Închide meniul

Marius Șumudică și-a aflat pedeapsa, după ce a primit cartonaș roșu în ultimul meci al lui Gaziantep! Câte etape a fost suspendat

Viviana Moraru Publicat: 10 noiembrie 2023, 18:11

Reclamă
Marius Șumudică și-a aflat pedeapsa, după ce a primit cartonaș roșu în ultimul meci al lui Gaziantep! Câte etape a fost suspendat

Marius Șumudică și-a aflat pedeapsa, după ce a primit cartonaș roșu în ultimul meci al lui Gaziantep

Marius Şumudică, în timpul unui meci/ Profimedia Images

Marius Șumudică și-a aflat pedeapsa, după ce a primit cartonaș roșu în ultimul meci al lui Gaziantep. Antrenorul român a fost eliminat în timpul meciului cu Rizespor, și ca urmare, a primit o suspendare de o etapă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Șumudică a făcut show în ultimul meci al lui Gaziantep. După ce a fost eliminat de arbitru, a fost scos cu greu de pe teren, și dus în lojă. Acolo însă a început să danseze la finalul meciului, deoarece Gaziantep s-a impus cu 2-0.

Marius Șumudică și-a aflat pedeapsa, după ce a primit cartonaș roșu în ultimul meci al lui Gaziantep

Marius Șumudică a primit astfel o singură etapă de suspendare, pentru cartonașul roșu primit. Pe lângă asta, „Șumi” a primit și o amendă de 1281 de euro, anume 39.000 de lire turcești, din partea Comisiei de Disciplină a Federației din Turcia.

Pe lângă această sumă, Șumudică ar mai putea plăti încă 10.000 de euro, pentru eliminarea suferită. Suma este reprezentată de o clauză specială pe care o are în contractul cu Gaziantep, pentru situațiile în care este eliminat.

Șumudică va rata duelul dintre Alanyaspor și Gaziantep, din următoarea etapă din Turcia. Meciul este programat sâmbătă, de la ora 15:00.

Reclamă

Marius Şumudică a preluat-o în septembrie pe Gaziantep, atunci când echipa era pe ultimul loc, fără nicio victorie. Formaţia turcă a acumulat patru victorii între timp şi a urcat până pe locul 13.

Preşedintele lui Gaziantep, susţinere maximă pentru Marius Şumudică

Preşedintele celor de la Gaziantep îi acordă susţinere maximă lui Marius Şumudică. Memik Yilmaz s-a declarat foarte mulţumit de antrenorul român, şi a dezvăluit că „Şumi” este extrem de iubit la formaţia turcă.

Preşedintele celor de la Gaziantep speră ca Marius Şumudică să o readucă pe Gaziantep pe primele locuri din Turcia. Memik Yilmaz a declarat că antrenorul român a avut un impact major la echipă încă din prima zi şi a reuşit să unească jucătorii.

Reclamă 4 / 0/3

„Aveam nevoie de asta ca oraș, dar și ca fani ai fotbalului după unele evenimente. Am trecut printr-un proces dificil, dar sperăm să încercăm să facem lucruri bune de acum înainte. Ne-am revenit în ultimele 5 meciuri. Jucătorii noștri s-au obișnuit unii cu ceilalți. Ne îmbunătățim.

Să sperăm că vom ajunge pe locurile pe care le merităm. Felicităm din tot sufletul jucătorii. Continuă să muncească și să livreze prestațiile dorite și să facă orașul să zâmbească.

Am avut succes încă din ziua în care Șumudică a preluat funcția de antrenor. Orașul îl iubește. Suntem fericiți cu antrenorul nostru. A unit rapid echipa, e cineva care își iubește meseria, sper că va face lucruri bune. Avem așteptări mari de la el”, a declarat preşedintele de la Gaziantep, conform aksam.com.fr.

Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:17 Jaqueline Cristian, victorie în prima rundă a calificărilor al turneului de la Roma! A învins-o pe Hailey Baptiste în 3 seturi 21:00 LIVE TEXTUniversitatea Craiova – FCSB 1-0. Raul Silva a deschis rapid scorul! Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 20:45 Toate scenariile prin care Dinamo se salvează de la retrogradare. „Câinii” au nevoie de un miracol în ultima etapă 20:41 Mircea Rednic e în culmea fericirii după ce a câştigat play-out-ul şi avertizează Dinamo: „Ajutaţi-vă voi, nu m-aţi susţinut” 20:22 U Cluj a realizat un transfer înainte de finalul sezonului! Prima întărire pentru Ioan Ovidiu Sabău 19:58 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out înaintea ultimei etape 19:46 „O să ajung în București!” Jose Mourinho, mesaj fabulos pentru Gică Popescu! Ce i-a transmis „The Special One” 19:40 UTA – FCU Craiova 3-1. Oltenii lui Mititelu sunt pe ultimul loc în Liga 1! UTA e campioana play-out-ului 19:25 Florin Prunea, verdict despre corectitudinea meciului Hermannstadt – Poli Iași 0-1! Ce a spus despre șansele lui Dinamo 19:08 FotoDaniel Pancu, fotografie superbă cu soţia lui, în Iaşi, în ziua victoriei uriaşe a lui Poli: „Te iubesc” Vezi toate știrile
Citește și