Închide meniul

Marko Dugandzic a fost prezentat oficial de Al-Tai. Ce mesaj a transmis atacantul croat

Alex Ioniță Publicat: 7 septembrie 2023, 22:22

Reclamă
Marko Dugandzic a fost prezentat oficial de Al-Tai. Ce mesaj a transmis atacantul croat

Marko Dugandzic a fost prezentat oficial de Al-Tai

Marko Dugandzic a fost prezentat de Al-Tai / Instagram Al-Tai

Marko Duganzic a fost prezentat oficial de Al-Tai. Golgheterul din sezonul trecut de Liga 1 s-a despărțit de Rapid în această perioadă de mercato.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul croat a fost vândut de către giuleșteni în Arabia Saudită, la Al-Tai. La echipa care a fost pregătită de Mirel Rădoi, Dugandzic va fi coleg cu Andrei Cordea, care a plecat de la FCSB tot în această perioadă de transferuri.

Marko Dugandzic a fost prezentat oficial de Al-Tai. Primele imagini cu atacantul, de la noua sa echipă

În decursul zilei de astăzi, Marko Duganzic a fost prezentat oficial de către saudiții de la Al-Tai, prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare. Alături de fotografia de prezentare, arabii au transmis următorul mesaj: „Tancul croat este în Hail”.

 

 
View this post on Instagram
 
A post shared by نادي الطائي السعودي (@tai1381)

Reclamă

După ce a fost prezentat de saudiți, Duganzic a făcut o postare pe rețelele de socializare, iar în descrierea acesteia a transmis primele cuvinte de la noua sa echipă. Mesajul postat de acesta a fost: „Sunt fericit și mândru pentru că fac parte din echipa Al-Tai!”.

 

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Marko Dugandžić (@m.dugandzic)

Reclamă 4 / 0/3

După transferul fotbalistului croat, Rapidiștii au încasat suma de 2 milioane de euro. În tricoul formației de sub podul Grant, Marko Duganzic a reușit să câștige titlul de golgheter în sezonul trecut de Liga 1, cu 22 de goluri marcate.

Atacantul a ajuns în Giulești în anul 2022, de la CFR Cluj, pentru suma de 400.000 de euro. Astfel, echipa pregătită de Cristiano Bergodi a făcut un profit considerabil de pe urma vânzării acestuia.

În cariera sa a mai jucat pentru NK Osijek, Ternana, Matera, FC Botoșani și Sochi. În momentul de față este cotat la suma de 2,5 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Dan Șucu a dezvăluit salariul lui Marko Dugandzic de la Al-Tai

Acționarul majoritar de la Rapid, Dan Șucu, a vorbit despre plecarea lui Marko Dugandzic. Acesta a menționat faptul că și-ar fi dorit ca atacantul să rămână în Giulești. Totuși, a dezvăluit și suma pe care o va încasa Duganzdic în Arabia Saudită, menționând faptul că nu ar fi putut să refuze mutarea, având în vedere salariul pregătit de către cei de la Al-Tai.

„Dacă ar fi după mine ar trebui să rămână toți. Nu aș vrea să plece niciodată, niciun jucător, dar asta sigur nu se poate. Băiatul pleacă, din câte știu câștigă două milioane și jumătate (n.r. de euro), în doi ani de zile, e greu să îi spui nu.

Nu cred că ar fi fost același Marko după ce l-am fi refuzat”, a spus Dan Șucu, în exclusivitate pentru AS.ro.

În momentul de față, noua echipă a lui Marko Dugandzic ocupă locul al 11-lea în campionatul Arabiei Saudite, cu 6 puncte obținute după primele 6 meciuri. Pentru cei de la Al-Tai, următorul meci va fi împotriva celor de la Al-Hazem, pe 16 septembrie, de la ora 18:00.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” Vezi toate știrile
Citește și