Închide meniul

Marius Şumudică, gata să revină în antrenorat! Din ce campionat are oferte antrenorul român

Viviana Moraru Publicat: 16 august 2023, 9:25

Reclamă
Marius Şumudică, gata să revină în antrenorat! Din ce campionat are oferte antrenorul român

Marius Şumudică, detalii de ultim moment despre negocierile picate cu FC U Craiova 1948

Marius Şumudică la un meci / Profimedia Images

Marius Şumudică e gata să revină în antrenorat. Rămas liber de contract, după despărţirea de Al-Raed, „Şumi” are oferte pentru a prelua o nouă echipă, în această vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică ar putea reveni în Arabia Saudită. Antrenorul român s-ar putea duela cu starurile transferate în Golf, Cristiano Ronaldo, Karim Benzema sau Neymar.

Marius Şumudică, gata să revină în antrenorat

Marius Şumudică a dezvăluit că are oferte din prima ligă din Arabia Saudită, de la formaţii din subsolul clasamentului. Tehnicianul în vârstă de 52 de ani a declarat că îi este foarte dificil să ajungă pe lista unei formaţii de top din Golf, având în vedere pretenţiile de la respectivele echipe.

„Din ce am vorbit, am șanse să mă reîntorc (n.r.- în Arabia Saudită), dar la echipe din subsolul clasamentului. În rest, nu ai cum să te apropii”, a declarat Marius Şumudică, conform digisport.ro.

Dacă ar reveni în Arabia Saudită în această vară, Marius Şumudică ar fi la a cincea aventură în Golf, după ce le-a mai pregătit pe Al-Shaab, Al-Shabab, în două mandate, şi pe Al-Raed.

Reclamă

De asemenea, Marius Şumudică a fost întrebată dacă este un antrenor scump. Acesta a răspuns imediat, şi a recunoscut faptul că este un tehnician foarte scump, având în vedere faptul că staff-ul său tehnic este format din şase membrii.

„Foarte scump. Nu că nu am prețuri de România, dar am un staff de șase oameni și nu-i las pe stradă. Da, direct proporțional cu performanța”, a mai declarat Şumudică, pentru aceeaşi sursă citată mai sus.

Marius Şumudică anunţă că nu mai vrea să vină la Rapid

Marius Şumudică anunţă că nu mai vrea să vină la Rapid. „Şumi” a fost deranjat că nu mai este dorit de galeria Rapidului.

Reclamă 4 / 0/3

Liviu Ungurean, zis „Bocciu”, liderul suporterilor Rapidului, a anunţat că Marius Şumudică nu mai e o variantă agreată de fanii rapidişti.

”Pe mine scoateţi-mă din ecuaţia asta. Eu refuz să vin la Rapid şi dacă voi fi ofertat”, a spus Marius Şumudică pentru digisport.ro.

”Nu se pune problema. Ceea ce a declarat Liviu (n.r. Ungurean), a spus că nu e momentul. Nu cred că a spus-o împotriva lui Marius Șumudică. A zis că a fost o strategie Șumudică. Nu e momentul ca Șumudică să fie sacrificat pentru greșelile Rapidului.

Liviu a vrut să spună altceva. Că s-au făcut niște greșeli și trebuie să răspundă oamenii care au făcut greșelile respective. Organizarea pe acest început de campionat este deficitară”, a declarat Gheorghe Răducan, zis „Gigi Corsicanu”.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10
mai
0:17
Bayer Leverkusen, record FABULOS pentru istoria fotbalului. Gol în minutul 90+7 şi calificare în finala Europa League
10
mai
0:00
Atalanta – Bayer Leverkusen este finala Europa League 2024! Olympiacos – Fiorentina, finala Conference League
23:50 Martin O’Neill, prima reacţie despre oferta Rapidului: „Ştiu multe despre fotbalul românesc”. Ce a spus de Mircea Lucescu 23:33 Cristiano Ronaldo, performanţă colosală la 39 de ani! A marcat împotriva echipei lui Florin Tănase şi a ajuns la cifre fabuloase 23:21 Edi Iordănescu, anunţul momentului: „România rămâne în inima mea!”. A confirmat negocierile, cu o lună înainte de EURO 2024 23:02 Sorana Cîrstea, în turul 3 de la Roma! Victorie fără emoţii pentru româncă în meciul cu Brenda Fruhvirtova 22:41 Emmanuel Macron, anunţ despre viitorul lui Kylian Mbappe: „Am pus presiune maximă” 22:11 „România în semifinale la EURO 2024?” Reacţia imediată a lui Mihai Stoichiţă. Meciul de care depinde soarta tricolorilor 21:37 Jaqueline Cristian, revenire de excepţie la Roma! S-a calificat în turul 3 şi va juca contra numărului 3 WTA 21:14 Alin Alexuc s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! La câţi sportivi a ajuns delegaţia României Vezi toate știrile
Citește și