Închide meniul

Mesajul surprinzător al lui Cristiano Ronaldo din miez de noapte. Starul a ajuns la 800 de goluri în carieră. ”Nu avem timp să sărbătorim”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 decembrie 2021, 8:51

Mesajul surprinzător al lui Cristiano Ronaldo din miez de noapte. Starul a ajuns la 800 de goluri în carieră. ”Nu avem timp să sărbătorim”

Meciuri tari în Europa

Profimediaimages

”Mintea noastră este deja pregătită pentru următorul meci, deci nu avem timp să sărbătorim. Victorie de azi este foarte importantă pentru a reveni pe calea cea bună. Dar mai avem un drum lung până să ajungem la destinația dorită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Îmi felicit toți colegii, au arătat un spirit de luptă extraordinar azi. Un mare ”mulțumesc” pentru suporterii noștri, nu am fi putut reuși fără voi”, a fost mesajul lui Cristiano Ronaldo, după partida cu Arsenal.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Cristiano Ronaldo, golul 800 al carierei

Repriza a doua a meciului cu Arsenal a fost una specială pentru Cristiano Ronaldo, care a atins o nouă bornă incredibilă. Starul lui Manchester United a atins cota 800 de goluri în carieră, după reușita de 2-1. Golul care a închis tabela la 3-2 a fost cel cu numărul 801 pentru uriașul portughez.

Nimeni în istoria fotbalului nu a mai reușit să marcheze 800 de goluri de-a lungul carierei. Cel mai aproape de Cristiano Ronaldo e brazilianul Pele, cu 765 de goluri oficiale.

Reclamă

Din cele 801 de goluri ale lui Ronaldo, 450 au fost marcate în tricoul lui Real Madrid, 130 au venit pentru Manchester United, 115 la naționala Portugaliei, 101 pentru Juventus, iar cinci au fost înscrie pentru Sporting Lisabona, la începutul carierei starului portughez.

Citește și:

Ce sfat a primit Cristiano Ronaldo de la Ladislau Boloni

Ladislau Boloni a dezvăluit că s-a întâlnit cu Cristiano Ronaldo, în această vară, şi că l-a sfătuit pe starul portughez să revină la Real Madrid, dacă se va despărţi de Juventus. CR7 nu a ascultat sfatul celui care l-a promovat la prima echipă a lui Sporting şi a ales Premier League.

„În această vară, m-am văzut cu el la Budapesta, după Ungaria – Portugalia. L-am sfătuit să se întoarcă la Real Madrid după ce pleacă de la Juventus. Dar el a ales Manchester United. Pot doar să ghicesc de ce a făcut asta.

Reclamă 4 / 0/3

A avut nişte performanţe uimitoare cu Real, dar, în adâncul sufletului său, preferă fotbalul englez. Să ghicesc cât va mai fi un jucător de top e riscant. Are 36 de ani. Nu mai poate avea prea multe beneficii doar de la stilul de viaţă impecabil”, a spus Boloni, citat de borsonline.hu.

Cristiano Ronaldo a marcat deja 12 goluri de la revenirea la Manchester United, în 15 meciuri. De remarcat că şase din reuşite au venit în competiţia lui favorită, Liga Campionilor.

Recomandări
  • Cristiano Ronaldo a ajuns la 801 goluri în carieră
  • Ronaldo are 12 goluri marcare de la revenirea la Manchester United

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” Vezi toate știrile
Citește și