Închide meniul

Meciuri spectaculoase în Europa! Ianis Hagi, o nouă pasă decisivă pentru Rangers. AC Milan s-a făcut de râs cu Atalanta. Real Madrid, victorie fără emoţii!

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 23 ianuarie 2021, 20:40

Meciuri spectaculoase în Europa! Ianis Hagi, o nouă pasă decisivă pentru Rangers. AC Milan s-a făcut de râs cu Atalanta. Real Madrid, victorie fără emoţii!

DPA Images / Andrew Milligan via Hepta

Ianis Hagi este titular la Rangers

UPDATE 23:55: Deportivo Alaves – Real Madrid 1-4. Golul lui Joselu, din minutul 59, nu a ajutat-o prea mult pe echipa gazdă. Karim Benzema a reuşit "dubla" în minutul 70 şi i-a apropiat pe "galactici" la patru puncte de Atletico Madrid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

UPDATE 23:50: Monaco – Marseille 3-1! Jovetic a stabilit rezultatul final cu un gol marcat în al doilea minut de prelungiri

UPDATE 22:45: Deportivo Alaves – Real Madrid 0-3! A marcat şi Eden Hazard, în prelungirile primei reprize.

UPDATE 22:40: Deportivo Alaves – Real Madrid 0-2! Karim Benzema a înscris cu un şut în forţă, sub transversală, în minutul 41.

UPDATE 22:30: AS Monaco – Olympique Marseille 0-1! Radonjic i-a dus pe oaspeţi în avantaj încă din minutul 12!

Reclamă

UPDATE 22:15: Deportivo Alaves – Real Madrid 0-1! Gol înscris de Casemiro pentru madrileni.

UPDATE 21:00: Milan – Atalanta 0-3, Udinese – Inter 0-0. Pași greșiți făcuți de echipele din Milano. Șansă pentru Juventus!

UPDATE 20:30: Milan – Atalanta 0-3! Meci de coşmar pentru rossoneri. Duvan Zapata a făcut 3-0 în minutul 77!

Reclamă 4 / 0/3

UPDATE 20:13: Milan – Atalanta 0-2! Josep Ilicic transformă de la 11 metri și majorează avantajul echipei sale. 

UPDATE 20:00: Bașakșehir – Rizespor se încheie la egalitate, 1-1. Remiză pentru echipa lui Marius Șumudică.

UPDATE 19:30: Milan – Atalanta 0-1! Romero deschide scorul cu o lovitură de cap.

UPDATE 19:25: Bașakșehir – Rizespor 1-1! Elevii lui Marius Șumudică sunt egalați de campioana en-titre a Turciei.

UPDATE 19:10: Başakşehir – Rizespor 0-1! Noua echipă a lui Şumudică o conduce pe campioana en-titre. Samu a deschis scorul, din penalty, în minutul 49!

UPDATE 19:00: A început derby-ul din Serie A dintre AC Milan şi Atalanta. Pentru Zlatan Ibrahimovic este meciul 600 la nivel de club din carieră!

Reclamă

UPDATE 18:50: Rangers – Ross County 5-0. Echipa lui Steven Gerrard, la care Ianis Hagi a fost integralist, s-a distanţat la 23 de puncte de Celtic!

UPDATE 18:35: Rangers – Ross County 5-0! A marcat şi Goldson, din pasa lui Barisic.

UPDATE 18:30: Rangers – Ross County 4-0! Ianis Hagi a oferit pasa decisivă pentru golul lui Ryan Jack.

UPDATE 17:38Rangers – Ross County 3-0! Un nou gol pentru echipa la care Ianis Hagi e titular. Aribo a marcat în minutul 37

UPDATE 17:30: Rangers – Ross County 2-0! Liderul din Scoţia defilează în meciul din etapa a 25-a. Helander a dublat avantajul lui Rangers din pasa lui Barisic!

UPDATE 17:15: Rangers a deschis scorul încă din minutul 6. Kent a înscris din lovitură liberă. Trupa lui Steven Gerrard a ratat şi un penalty. Tavernier (13) nu a putut marca de la punctul cu var!

Ianis Hagi a fost titularizat de Steven Gerrard pentru duelul din campionat cu Ross County. Românul va bifa astfel meciul cu numărul 29 în acest sezon pentru formația scoțiană. Hagi Jr. are patru goluri și 10 assist-uri pentru Rangers în toate competițiile din actuala stagiune. 

Echipa lui Marius Șumudică, Rizespor, se deplasează astăzi pe terenul campioanei en-titre din Super Lig, Istanbul Başakşehir. Antrenorul român a amânat revenirea în Turcia, însă își va dirija noii elevi de la distanță, așa cum a făcut-o și în victoria cu 3-0 în fața lui Gaziantep. Başakşehir a fost învinsă în etapa trecută de Dan Petrescu, când Denis Alibec a reușit o “dublă” în victoria cu 2-0 a celor de la Kayserispor. 

Derby de foc în Serie A. Se încinge lupta la titlu 

Liderul la zi din campionatul Italiei, AC Milan, va primi vizita Atalantei într-un duel care se anunță foarte spectaculos. Zlatan Ibrahimovic a revenit în mare formă după accidentare și se va lupta pentru a-l ajunge din urmă pe Cristiano Ronaldo în clasamentul golgheterilor. Tătărușanu va fi foarte probabil doar pe banca de rezerve pentru această partidă, dar divergențele dintre club și Gianluigi Donnarumma ar putea reprezenta o mare șansă pentru portarul român.  

Principala urmăritoare a Milanul, Inter, este și ea în exercițiu astăzi. Nerazzuri se deplasează pe terenul lui Udinese și vor spera la un pas greșit din partea rivalilor din oraș în meciul cu Atalanta. Undinese – Inter începe de la ora 19:30. 

Real Madrid trage tare să țină aproape de Atletico 

Real Madrid va trebui să se descurce fără Zinedine Zidane, care a fost depistat pozitiv cu Covid-19 și nu va putea sta pe banca echipei la duelul cu Deportivo Alaves. Los Blancos sunt la șapte puncte în spatele lui Atletico, iar formația lui Simeone are și un meci mai puțin disputat. Meciul dintre Deportivo Alaves și Real Madrid va începe de la ora 22:00. 

Meciurile zilei în Europa 

Monaco – Marseille

AC Milan – Atalanta 0-3

Udinese – Inter 0-0

Deportivo Alaves – Real Madrid

Glasgow Rangers – Ross County 5-0

Basaksehir – Rizespor 1-1

Recomandări
  • Ianis Hagi a fost titluar la Rangers
  • Karim Benzema a dat recital în tricoul Realului

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:40 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele de start 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și