Închide meniul

Mauricio Pochettino a spus tot despre scandalul cu Lionel Messi. Adevăratul motiv pentru care l-a schimbat: „Este de înţeles!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 septembrie 2021, 20:39 / Actualizat: 22 septembrie 2021, 0:44

Mauricio Pochettino a spus tot despre scandalul cu Lionel Messi. Adevăratul motiv pentru care l-a schimbat: „Este de înţeles!

Mauricio Pochettino, despre Lionel Messi

Profimediaimages

Messi a avut o reacţie nervoasă şi pe banca de rezerve. Pochettino a ţinut să asigure, cu o zi înaintea disputei cu Metz, din Ligue 1, că nu are probleme în vestiar. Antrenorul vicecampioanei Franţei a explicat, în faţa jurnaliştilor, adevăratul motiv pentru care l-a scos de pe teren pe Lionel Messi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mauricio Pochettino, o nouă reacţie despre scandalul cu Lionel Messi

Pentru a putea explica, trebuie să vă spun că noi observăm mult mai bine ce se întâmplă în timpul jocurilor. Am văzut că Lionel Messi îşi verifica genunchiul şi a făcut câteva gesturi. A făcut asta după ce a primit o lovitură.

Am fost foarte mulţumit de evoluţia lui, s-a descurcat foarte bine în prima repriză. Sunt mulţumit de angajamentul său şi de ceea ce face. Numai golul i-a lipsit! În minutul 75, date fiind toate informaţiile pe care le aveam, am luat decizia de a-l înlocui.

Bineînţeles, toţi jucătorii de top vor să fie pe teren în orice moment, ceea ce este de înţeles. Sunt liniştit în privinţa asta„, a declarat Mauricio Pochettino la conferinţa de presă, citat de metro.co.uk.

Messi l-a lăsat cu mâna întinsă pe Pochettino şi va lipsi în meciul cu Metz. Fostul căpitan al Barcelonei a suferit o contuzie în disputa cu Olympique Lyon. Rezultatul primit după ce a efectuat un RMN nu i-a picat deloc bine.

Reclamă

Mauricio Pochettino, ameninţat cu demisia de membrii familiei regale din Qatar

Fratele emirului din Qatar a avut o reacţie surprinzătoare, la numai câteva ore după ce Lionel Messi a refuzat să dea mâna cu Pochettino. Miliardarul care are o influenţă uriaşă la vicecampioana Franţei este chiar cel care a anunţat, în premieră, transferul starului argentinian la PSG.

Khalifa Bin Hamad Al Thani nu a stat pe gânduri când a văzut reacţia nervoasă avută de Messi, în momentul în care a fost schimbat.

Reclamă 4 / 0/3

Londra este un oraş minunat, ar trebui să ştii asta!„, a fost descrierea oferită de şeic la o poză cu Pochettino.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” Vezi toate știrile
Citește și