Închide meniul

Marius Șumudică negociază cu Gaziantep. Antrenorul, aproape de revenirea în Turcia

Alex Ioniță Publicat: 24 august 2023, 17:39

Reclamă
Marius Șumudică negociază cu Gaziantep. Antrenorul, aproape de revenirea în Turcia

Marius Șumudică negociază cu Gaziantep

Marius Şumudică, în timpul unui meci/ Profimedia Images

Marius Șumudică negociază cu Gaziantep. Chiar dacă a primit mai multe oferte din partea cluburilor din Liga 1, se pare că tot Turcia este destinația preferată de antrenor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Șumi” este în prezent liber de contract după despărțirea de formația din Arabia Saudită, Al-Raed. Acesta pregătit echipa respectivă pentru doar un sezon, iar acum este în căutarea unei noi provocări.

Marius Șumudică negociază cu Gaziantep. „Șumi” ar putea reveni la echipa la care este legitimat Alexandru Maxim

Potrivit informațiilor oferite de fanatik.ro, Marius Șumudică negociază cu turcii de la Gaziantep. Dacă antrenorul va ajunge la un acord cu oficialii formației, acesta și-ar începe al doilea mandat pe banca clubului. „Șumi” a mai pregătit-o pe Gaziantep în perioada iunie 2019 – iulie 2021.

În momentul de față, Gaziantep are un start slab de campionat. Echipa se află pe penultimul loc, cu două înfrângeri în primele două etape ale noului sezon din Liga Turciei.

Potrivit sursei citate anterior, Marius Șumudică le impune oficialilor turci 5 transferuri, considerând că lotul echipei este unul destul de slab. Negocierile ar urma să se finalizeze înainte de pauza meciurilor internaționale.

Reclamă

În această vară, Șumudică a fost dorit de mai multe cluburi din Liga 1. Tehnicianul a primit chiar și o ofertă publică de la patronul celor de la FC U Craiova 1948, Adrian Mititelu. Oltenii se află în căutarea unui nou tehnician după ce patronul l-a dat afară pe Nicolae Dică, după doar o lună petrecută pe banca echipei din Bănie.

Până în momentul de față antrenorul, care este în prezent liber de contract, a pregătit trei echipe din Turcia. Este vorba despre Kayserispor, în sezonul 2017-2018, Gaziantep, în mandatul menționat anterior și Rizespor, pentru o scurtă perioadă, tot în anul 2021.

Cel mai valoros jucător din lotul celor de la Gaziantep este chiar românul Alexandru Maxim. Fotbalistul care a fost împrumutat la Beșiktaș, în sezonul trecut, este cotat la suma de 2,8 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali a pus capăt zvonurilor: „Șumudică nu va antrena niciodată FCSB”

„Șumudică e prietenul meu, îmi place de el, e băiat bun, dar ca să se termine odată o spun acum, dar nu o luați în sens peiorativ. Șumudică nu va antrena niciodată FCSB. Gata, să se termine odată bâlciul!

De unde până unde tot Șumudică? Șumudică are treabă cu mine ca prieten, dar nu am treabă cu el ca antrenor, nu mă intereseaza! A fost atunci, s-a schimbat după ce s-a întâmplat! De atunci, s-a luat hotărârea! Nu e vorba de orgoliu, el și-a cerut iertare: ’Da, dom-le, am greșit!’. Noi stabilisem tot, dar nu există, dacă nu mă ascultă, nu există antrenor care să nu mă asculte!”, a spus Gigi Becali, pentru digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
0:15
VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00)
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și