Închide meniul

”Mi-a spus să plec imediat!”. Royston Drenthe a vorbit despre relația cu Jose Mourinho

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 aprilie 2020, 12:42

”Mi-a spus să plec imediat!”. Royston Drenthe a vorbit despre relația cu Jose Mourinho

Actionpress / ALTERPHOTOS SC. via hepta

”Mi-a spus să plec imediat!”. Un fost jucător de la Real Madrid vorbește de relația cu Jose Mourinho

Drenthe a povestit despre un episod cu Mourinho din vara lui 2012: ”Problemele mele la Real au început odată cu venirea lui Jose, care nu m-a dorit la club. În ultima zi de transferuri mi-a spus să plec imediat. Am avut mai puțin de 24 de ore ca să-mi găsesc o echipă!”, a declarat Drenthe pentru Marca.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Royston Drenthe a refuzat-o pe Barcelona pentru Real Madrid

Royston Drenthe a jucat fundaș stânga și mijlocaș de bandă stângă, fiind remarcat de cei doi ”giganți” din Spania, Barcelona și Real Madrid, prin vara lui 2007. Drenthe nu a avut însă o decizie grea de luat, alegând să se transfere la Real. 

”M-au dorit 16 echipe în 2007. Am vorbit cu Joan Laporta, președintele Barcelonei, dar și cu Pedja Mijatovic, directorul sportiv al Realului. Aproape toate mi-au oferit mai mult sau mai puțin aceleași condiții, dar când am auzit că mă vrea Real Madrid, totul a fost decis”, a mai spus Drenthe pentru Marca.

Royston Drenthe nu a rezistat ”tentațiilor” din Madrid

Royston Drenthe a ajuns la vârsta de 20 de ani în Madrid, iar colegii l-au ”corupt” să meargă noaptea în cluburi cu diferite femei.

”Madrid este un oraș frumos, sunt multe restaurante, multe cluburi și, desigur, multe fete frumoase. Și dacă ești tânăr, jucător la Real, sunt multe tentații ce vin pentru tine. 

Reclamă

Am mers cu un prieten la cazino și ne-am întâlnit cu două fete. Ne-am deplasat la un hotel toți patru și ne-am distrat pe cinste. Apoi, ne-au cerut câte o mie de euro de fiecare. Habar nu aveam că trebuie să plătești!”, a concluzionat Drenthe pentru sursa citată.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și