Închide meniul

Maurizio Sarri, o nouă declarație halucinantă despre condițiile în care s-a desfășurat CFR Cluj – Lazio 0-0!

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 28 februarie 2023, 19:17

Maurizio Sarri, o nouă declarație halucinantă despre condițiile în care s-a desfășurat CFR Cluj – Lazio 0-0!

Maurizio Sarri, o nouă declarație halucinantă despre condițiile în care s-a desfășurat CFR Cluj - Lazio 0-0

Maurizio Sarri / Profimedia

Maurizio Sarri a avut o nouă declarație halucinantă despre condițiile în care s-a desfășurat CFR Cluj – Lazio 0-0, partida retur din play-off-ul Conference League. În final, Lazio a fost echipa care s-a calificat în optimile competiției, deoarece, în meciul tur, s-a impus cu scorul de 1-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La finalul partidei dintre CFR Cluj și Lazio, Maurizio Sarri s-a plâns de starea gazonului din „Gruia”.

Maurizio Sarri, o nouă declarație halucinantă despre condițiile în care s-a desfășurat CFR Cluj – Lazio 0-0

După partida Lazio – Sampdoria, 1-0, din Serie A, la patru zile de la confruntarea cu CFR Cluj, Maurizo Sarri a avut o nouă declarație halucinantă despre starea gazonului de pe stadionul campioanei României.

„În ceea ce privește atitudinea, mi-a plăcut echipa. Mi se pare că a devenit mai agresivă și mai determinată. Evoluăm din punct de vedere al mentalității. În România au fost toate condițiile să facem un meci de rahat, dar tot am dat tot ce am avut mai bun”, a spus Maurizio Sarri, luni seară, potrivit sololalazio.it.

„Terenul a fost impracticabil. UEFA vorbește mereu despre respect, dar prin faptul că îi trimit pe jucători pe astfel de terenuri nu prea arată asta. Jucătorii au meritul că s-au dăruit pentru echipă. Ne-am descurcat foarte bine, puteam să avem probleme. Ne pare rău că nu am reușit să câștigăm”, spunea Sarri, joi seară, după meciul cu CFR Cluj.

Reclamă

Cristi Balaj îl contrazice pe Maurizio Sarri

Cristi Balaj, președintele campioanei României, a declarat faptul că, în opinia sa, nemulțumirile lui Maurizio Sarri, în legătură cu gazonul din „Gruia”, sunt menite să „ascundă” jocul slab practicat de Lazio.

„Ați avut colegi din presă care au fost prezenți chiar la marginea terenului. Colega voastră a remarcat starea excelentă a gazonului… ori trebuie să găsești justificări pentru că nu ai înscris un gol și pentru faptul că Immobile a fost anihilat în totalitate. Începi cu starea gazonului, despre minge nu poți să zici nimic, pentru că este de calitate, apoi urmează arbitrajul. 

Gazonul dacă ar fi fost biliard sau dacă ar fi de golf, Krasniqi sau Yeboah ar fi înscris”, a spus Cristi Balaj, pentru sport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Cristi Balaj a dezvăluit situația datoriilor de la CFR Cluj, după eliminarea din Conference League

CFR Cluj a fost eliminată din play-off-ul Conference League de Lazio, după ce, în tur, italienii s-au impus cu 1-0, iar partida retur s-a terminat 0-0.

Cristi Balaj susține că, după aventura europeană, CFR Cluj și-a diminuat datoriile, de la șapte milioane de euro, la două milioane. Acesta estimează că, din vară, CFR Cluj va deveni un club sustenabil.

„Am redus pierderea substanţial, dar nu suntem pe profit. Dacă avea loc transferul lui Yeboah, a fost ratat la mustaţă, atunci situaţia ar fi fost echilibrată. Plus, minus, am fi fost acolo la cheltuieli şi venituri.

Am redus pierderea de la minus şapte milioane (n.r. de euro), la două. Suntem pe un trend bun, am întinerit lotul, bugetul salarial a scăzut şi sperăm ca jucătorii nou-veniţi din zona Africii şi cei români pe care-i urmărim şi transferurile de ultim moment să fie valorificate pe viitor.

Avem nevoie de susţinerea patronului, iar din vară putem fi un club sustenabil. Atât s-a putut acum, dar situaţia financiară e mult diferită acum, chiar dacă e în continuare greu.

Încă nu am făcut calculele bugetului total, pentru că tragem linie când se încheie campania, lucrăm. Urmează licenţa şi datele se vor afla în curând”, a spus Cristi Balaj, pentru orangesport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
Vezi toate știrile
Citește și