Închide meniul

Mesajul tulburător al lui Neymar, după accidentarea groaznică din meciul cu Uruguay: „Un moment foarte trist, cel mai rău!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 19 octombrie 2023, 11:21

Mesajul tulburător al lui Neymar, după accidentarea groaznică din meciul cu Uruguay: „Un moment foarte trist, cel mai rău!

Mesajul tulburător al lui Neymar, după accidentarea groaznică din meciul cu Uruguay

Profimedia

Mesajul tulburător al lui Neymar, după accidentarea groaznică din meciul cu Uruguay. Starul brazilian a postat un mesaj emoţionant după ce a aflat verdictul medicilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neymar a reacţionat pe reţelele sale de socializare, miercuri seară, după anunţul verdictului medical potrivit căruia a suferit o ruptură a ligamentelor încrucişate de la genunchiul stâng.

Mesajul tulburător al lui Neymar, după accidentarea groaznică din meciul cu Uruguay

„Acesta este un moment foarte trist, cel mai rău. Ştiu că sunt puternic, dar de data aceasta voi avea şi mai multă nevoie de familia şi prietenii mei. Am multă credinţă… Dar îmi pun puterea în mâinile lui Dumnezeu, pentru ca El să mi-o reînnoiască pe a mea. Vă mulţumesc pentru mesajele de susţinere şi afecţiune„, a scris el.

Atacantul brazilian Neymar, accidentat miercuri dimineaţa în timpul meciului cu Uruguay, a primit verdictul medicilor: ruptură de ligament încrucişat anterior la genunchiul stâng. Starul de 31 de ani a fost scos pe targă şi de ce i-a fost mai frică nu a scăpat. Va sta o lungă perioadă de timp departe de gazon.

Brazilia a fost învinsă de Uruguay cu 2-0, iar Neymar s-a accidentat în minutul 44, fiind scos de pe teren cu targa. Starul brazilian a suferit o ruptură a ligamentului încrucişat anterior la genunchiul stâng, meniscul fiind şi el afectat.

Reclamă

Verdict teribil primit de la medici de Neymar

Federaţia braziliană de fotbal (CBF) a confirmat informaţia miercuri, pe site-ul său oficial. Şi Al-Hilal, echipa la care Neymar s-a transferat în această vară, a anunţat ce se întâmplă cu atacantul.

Testele medicale la care Neymar a fost supus au confirmat că a suferit o ruptură a ligamentului încrucișat anterior al genunchiului și a meniscului. Fotbalistul va fi operat și ulterior se va stabili programul de recuperare pe care îl va urma”, a anunțat Al-Hilal.

CBF a precizat că atacantul în vârstă de 31 de ani va trebui să fie operat, la o dată care nu a fost încă stabilită. Sezonul este încheiat pentru Neymar, care riscă să nu poată juca fotbal chiar şi timp de un an!

Reclamă 4 / 0/3

Ajuns în această vară în Arabia Saudită, după ce oficialii de la Al-Hilal l-au cumpărat de la PSG pentru 90 de milioane de euro, Neymar are un trecut medical încărcat cu accidentări. Seria de coșmar continuă pentru fotbalistul brazilian, care a suferit nu mai puțin de 7 accidentări din luna octombrie a anului 2021.

În luna februarie a acestui an, „Ney” când a fost supus unei intervenții chirurgicale, la gleznă. Atunci a lipsit de pe teren pentru nu mai puțin de 130 de zile.

Neymar a devenit din nou tată

Neymar a avut şi motive de bucurie la începutul acestei luni. Logodnica starului brazilian, Bruna Biancardi, a născut-o pe micuţa Mavie într-un spital privat din Sao Paolo.

Neymar a fost alături de iubita lui şi s-a fotografiat cu ea şi cu fetiţa nou-născută. Neymar mai are un băieţel, Davi Lucca, născut în 2011, dintr-o relaţie anterioară.

Mavie a sosit pentru a ne completa viața ❤️🙏🏼

Bine ai venit, fiică! Eşti deja foarte iubită de noi… îţi mulțumim că ne-ai ales”, a scris Bruna Biancardi pe Instagram. Postarea ei a adunat peste 8.300.000 de like-uri în câteva ore.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 Vezi toate știrile
Citește și