Închide meniul
VIDEO

Marius Șumudică, dans de senzație după victoria lui Gaziantep! Cum a fost surprins după 3-0 cu Alanyaspor

Alex Ioniță Publicat: 11 noiembrie 2023, 18:39

Reclamă
Marius Șumudică, dans de senzație după victoria lui Gaziantep! Cum a fost surprins după 3-0 cu Alanyaspor

Marius Șumudică, dans de senzație după victoria lui Gaziantep

Marius Șumudică, în timpul unui meci / Profimedia

Marius Șumudică, dans de senzație după victoria lui Gaziantep! Tehnicianul român a făcut, din nou, spectacol, după ultimul meci al formației pe care o pregătește.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa pregătită de „Șumi” s-a impus cu scorul de 3-0 în duelul cu cei de la Alanyaspor. În victoria celor de la Gaziantep au marcat și Alexandru Maxim, dar și Denis Drăguș.

Marius Șumudică, dans de senzație după victoria lui Gaziantep! Imagini sensaționale de la finalul partidei

După victoria echipei sale, Marius Șumudică a făcut din nou spectacol, de această dată din loja stadionului. Antrenorul nu a putut fi pe bancă la meciul cu Alanyaspor, având în vedere faptul că a primit un cartonaș roșu în etapa precedentă a campionatului din Turcia.

Aflat în lojă, Marius Șumudică a început să danseze, după fluierul final al partidei, având în vedere faptul că echipa sa a obținut o victorie importantă și s-a îndepărtat de „zona roșie” a campionatului turc.

Reclamă

După meciul cu Alanyaspor, Gaziantep a urcat, până la jumătatea clasamentului și s-a îndepărtat la 5 puncte de prima poziție care duce în Liga a 2-a din Turcia. În următoarea etapă, care se va juca după pauza echipelor naționale, formația lui „Șumi” se va duela cu Ankaragucu, echipă la care este legitimat Olimpiu Moruțan.

Alexandru Maxim şi Denis Drăguş fac legea în Turcia!

Alexandru Maxim şi Denis Drăguş fac legea în Turcia! Cei doi jucători români ai lui Marius Şumudică au marcat în prelungirile primei reprize ale meciului de pe terenul lui Alanyaspor, asta după ce au fost marcatorii lui Gaziantep şi în meciul din etapa trecută.

Primul care a înscris a fost Alexandru Maxim. În minutul 45+8, internaţionalul român a înscris fără emoţii de la 11 metri.

Reclamă 4 / 0/3

Două minute mai târziu, Denis Drăguş a marcat, după o eroare uriaşă a portarului gazdelor. Taskiran a ieşit din careu, la aproximativ 20 de metri, şi a pierdut balonul chiar în faţa lui Drăguş, care a reuşit să înscrie unul dintre cele mai uşoare goluri ale carierei. La Gaziantep evoluează şi portarul Florin Niţă.

Dacă acesta este al doilea gol al lui Alexandru Maxim din acest sezon, el marcând chiar etapa trecută primul gol, Drăguş a ajuns la 4 goluri. La fel ca Maxim, Drăguş a marcat etapa trecută, cu Rizespor. În cele din urmă, Gaziantep s-a impus cu 3-0, ultimul gol fiind marcat de Riascos.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A 15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:50 UPDATELeeds – Southampton a fost live, în AntenaPLAY. Leeds a ratat promovarea directă în Premier League! Ipswich a promovat! Vezi toate știrile
Citește și