Închide meniul

Mesajul lui Pele de pe patul de spital! Care este starea de sănătate a legendei braziliene: „Le mulţumesc tuturor celor care îmi transmit energii pozitive”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 2 decembrie 2022, 9:53

Mesajul lui Pele de pe patul de spital! Care este starea de sănătate a legendei braziliene: „Le mulţumesc tuturor celor care îmi transmit energii pozitive

Pele, mesaj de pe patul de spital

Profimediaimages

Mesajul lui Pele de pe patul de spital. Legendarul fotbalist a ţinut să îşi liniştească fanii cu privire la starea sa de sănătate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, Pele a ţinut să mulţumească şi Qatarului pentru mesajele de încurajare. Pele a postat, noaptea trecută, în social media, un mesaj din spital, prin care şi-a liniştit fanii şi a mulţumit pentru susţinere.

Mesajul lui Pele de pe patul de spital

Prieteni, sunt în spital pentru controlul lunar. Este mereu plăcut să primesc mesaje pozitive. Îi mulţumesc Qatarului pentru omagiu şi le mulţumesc tuturor celor care îmi transmit energii pozitive”, a notat Pele pe Facebook, ataşând o fotografie cu un mesaj pentru el de însănătoşire grabnică, scrie news.ro.
Pele a fost internat miercuri în spitalul Albert Einstein din Sao Paulo, iar atunci ESPN a precizat că starea de sănătate a brazilianului este cel puţin îngrijorătoare.

Pele a ajuns la spital. Reacţia fiicei legendarului fotbalist brazilian

Deşi nici reprezentanţii lui Pele şi nici cei ai spitalului nu au oferit deocamdată informaţii, fiica acestuia, Kelly Nascimento, a postat un mesaj pe contul ei de Instagram pentru a-i linişti pe suporteri, în care a precizat că nu este vorba de nimic grav.

Multă alarmă în mass-media astăzi cu privire la starea de sănătate a tatălui meu. El se află în spital pentru a-i fi reglementată medicaţia. Nu există o urgenţă sau o nouă predicţie îngrozitoare. Voi fi acolo de Anul Nou şi promit să postez nişte fotografii„, a scris fiica lui Pele, în vârstă de 55 de ani, aflată în prezent în Qatar pentru a asista la Cupa Mondială.

Considerat de mulţi cel mai bun fotbalist din toate timpurile, Pele s-a operat anul trecut de o tumoare la colon, care i-a fost detectată cu ocazia unor examene medicale de rutină. Ulterior, el a început un ciclu de sesiuni de chimioterapie, fiind nevoit să meargă de câteva ori la spital, pentru a-i fi monitorizată îndeaproape evoluţia.

De atunci, starea de sănătate a lui Pele a fost înconjurată de un oarecare mister, întrucât anturajul său furnizează puţine informaţii.

Reclamă

Singurul fotbalist din istorie care a cucerit de trei ori Cupa Mondială (1958, 1962 şi 1970), Pele s-a confruntat cu diverse probleme de sănătate în ultimii ani acesta fiind unul dintre motivele pentru care s-a retras din viaţa publică, petrecându-şi cea mai mare parte a timpului în locuinţa sa de pe litoralul din Sao Paulo, alături de familie şi prietenii apropiaţi, departe de atenţia presei.

În luna aprilie, Pele a anunţat că aşteaptă cu nerăbdare să vadă selecţionata ţării sale câştigând un nou titlu suprem, la Cupa Mondială din Qatar.

Eşti pregătit pentru o altă Cupă Mondială? Eu sunt. Îmi doresc foarte mult să vadă echipa noastră ridicând încă o dată trofeul„, a scris Pele pe reţelele de socializare.

Reclamă 4 / 0/3

Pe 23 octombrie 1940 s-a născut legendarul Pele, supranumit „Perla neagră” sau „Regele fotbalului” şi pe numele său adevărat Edson Arantes do Nascimento.

Cine este Pele Nascimento

Pe 23 octombrie 1940 s-a născut legendarul Pele, supranumit „Perla neagră” sau „Regele fotbalului” şi pe numele său adevărat Edson Arantes do Nascimento.

Pele s-a născut în localitatea Tres Coraçőes din statul brazilian Minas Gerais, iar, la numai 9 ani, se legitima la echipa 7 August Bauru. La 15 ani, ajunge la Santos, unde, un an mai târziu debutează cu gol la echipa mare, într-un mare derby cu Corinthians.

La doar 17 ani, devenea campion mondial cu Brazilia (1958), având un rol esenţial la câştigarea titlului. El era desemnat cel mai bun tânăr jucător al turneului din Suedia şi intra în cartea recordurilor ca cel mai tânăr fotbalist care joacă şi marchează în finală de campionat mondial. A reuşit o dublă în faţa ţării gazde, pe care Selecao a învins-o cu 5-2.

Apoi, el s-a impus alături de Selecao şi la Mondialele din 1962 şi 1970. Alte titluri importante din cariera lui Pele au fost Copa Libertadores (2), Cupa Intercontinentală (1), 6 titluri în Brazilia. În decembrie 2000, el a împărţit premiul pentru cel mai bun fotbalist al secolului trecut cu Diego Armando Maradona.

1279 de goluri a marcat Pele în toate meciurile disputate, inclusiv amicale, un record de Guinness World Record. Pentru naţională, a înscris 77 de goluri în 92 de partide.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” Vezi toate știrile
Citește și