Închide meniul

Meci de infarct pentru Marius Șumudică în Turcia! Gaziantep, două goluri într-un minut, după ce a fost condusă cu 3-0 la pauză

Viviana Moraru Publicat: 3 decembrie 2023, 15:29

Reclamă
Meci de infarct pentru Marius Șumudică în Turcia! Gaziantep, două goluri într-un minut, după ce a fost condusă cu 3-0 la pauză

Meci de infarct pentru Marius Șumudică în Turcia

Marius Șumudică, în timpul unui antrenament la Gaziantep/ Twitter Gaziantep

Marius Șumudică a avut parte de un meci de infarct în Turcia. Gaziantep s-a văzut condusă cu 3-0 încă de la pauză, după o primă repriză de coșmar. În repriza secundă, trupa lui Marius Șumudică a redus din diferență, însă în cele din urmă a pierdut partida.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gaziantep a pierdut duelul din etapa a 14-a din campionatul Turciei, suferind astfel a două înfrângere consecutivă. Kasimpașa l-a învins pe Marius Șumudică cu 4-2.

Meci de infarct pentru Marius Șumudică în Turcia

În prima repriză, Kasimpașa a făcut un meci perfect și o conducea cu 3-0 la pauză pe Gaziantep. Kara a deschis scorul încă din minutul 3, iar Ben Ouanes a marcat o „dublă”, în minutele 16, respectiv 31.

În prelungirile primei reprize, Alexandru Maxim a avut șansa de a reduce din diferență până la pauză, însă mijlocașul român a ratat un penalty.

Ulterior, în repriza secundă, jucătorii lui Gaziantep i-au reaprins speranțele lui Marius Șumudică. Eskihellac a punctat în minutul 52, iar la un minut distanță, Markovic a marcat și el.

Reclamă

Trupa lui Marius Șumudică a alergat după egalare în restul reprizei secunde, însă Kasimpașa a dat lovitura de grație în minutul 82, după golul marcat de Fall.

În meciul cu Kasimpașa, titulari la Gaziantep au fost Florin Niță, Alexandru Maxim și Denis Drăguș. Portarul a fost integralist, în timp ce Maxim și Drăguș au fost înlocuiți în minutele 80, respectiv 72.

După ce a înregistrat a doua înfrângere la rând în campionatul Turciei, după cea cu Ankaragucu din runda precedentă, Gaziantep a coborât pe locul 14 în campionat, în timp ce Kasimpașa a urcat pe șapte.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru Gaziantep urmează un meci din Cupa Turciei, urmând să se dueleze pe teren propriu cu Etimesgut, formație din ligile inferioare din Turcia.

Marius Şumudică a cedat nervos, după înfrângerea lui Gaziantep din etapa trecută

Marius Şumudică a cedat nervos, după înfrângerea lui Gaziantep. Antrenorul român s-a plâns de arbitrajul partidei, dar şi de jocul modest prestat de jucătorii săi.

A fost un meci în care noi am jucat foarte prost și în care nu am reușit să ne creăm ocazii. În mod normal, suntem o echipă care își găsește poziții și care marchează atunci când joacă acasă. A fost un meci strâns.

Dacă i-am fi întrebat înaintea meciului, adversarii noștri și-ar fi dorit un rezultat de egalitate. Și-au creat ocazii. Am primit un gol în ultimele secunde ale primei reprize. Noi nu am folosit timpul în favoarea noastră, ei au făcut acest lucru.

Au fost pe jos tot meciul. Le-am urmărit jocul. Îmi doresc să fi fost mai inteligenți și să fi folosit timpul în favoarea noastră. Arbitrul l-a ignorat tot timpul pe portarul lor.

Astea nu sunt scuze, noi nu am obținut încă nimic. Mai avem mult de lucru. Am câștigat doar 15 puncte, trebuie să ne luptăm mai mult”, a declarat Marius Şumudică, conform presei din Turcia.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
Vezi toate știrile
Citește și