Închide meniul

Mauro Icardi, transferat definitiv de Galatasaray de la PSG! Starul argentinian a avut cifre impresionante la echipa turcă

Bogdan Stănescu Publicat: 29 iulie 2023, 10:58

Reclamă
Mauro Icardi, transferat definitiv de Galatasaray de la PSG! Starul argentinian a avut cifre impresionante la echipa turcă

Mauro Icardi, transferat definitiv de Galatasaray de la PSG!

Mauro Icardi, cu tricoul lui Galatasaray / Facebook

Mauro Icardi, transferat definitiv de Galatasaray de la PSG! Clubul Paris Sant-Germain a anunţat, vineri, că l-a transferat definitiv pe Mauro Icardi la Galatasaray. Icardi este cotat de site-ul transfermarkt.com la 19 milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mauro Icardi a jucat la Galatasaray în ultimul sezon sub formă de împrumut de la echipa franceză. În tricoul Galatei, Mauro Icardi a avut cifre impresionante. În 26 de meciuri jucate pentru Galatasaray în toate competiţiile, atacantul argentinian a marcat 23 de goluri. 24 de goluri au fost marcate în campionat şi 2 în Cupa Turciei.

Mauro Icardi, transferat definitiv de Galatasaray de la PSG!

Mauro Icardi a contribuit decisiv la titlul pe care l-a câştigat Galatasaray sezonul trecut. Galata a terminat cu 8 puncte peste locul 2, rivala Fenerbahce Istanbul.

Mauro Icardi, în vârstă de 30 de ani, avea contract în Franţa până în 2024. El a ajuns la Paris în 2019 sub formă de împrumut de la Inter, înainte de a fi transferat definitiv un an mai târziu pentru 50 de milioane de euro, relatează news.ro.

Antrenorul de la Galatasaray a luat decizia finală în privinţa lui Olimpiu Moruţan! Ce se va întâmpla cu românul

Antrenorul de la Galatasaray a luat decizia finală în privinţa lui Olimpiu Moruţan. Internaţionalul român ar putea rămâne la campioana din Turcia în sezonul viitor, după ce Okan Buruk a fost impresionat de evoluţiile sale, din meciurile amicale din această vară.

Reclamă

Olimpiu Moruţan a revenit la Galatasaray, după împrumutul din sezonul trecut de la Pisa. Internaţionalul român de 24 de ani a fost curtat, în această vară, şi de alte echipe, însă va rămâne la campioana Turciei.

Presa din Turcia anunţa că Galatasaray s-a răzgândit, în privinţa lui Olimpiu Moruţan. Okan Buruk, antrenorul campioanei din Superlig, i-a anunţat pe oficialii turci că vrea ca internaţionalul român să rămână la echipa sa, în sezonul viitor.

După ce le-a atras atenţia altor cluburi, din zona Golfului sau din Turcia, se pare că în cele din urmă Moruţan va rămâne la Galatasaray, formaţie la care mai are contract până în vara lui 2026.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, şi evoluţiile de la Pisa ale lui Moruţan, din sezonul trecut, au contat pentru Okan Buruk. Mijlocaşul român a bifat 36 de meciuri pentru trupa din Serie B, reuşind să marcheze şase goluri şi să ofere opt assist-uri.

Olimpiu Moruţan a bifat deja un meci oficial la Galatasaray, în acest start de sezon. Mijlocaşul a fost trimis în teren de Okan Buruk în duelul cu Zalgiri, din turul doi preliminar din Champions League.

Alexandru Cicâldău, tot mai aproape de plecarea de la Galatasaray

Alexandru Cicâldău este tot mai aproape de plecarea de la Galatasaray. Internaționalul român nu mai intră în planurile lui Okan Buruk, antrenorul campioanei Turciei, și pentru sezonul viitor. Cu toate acestea, Cicâldău ar putea rămâne în Turcia, o echipă din Superlig insistând pentru a obține semnătura sa.

Alexandru Cicâldău a revenit în această vară la Galatasaray, după ce în sezonul trecut a evoluat, sub formă de împrumut, la Al Ittihad Kalba, în Emiratele Arabe Unite.

Presa din Turcia a anunțat faptul că Sivasspor este aproape să-și asigure serviciile lui Alexandru Cicâldău. Turcii vor să-l împrumute pe internaționalul român de la Galatasaray, pentru următorul sezon.

De asemenea, o altă echipă interesată de serviciile lui Cicâldău este și Konyaspor. Din cursa pentru semnătura internaționalului român s-au retras însă Basaksehir și Sampdoria, formații care îl monitorizau pe acesta la începutul perioadei de mercato.

Recent, și Victor Becali confirma faptul că Alexandru Cicâldău va pleca de la Galatasaray în această vară. Acesta a subliniat însă că formația campioană din Turcia nu va renunța definitiv la român.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:24 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său Vezi toate știrile
Citește și