Închide meniul

Marius Șumudică, lecție de matematică pentru fanii lui Malatyaspor: „Acesta e planul să ne salvăm!”. Calcule fabuloase făcute de antrenorul român

Iulian Focșăneanu Publicat: 24 ianuarie 2022, 19:10

Reclamă
Marius Șumudică, lecție de matematică pentru fanii lui Malatyaspor: „Acesta e planul să ne salvăm!. Calcule fabuloase făcute de antrenorul român

Marius Șumudică, mesaj fabulos pentru fanii lui Malatyaspor

Profimediaimages

Malatyaspor nu a mai bătut pe nimeni din luna octombrie și a adunat numai 4 puncte în ultimele 12 etape. Etapa trecută a smuls in extremis o remiză cu Beșiktaș, ca urmare a golului marcat de Buyuk din penalty, în minutul 84. Șumudică are lecția învățată și asigură că știe cum să rămână în prima ligă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Șumudică a făcut planul pentru salvarea de la retrogradare

Așa arată cursa pentru supraviețuire, în perspectiva mea. Cred că 40 de puncte vor fi suficiente pentru a rămâne în prima ligă. Mai avem 16 meciuri de disputat, includ aici și meciul cu Gaziantep. Ambiția mea este să nu pierd niciunul, dar aici este matematica din planului meu de a evita retrogradarea.

Să presupunem că o să câștigăm 5 dintre cele 16 meciuri rămase. Asta înseamnă 15 puncte. Adăugați-le și pe cele 16 pe care le avem deja, deci ajungem la 31 de puncte. Dacă 9 dintre cele 11 meciuri rămase se termină la egalitate, ajungem la 40 de puncte. Deci 5 victorii, 9 remize și 2 înfrângeri pentru a ajunge la 40 de puncte.

Acum să presupunem că mai câștigăm unul în loc să remizăm, apoi încă două. Deci 6 victorii, 6 remize și 4 înfrângeri sau 7 victorii, 3 remize și 6 înfrângeri. Același număr de puncte: 40!

În ultima săptămână, ați observat o schimbare în jocul nostru. Vom avea două săptămâni de pregătire în Antalya și asta este o veste bună pentru mine. Nu avem accidentări, nu avem jucători la echipele lor naționale. Vom putea să ne antrenăm bine și apoi să arătăm de ce suntem capabili.

Reclamă
Reclamă 4

Să rămânem uniți, să luptăm împreună pentru visul nostru„, a fost mesajul postat pe contul său de Instagram de Marius Șumudică.

View this post on Instagram


A post shared by Marius Sumudica (@coachsumudica)

Reclamă

Malatyaspor încearcă să dea o lovitură importantă pe piața transferurilor. Tocmai a făcut o ofertă oficială pentru aducerea lui Olimpiu Moruțan. Cotat la 5 milioane de euro, fostul jucător de la FCSB a bifat 26 de apariții pentru Galatasaray în acest sezon, în toate competițiile, reușind să înscrie 3 goluri și să ofere 5 pase decisive.

După 23 de etape, Yeni Malatyaspor este la 10 puncte în spatele lui Giresunspor, prima echipă aflată deasupra liniei roșii. Trupa lui Șumudică are de disputat și o restanță.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
10:45

VIDEOElizabeta Samara a învins-o cu 3-1 pe Andreea Dragoman la WTT Star Contender Bangkok 2024! Adina Diaconu joacă la 12:30

10:40

În afară de aducerea lui Marius Ştefănescu, Gigi Becali e convins că a mai dat o lovitură în această vară: „E un mare câştig”

9:45

Unde ar putea ajunge Denis Alibec, atacantul dorit de Gigi Becali şi Gică Hagi: „A făcut o ofertă de transfer”

9:17

Anunţul făcut de Răzvan Burleanu despre viitorul lui Edi Iordănescu la naţionala României

8:50

Reacţia lui Edi Iordănescu imediat după ce fanii veniţi la Mogoşoaia i-au cerut să nu plece de pe banca naţionalei!

8:12

Gigi Becali l-a făcut praf pe Florin Niţă: „Șutul ăla îl apăram și eu. Nu mai spuneți că ne-a salvat. Să spunem adevărul”

1 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic” 4 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 5 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 6 FotoEa e românca ce este căsătorită cu un star din naţionala Olandei. Doina este de o frumuseţe uimitoare
Citește și