că asta ar fi posibil și la alte echipe”, a declarat Bogdan Andone.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și