Închide meniul

Marius Șumudică l-a impresionat pe președintele lui Gaziantep: „Există o relație de familie”

Alex Ioniță Publicat: 23 noiembrie 2023, 12:16

Reclamă
Marius Șumudică l-a impresionat pe președintele lui Gaziantep: Există o relație de familie”

Marius Șumudică l-a impresionat pe președintele lui Gaziantep. Ce a spus oficialul grupării despre performanțele lui „Șumi”.

Marius Șumudică / Profimedia

Marius Șumudică l-a impresionat pe președintele lui Gaziantep. Tehnicianul român a avut rezultate bune de la revenirea pe banca formației din Turcia, iar acum acesta este lăudat de conducerea clubului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De când revenit la Gaziantep, „Șumi” i-a dus pe turci de pe ultima poziție în clasament până pe locul 11, departe de zona „roșie” care duce în liga secundă.

Marius Șumudică l-a impresionat pe președintele lui Gaziantep. Mesajul transmis de oficialul turc

Memik Yilmaz, președintele celor de la Gaziantep, a vorbit despre performanțele reușite de tehnicianul român. Acesta este de părere că Marius Șumudică a dus echipa pe drumul cel bun și a dezvăluit că în vestiarul formației există o atmosferă bună, dar și o „relație de familie”.

„Nu am putut începe sezonul aşa cum ne-am dorit, dar acum este un mediu foarte bun la Gaziantep. Cu Marius Şumudică, echipa are o atmosferă bună şi există o relaţie de familie. Avem un început bun cu Şumudică.

Am avut un parcurs bun, dar trebuie să ne menţinem cu picioarele pe pământ. Campionatul este un maraton lung, vorbeam despre lucruri diferite la începutul sezonului.

Reclamă

Este mai bine să fii precaut şi să priveşti înainte şi să mergi meci cu meci. Nu ştiu unde ne vor duce rezultatele, dar vreau ca Gaziantep să fie pe un loc foarte bun”, a spus Memik Yilmaz.

Pentru echipa lui Marius Șumudică, la care joacă Alexandru Maxim, Denis Drăguș, dar și Florin Niță și Junior Moraes, urmează duelul cu Ankaragucu, echipă la care este legitimat Olimpiu Moruțan. Duelul se va juca pe data de 25 noiembrie și va începe de la ora 15:00.

Marius Şumudică, declaraţie uluitoare despre un jucător al naţionalei

„Eu îl pregătesc pe Drăguș zi de zi. Dacă-l bagi în bandă… Este un jucător care scoate om din joc perpendicular pe poartă. El joacă număr 9, cu doi în spatele lui, Maxim și Gradel. Are o viteză incredibilă, deci incredibilă.

Reclamă 4 / 0/3

Eu nu pot să-l stăpânesc înainte de meci, cu 24 de ore înainte de meci este ca la meci. Este un jucător complet în opinia mea, are lovitură de cap bună, tehnicitate extraordinară, are ambele picioare. Alibec compensează cu experiența. Eu nu l-aș pune în bandă pe Drăguș.

Nu există antrenament… Ca să înțelegi. Este de o nesimțire pozitivă incredibilă.Când s-a întors cu fața la poartă, nu mai vede pe nimeni în afară de poartă.

Ca să nu apară conflicte la antrenamente, pe el îl pun să joace doar din două atingeri. I-am zis că lui îi mai trebuie o minge. Când s-a întors cu fața la poartă, nu mai vede nici stânga, nici dreapta, nici că-i roșu la semafor.

Își dorește foarte mult să joace. Mai departe, este opinia lui Edi. Eu pot să spun doar ce e la mine”, a spus Marius Șumudică, potrivit digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” Vezi toate știrile
Citește și