Închide meniul

Marius Şumudică anunţă că nu mai vrea să vină la Rapid: „Refuz şi dacă voi fi ofertat”

Bogdan Stănescu Publicat: 14 august 2023, 16:21

Reclamă
Marius Şumudică anunţă că nu mai vrea să vină la Rapid: „Refuz şi dacă voi fi ofertat

Marius Şumudică anunţă că nu mai vrea să vină la Rapid

Marius Şumudică, în timpul unui meci/ Profimedia Images

Marius Şumudică anunţă că nu mai vrea să vină la Rapid. „Şumi” a fost deranjat că nu mai este dorit de galeria Rapidului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liviu Ungurean, zis „Bocciu”, liderul suporterilor Rapidului, a anunţat că Marius Şumudică nu mai e o variantă agreată de fanii rapidişti.

Marius Şumudică anunţă că nu mai vrea să vină la Rapid

Pe mine scoateţi-mă din ecuaţia asta. Eu refuz să vin la Rapid şi dacă voi fi ofertat”, a spus Marius Şumudică pentru digisport.ro.

Nu se pune problema. Ceea ce a declarat Liviu (n.r. Ungurean), a spus că nu e momentul. Nu cred că a spus-o împotriva lui Marius Șumudică. A zis că a fost o strategie Șumudică. Nu e momentul ca Șumudică să fie sacrificat pentru greșelile Rapidului.

Liviu a vrut să spună altceva. Că s-au făcut niște greșeli și trebuie să răspundă oamenii care au făcut greșelile respective. Organizarea pe acest început de campionat este deficitară”, a declarat Gheorghe Răducan, zis „Gigi Corsicanu”.

Reclamă

Marius Şumudică a precizat că va veni la meciul Rapidului cu Farul. „Vin cu eşarfa la gât şi susţin Rapidul”, a spus „Şumi”.

Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după Rapid – Petrolul 0-2: „Nu mi-ar fi frică să mă duc, dar nu e momentul!”

Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după Rapid – Petrolul 0-2. Marius Şumudică a spus că Bergodi trebuie susţinut în acest moment şi că nu e momentul să meargă la Rapid acum.

Mai mult, Şumudică e de părere că Rapid trebuie să obţină rezultate bune acum pentru a putea prinde playoff-ul Ligii 1. Rapid se află pe locul 11, după 5 etape.

Reclamă 4 / 0/3

”Eu mă abțin să discut despre Rapid. De fiecare dată când am spus ceva s-a interpretat. Sunt niște profesioniști acolo, domnul Șucu, Angelescu, Nico… Au pus un antrenor cu CV bun. Cred că problema e în interiorul clubului.

Am înțeles și opinia șefilor de galerie care au declarat că nu e momentul lui Șumudică. Eu le respect decizia și am văzut în fața dumneavoastră să spun că e momentul să-l sprijine pe Bergodi, conducerea. Nu sunt ironic. Eu cred că nu este momentul ca Şumudică să vină la Rapid acum. Sunt sigur că vor redresa corabia

Au zis că vineri se vor duce să discute cu jucătorii. Probabil va exista un declic, echipa își va reveni și lucrurile vor intra pe un făgaș normal. Până la urmă, nu s-a întâmplat nimic.

Eu cunosc spiritul Giuleștiului de acum 20 de ani, nu de acum, nu-l recunosc. Nu am luat parte la nicio discuție cu suporterii. Sunt în afara fenomenului Rapid. Nu mi-ar fi frică să mă duc la Rapid, dar Rapid are un antrenor, pe Bergodi.

Sunt abia 5 etape, sper să-și îndeplinească obiectivele. Acum nu mai trebuie spus că a făcut Mutu transferurile. Rapid va trebui să facă niște rezultate urgente. Sunt pe locul 11, au de depășit 5 echipe până la play-off”, a spus Marius Şumudică la digisport.ro.

Rapid – Petrolul 0-2

Pe un gazon care nu s-a prezentat în cele mai bune condiţii cele două formaţii s-au tatonat în startul partidei, iar arbitrul Andrei Chivulete a oprit meciul în minutul 8 din cauza torţelor aprinse de fanii ploieşteni. Vizibilitatea pe teren era extrem de redusă şi jocul a fost reluat după cinci minute de pauză. Prima repriză nu a consemnat ocazii până pe final. Irobiso a trimis în bara transversală în minutul 40, apoi Rapid a avut un gol al lui Funsho Bamgboye anulat pentru fault în atac comis de Dugandzic, în minutul 41. Până la pauză portarul oaspeţilor, Zima, a scos şutul lui Oaidă, în careul mic, şi la cabine s-a intrat cu 0-0.

Minutul 49 a adus o nouă întrerupere a jocului, tot de cinci minute, după ce galeria Rapidului a aruncat în teren torţe şi fumigene. În minutul 62 a venit şi deschiderea scorului. La un corner al lui Ţicu, Papp a prelungit cu capul, iar balonul a fost deviat în propria poartă de Oaidă. Rapidiştii au alergat după egalare, ratând prin Săpunaru, Dugandzic şi Album dar cei care au marcat au fost oaspeţii, prin autogolul lui Borja Valle, cel care a trimis, neatent, către portarul care ieşise dintre buturi.

Reclamă

Petrolul are 8 puncte şi este pe locul 5, în timp ce Rapid , cu 5 puncte, este pe locul 11.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19
mai
0:20
Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți”
19
mai
0:10
Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor
23:59 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 23:50 Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat! 23:28 Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer 23:10 VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade 23:02 VIDEOSporting – Chaves 3-0. Campionii Portugaliei au primit trofeul şi medaliile de campioni! Spectacol total la Lisabona 22:48 VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco” 22:43 CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League! 21:50 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză Vezi toate știrile
Citește și