Închide meniul

Marius Şumudică mai vrea să transfere un jucător român! De data aceasta, aduce un atacant!

Bogdan Stănescu Publicat: 8 septembrie 2023, 22:35

Reclamă
Marius Şumudică mai vrea să transfere un jucător român! De data aceasta, aduce un atacant!

Discursul lui Marius Şumudică înainte de România - Israel

Marius Şumudică, în timpul unui meci/ Razvan Pasarica/SPORT PICTURES / Hepta

Marius Şumudică mai vrea să transfere un jucător român la Gaziantep! Tehnicianul român în vârstă de 52 de ani plănuieşte să îl aducă la Gaziantep pe Denis Drăguş, jucătorul lui Standard Liege, scrie presa din Turcia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit gazispor.com, Şumudică a discutat cu conducerea clubului turc posibila aducere a lui Drăguş. Conducătorii lui Gaziantep au luat legătura cu şefii lui Standard.

Marius Şumudică mai vrea să transfere un jucător român!

Gaziantep ar fi interesată să îl împrumute pe atacantul român în vârstă de 24 de ani. Drăguş este cotat de site-ul transfermarkt.com la 1,4 milioane de euro.

Rapid a încercat să îl transfere pe Denis Drăguş, dar s-a lovit de refuzul atacantului, care nu a dorit să se întoarcă în România. Clubul patronat de Dan Şucu era dispus să achite 1,3 milioane de euro pentru a-l aduce pe Drăguş.

Şi Coventry, club care evoluează în Championship, şi l-a dorit pe atacantul român. În cele din urmă, nici această mutare nu a mai avut loc.

Reclamă

Fanii lui Gaziantep au răbufnit, după ce Marius Şumudică i-a adus pe Niţă şi Junior Morais: „Nu poate exista o explicaţie logică”

Fanii lui Gaziantep au răbufnit, după ce Marius Şumudică i-a adus pe Niţă şi Junior Morais. Suporterii formaţiei turce au criticat transferul fostului fundaş al Rapidului.

Şumudică i-a luat cu el în Turcia pe Junior Morais, cu care a colaborat la Astra şi Gaziantep, şi Florin Niţă.

Junior Morais are 37 de ani. Portarul Niță are 36 de ani. Să fim serioși, pentru un portar, vârsta nu este atât de importantă, dar pentru transferul lui Morais nu poate exista o explicație logică”, au scris fanii lui Gaziantep pe Twitter.

Reclamă 4 / 0/3

Marius Şumudică e aproape să mai aducă un jucător la Gaziantep, pe Nicolas N’Koulou.

Marius Şumudică a revenit pe banca lui Gaziantep, echipă pe care a mai pregătit-o în perioada 2019-2021.

Marius Șumudică, aproape de o nouă lovitură la Gaziantep. Transferul pregătit de către antrenorul român

Marius Șumudică, aproape de o nouă lovitură la Gaziantep. Echipa tehnicianului român este aproape de o înțelegere cu un fotbalist care a jucat în marile campionate ale Europei.

Potrivit informațiilor oferite de reformhaber.com, echipa lui Marius Șumudică se află în negocieri cu fundașul camerunez Nicolas N’Koulou. Jucătorul este în prezent liber de contract, după ce s-a despărțit de grecii de la Aris Salonic.

Africanul care este cotat la suma de 1 milion de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt, este dispus să semneze cu echipa care ocupă, în momentul de față, ultimul loc în liga din Turcia.

În cariera sa, N’Koulou a jucat pentru: Kadji Sports, AS Monaco, Olympique Marseille, Olympique Lyon, Torino, Watford și Aris Salonic. A atins cea mai mare cotă de piață în anul 2019, atunci când valora suma de 20 de milioane de euro.

Obiectivul lui Marius Șumudică pe banca celor de la Gaziantep este salvarea de la retrogradare. Antrenorul român a semnat un contract valabil pe un an cu formația din Turcia.

Reclamă

Șumudică va debuta pe banca echipei la care a revenit în această vară după pauza echipelor naționale, pe data de 17 septembrie, de la ora 20:00.  Atunci, formația lui „Șumi” va juca în deplasare cu cei de la Kayserispor  În momentul de față, Gaziantep se află pe ultimul loc în prima ligă din Turcia, cu niciun punct obținut după primele 4 meciuri ale noului sezon. A fost 1-2 cu Fenerbahce, 1-3 cu Sivasspor, 0-2 cu Konyaspor și 0-3 cu Galatasaray.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și