Închide meniul

Mbappe şi Vinicius au marcat în Celta – Real Madrid 1-2. Record istoric pentru Modric. Juventus, victorie dramatică cu Lazio

Publicat: 19 octombrie 2024, 23:56

Reclamă
Mbappe şi Vinicius au marcat în Celta – Real Madrid 1-2. Record istoric pentru Modric. Juventus, victorie dramatică cu Lazio

Mbappe şi Vinicius au marcat în Celta - Real Madrid 1-2. Record istoric pentru Modric

Profimedia

Mbappe şi Vinicius au marcat în Celta – Real Madrid 1-2, iar Juventus a obţinut o victorie dramatică cu Lazio. Arsenal a fost învinsă surprinzător de Bournemouth.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kylian Mbappe a revenit cu gol la Real Madrid, după scandalul uriaş din Suedia. Starul lui Real Madrid a deschis scorul la Celta cu un şut fabulos de la 20 de metri, care s-a oprit în vinclul porţii. După ce gazdele au egalat, Vinicius a marcat golul victoriei din pasa lui Modric.

Mbappe şi Vinicius au marcat în Celta – Real Madrid 1-2

Meciul cu Celta Vigo a reprezentat un record istoric pentru Luka Modric. Balonul de Aur din 2018 a devenit cel mai bătrân jucător care a jucat vreodată pentru Real Madrid. Acesta l-a depăşit pe legendarul Puskas, care deţinea vechiul record cu 39 de ani şi 39 de zile.

Juventus, victorie dramatică cu Lazio

Juventus Torino s-a impus dramatic în derby-ul cu Lazio. Autogolul din minutul 85 al lui  Mario Gila. Lazialii au rămas în zece din minutul 24, după eliminarea lui Romagnoli direct cu un cartonaş roşu, pentru un fault din poziţie de ultim apărator la Kalulu. În partea secundă Vlahovic a trimis în bară, minutul 54, iar gazdele au reuşit să deblocheze tabela de marcaj abia în minutul 85, prin autogolul lui Mario Gila. Juventus s-a impus cu 1-0 şi a trecut pe prima treaptă a podiumului, cu 16 puncte. Lazio se află pe locul 5, cu 13 puncte.

Reclamă
Reclamă

Milan s-a impus la limită cu Udinese, prin golul lui Chukwueze, deşi a jucat din minutul 29 cu un om mai puţin, scrie news.ro.

Bournemouth a învins cu 2-0 de Arsenal şi a produs surpriza

Bournemouth a învins pe teren propriu, scor 2-0, formaţia londoneză Arsenal, în etapa a opta din Premier League. Este prima înfrângere stagională pentru „tunari”.

Arsenal a pierdut un jucător în minutul 30, când, după verificarea VAR, William Saliba a primit cartonaşul roşu şi a părăsit terenul. Bournemouth a reuşit să decidă soarta meciului în numai zece minute, cu ajutorul a doi jucători de rezervă. Mai întâi a marcat Ryan Christie, din pasa lui Justin Kluivert, în minutul 70. Apoi Justin Kluivert a transformat un penalti şi Andoni Iraola a câştigat duelul antrenorilor spanioli, provocându-i lui Arteta prima înfrângere din campionat în acest sezon.

Reclamă
Reclamă

Cine va câştiga Marele Premiu de Formula 1 al Statelor Unite?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
2:00 20 oct.

VIDEOLando Norris, pole-position în Marele Premiu al Statelor Unite! Cursa e la 21:45, în direct pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY

23:48

Dinamo – FCSB LIVE TEXT (21:00). Derby de „foc” pe Arena Naţională. Echipele probabile

23:31

„Ai vorbit cu Gigi Becali?” Lukas Zima, prima reacţie după transferul la FCSB! Ce a spus despre postul de titular al campioanei

23:19

FotoReacţia lui Dan Petrescu, după ce a fost sfidat de Louis Munteanu: „Ar trebui să fie mai atent! E prima dată când s-a întâmplat!”

23:03

FotoLouis Munteanu, gest sfidător după ce a fost înlocuit de Dan Petrescu în prelungirile meciului. Reacţie nervoasă a atacantului

22:55

Petrolul – CFR Cluj 0-0. Echipa lui Dan Petrescu, pe podium în Liga 1 după remiza de pe Ilie Oană

1 VIDEOBernadette Szocs s-a calificat în semifinale la Campionatul European Individual, LIVE în AntenaPLAY! O nouă medalie pentru Bernie 2 Novak Djokovic – Rafael Nadal 6-2, 7-6! Finalul unei ere în tenis! Sârbul a câştigat „ultimul dans” dintre cei doi titani 3 Ilie Dumitrescu, mesaj vehement pentru Dorinel Munteanu: „Dacă mai face o dată aşa, o să am aceeaşi reacţie” 4 FIA, verificări urgente în garajul Red Bull. Max Verstappen a fost acuzat că a trişat în antrenamentul din SUA 5 Max Verstappen, prima reacţie după ce a obţinut pole-position-ul în cursa de sprint de la Marele Premiu al Statelor Unite! 6 Lovitură financiară importantă pentru Dinamo! „Câinii” au anunţat suma pe care au încasat-o din biletele la Dinamo – FCSB!
Citește și