Închide meniul
NEWS ALERT

Şeicul care a anunţat, în premieră, transferul lui Lionel Messi la PSG, l-a avertizat pe Mauricio Pochettino. „Ar trebui să ştii asta!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 septembrie 2021, 13:10 / Actualizat: 20 septembrie 2021, 14:16

Şeicul care a anunţat, în premieră, transferul lui Lionel Messi la PSG, l-a avertizat pe Mauricio Pochettino. „Ar trebui să ştii asta!

Mauricio Pochettino, avertizat de fratele emirului din Qatar

Profimediaimages

Fratele emirului din Qatar a avut o reacţie surprinzătoare, la numai câteva ore după ce Lionel Messi a refuzat să dea mâna cu Pochettino. Miliardarul care are o influenţă uriaşă la vicecampioana Franţei este chiar cel care a anunţat, în premieră, transferul starului argentinian la PSG.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mauricio Pochettino, ameninţat cu demisia de membrii familiei regale din Qatar

Khalifa Bin Hamad Al Thani nu a stat pe gânduri când a văzut reacţia nervoasă avută de Messi, în momentul în care a fost schimbat. Potrivit mundodeportivo.com, acesta a postat un mesaj, în limba engleză, pe reţelele sociale.

„Londra este un oraş minunat, ar trebui să ştii asta!„, a fost descrierea oferită de şeic la o poză cu Pochettino.

Reclamă

Este un semnal de alarmă pentru antrenorul care a locuit o lungă perioadă în capitala Angliei. Tehnicianul în vârstă de 49 de ani a pregătit-o, între 2014 şi 2019, pe Tottenham.

Reclamă

Mauricio Pochettino, prima reacţie după ce a fost lăsat cu mâna întinsă de Lionel Messi

Messi a fost înlocuit cu Hakimi în minutul 76 al derby-ului PSG – Olympique Lyon, la scorul de 1-1. Starul argentinian a părut extrem de nervos pentru că a ajuns la trei meciuri la rând fără gol marcat pentru noua sa echipă.

La conferinţa de presă, Pochettino a încercat să limiteze proporţiile scandalului şi a anunţat motivul pentru care a decis să îl trimită pe bancă pe idolul fanilor.

Am luat decizia de a-l schimba pe Leo Messi din cauza unei posibile accidentări. Vin jocuri importante şi trebuie să-l protejăm. Acestea sunt deciziile pe care le luăm pentru echipă.

Reclamă 4 / 0/3

Toată lumea ştie că avem jucători minunaţi, dar eu trebuie să iau deciziile. Uneori poate fi plăcut, alteori nu! După schimbare l-am întrebat pe Messi dacă e bine, deci trebuie să vă calmaţi (n.r. în privinţa scandalului). Avem mult de lucrat, dar e greu când joci la fiecare trei zile„, a declarat Mauricio Pochettino.

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:26 Darius Olaru şi-a dezvăluit cele două obiective uriaşe din 2024: „Vreau titlul cu FCSB şi să ajung în semifinală la EURO!” 12:08 Dan Şucu a dezvăluit prima uriaşă pe care o vor încasa rapidiştii dacă vor cuceri titlul! Bonus consistent şi pentru Europa 11:50 Cine va arbitra meciul România – Irlanda de Nord! A mai fost la centru la două partide disputate de ţara noastră 11:29 Surpriza pe care o pregăteşte Edi Iordănescu pentru dubla cu Irlanda de Nord şi Columbia! Jucătorul care l-a impresionat 11:03 „Nu merita asta” Mesaje de susţinere pentru Aryna Sabalenka, după ce iubitul ei a murit subit, înainte de a împlini 43 de ani! 10:36 Stere Halep, înainte de meciul fiicei sale cu Paula Badosa: „Am foarte multe emoţii”! Ce a spus despre adversara Simonei 10:00 Vestea proastă pe care a primit-o Ionuţ Radu, cu 3 luni înainte de startul EURO 2024! 9:36 Cosmin Matei va fi pus sub acuzare după ce a fost depistat pozitiv! Nimeni nu a cerut proba B! Ce riscă fotbalistul 9:03 FotoSuferinţă fără margini pentru Aryna Sabalenka! Tenismena şi-a pierdut tatăl şi iubitul la aceaşi vârstă, în condiţii similare! 8:52 Pilotul de Formula 1 care investeşte într-un club de fotbal! Pierre Gasly şi-a ales echipa Vezi toate știrile
Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Formula 1
Pe același subiect
Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League
Liga Campionilor • 15 mart., 13:38
Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League. Mbappe și vedetele lui Xavi, gata de spectacol
Recital Messi şi Suarez! Un gol şi un assist pentru fiecare
Fotbal extern • 14 mart., 9:06
Recital Messi şi Suarez! Un gol şi un assist pentru fiecare, iar Inter Miami e în sferturile Cupei Campionilor CONCACAF!
PSG - Nice 3-1
AntenaPLAY • 13 mart., 23:50
PSG a eliminat-o pe Nice şi s-a calificat în semifinalele Cupei Franţei, live în AntenaPLAY! Tabloul complet
Ladislau Boloni, exasperat de înfrângerile cu 0-1
Liga 1 • 13 mart., 23:15
Ladislau Boloni, aşteptat la o echipă din playoff: „Vorbesc cu el din două în două săptămâni! Ar fi o lovitură mare”
Gafă imensă comisă de portarul lui Nice, în duelul cu PSG
Fotbal extern • 13 mart., 23:04
Gafă imensă comisă de portarul lui Nice, în duelul cu PSG! Fază incredibilă în Cupa Franţei, live în AntenaPLAY