Închide meniul
VIDEO

Marius Şumudică, la un pas de bătaie cu antrenorul lui Sivasspor! Antrenorul român, un car de nervi

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 21 ianuarie 2024, 15:39

Marius Şumudică, la un pas de bătaie cu antrenorul lui Sivasspor! Antrenorul român, un car de nervi

Marius Şumudică, la un pas de bătaie cu antrenorul lui Sivasspor

Marius Şumudică, în timpul unui meci/ Hepta

Marius Şumudică a fost la un pas de bătaie cu antrenorul lui Sivasspor. Gaziantep, echipa antrenată de „Şumi”, a remizat dramatic în ultimul meci din Turcia, revenind după ce a fost condusă cu 2-0. La finalul partidei, antrenorul român a cedat şi s-a certat, pe teren, cu tehnicianul Bülent Uygun.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sivasspor a condus-o cu 2-0 pe Gaziantep, după două penalty-uri transformate în primele 15 minute de joc. Până la pauză, formaţia lui Marius Şumudică a reuşit să egaleze, unul dintre goluri fiind marcate de Denis Drăguş. După pauză, Alexandru Maxim şi-a lăsat echipa în inferioritate numerică, după ce a primit şi al doilea galben.

Marius Şumudică, la un pas de bătaie cu antrenorul lui Sivasspor

Marius Şumudică a trăit la intensitate maximă duelul dintre Sivasspor şi Gaziantep. La finalul meciului, antrenorul român a avut o discuţie aprinsă cu antrenorul echipei adverse, jucătorii şi ceilalţi membrii ai staff-ului intervenind rapid pentru ca spiritele să se calmeze.

„A fost haos la finalul meciului dintre Sivasspor şi Gaziantep. Tensiuni între Marius Şumudică şi Bulent Uygun (n.r. antrenorul lui Sivasspor)”, a notat un jurnalist turc, care a postat şi un videoclip în care este surprinsă disputa la care a luat parte antrenorul român.

Reclamă

Marius Şumudică a oferit şi prima reacţie, imediat după ce partida s-a încheiat. Antrenorul român a avut doar cuvinte de laudă la adresa jucătorilor săi, mărturisind că doar echipa sa a fost pe teren.

„Am fost echipa care a pierdut două puncte azi. A fost o singură echipă pe teren şi aceea a fost Gaziantep. Noi am avut ocaziile şi am făcut totul. Îi felicit pe jucătorii meci. Este unul dintre cele mai bune meciuri ale sezonului”, a spus Şumudică, citat de beinsports.com.tr.

Denis Drăguş, gol din pasa lui Alexandru Maxim. Repriză nebună pentru echipa lui Marius Şumudică

Denis Drăguş a marcat un gol din pasa lui Alexandru Maxim. Meciul dintre Sivasspor şi Gaziantep a avut o primă repriză incredibilă, terminată la egalitate, 2-2, cu patru români pe teren, acolo unde s-au mai aflat Florin Niţă şi Deian Sorescu.

Reclamă 4 / 0/3

Gazdele au condus cu 2-0, după ce echipa lui Marius Şumudică a fost taxată cu două penalty-uri, ambele transformate de Manaj. Pe teren, s-a aflat şi Deian Sorescu, care a debutat la Sivass.

După 29 de minute, Alexandru Maxim şi Denis Drăguş au scăpat singuri cu portarul Vural, după o mare greşeală în apărarea lui Sivasspor. Drăguş a marcat cu poarta goală şi şi-a readus echipa în meci. În minutul 41, Sivasspor a egalat, după reuşita lui Djilobodji.

Pentru Denis Drăguş, jucător cotat la 2 milioane de euro, acesta a fost al zecelea gol marcat în toate competiţiile acestui sezon. El şi-a trecut în cont şi un assist pentru echipa lui Marius Şumudică.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:06 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Meci „de foc” în Bănie! Blănuță, gol la 2 minute după reușita lui Anselmo 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:44 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Oaspeții fac spectacol în repriza secundă 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” Vezi toate știrile
Citește și