Închide meniul
NEWS ALERT

Şeicul care a anunţat, în premieră, transferul lui Lionel Messi la PSG, l-a avertizat pe Mauricio Pochettino. „Ar trebui să ştii asta!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 septembrie 2021, 13:10 / Actualizat: 20 septembrie 2021, 14:16

Şeicul care a anunţat, în premieră, transferul lui Lionel Messi la PSG, l-a avertizat pe Mauricio Pochettino. „Ar trebui să ştii asta!

Mauricio Pochettino, avertizat de fratele emirului din Qatar

Profimediaimages

Fratele emirului din Qatar a avut o reacţie surprinzătoare, la numai câteva ore după ce Lionel Messi a refuzat să dea mâna cu Pochettino. Miliardarul care are o influenţă uriaşă la vicecampioana Franţei este chiar cel care a anunţat, în premieră, transferul starului argentinian la PSG.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mauricio Pochettino, ameninţat cu demisia de membrii familiei regale din Qatar

Khalifa Bin Hamad Al Thani nu a stat pe gânduri când a văzut reacţia nervoasă avută de Messi, în momentul în care a fost schimbat. Potrivit mundodeportivo.com, acesta a postat un mesaj, în limba engleză, pe reţelele sociale.

„Londra este un oraş minunat, ar trebui să ştii asta!„, a fost descrierea oferită de şeic la o poză cu Pochettino.

Este un semnal de alarmă pentru antrenorul care a locuit o lungă perioadă în capitala Angliei. Tehnicianul în vârstă de 49 de ani a pregătit-o, între 2014 şi 2019, pe Tottenham.

Reclamă

Mauricio Pochettino, prima reacţie după ce a fost lăsat cu mâna întinsă de Lionel Messi

Messi a fost înlocuit cu Hakimi în minutul 76 al derby-ului PSG – Olympique Lyon, la scorul de 1-1. Starul argentinian a părut extrem de nervos pentru că a ajuns la trei meciuri la rând fără gol marcat pentru noua sa echipă.

La conferinţa de presă, Pochettino a încercat să limiteze proporţiile scandalului şi a anunţat motivul pentru care a decis să îl trimită pe bancă pe idolul fanilor.

Am luat decizia de a-l schimba pe Leo Messi din cauza unei posibile accidentări. Vin jocuri importante şi trebuie să-l protejăm. Acestea sunt deciziile pe care le luăm pentru echipă.

Reclamă 4 / 0/3

Toată lumea ştie că avem jucători minunaţi, dar eu trebuie să iau deciziile. Uneori poate fi plăcut, alteori nu! După schimbare l-am întrebat pe Messi dacă e bine, deci trebuie să vă calmaţi (n.r. în privinţa scandalului). Avem mult de lucrat, dar e greu când joci la fiecare trei zile„, a declarat Mauricio Pochettino.

Recomandări
  • Mauricio Pochettino, avertizat de Khalifa Bin Hamad Al Thani
  • Lionel Messi a refuzat să dea mâna cu antrenorul lui PSG

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma Vezi toate știrile
Citește și