Închide meniul

„Mi se pare o lipsă de respect!”. Carlo Ancelotti a răbufnit la conferinţa de presă de după Real Madrid – Barcelona 3-1

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 ianuarie 2023, 8:54

„Mi se pare o lipsă de respect!. Carlo Ancelotti a răbufnit la conferinţa de presă de după Real Madrid – Barcelona 3-1

Carlo Ancelotti, dorit cu insistenţă pe banca naţionalei Braziliei

Carlo Ancelotti, la conferinţa de presă / Profimediaimages

  • Real Madrid – Barcelona 1-3
  • Reacţie furioasă a lui Carlo Ancelotti

Carlo Ancelotti a răbufnit la conferinţa de presă de după meciul Real Madrid – Barcelona, scor 1-3, din finala Supercupei Spaniei. Antrenorul „galacticilor” a fost deranjat de întrebarea primită de un jurnalist.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Real Madrid a fost condusă de 3-0 până în al treilea minut de prelungiri, când Karim Benzema a înscris golul de onoare. Gavi (33), Robert Lewandowski (45) şi Pedri (69) au marcat golurile victoriei catalanilor.

Carlo Ancelotti a răbufnit după Real Madrid – Barcelona 1-3

A fost o umilinţă?„, a fost întrebarea care l-a enervat pe Ancelotti. Acesta a avut o reacţie imediată.

Reclamă

Mi se pare o lipsă de resepct să spui asta. Am pierdut cu Barcelona, dar i-am învins în La Liga. Au jucat mai bine şi au meritat, punct!

Este un moment complicat, dificil, aşa cum se mai întâmplă pe decursul unui sezon. Trebuie să rezolvăm această problemă cu atitudinea obişnuită. Când primeşti trei goluri, trebuie să îmbunătăţeşti aspectul defensiv.

Reclamă

(Cum se va rezolva asta?) Trebuie să ridicăm capul şi să ne gândim la ce vom face. Ceea ce vom face este să fim din nou competitivi şi puternici. Apărarea ‘ne costă’ cel mai mult în acest moment.

Echipa este rănită foarte mult. Ea de obicei câştigă finalele. Dar avem toate resursele pentru a ne îmbunătăţi jocul. Madridul îşi va reveni, nu am nicio îndoială„, a spus Ancelotti pentru as.com.

Învinsă în două dintre ultimele patru etape din La Liga, Real Madrid a ajuns pe locul secund în clasament. Are cu trei puncte mai puţin decât liderul Barcelona.

Reclamă 4 / 0/3

FC Barcelona a câştigat Supercupa Spaniei

FC Barcelona a dominat întâlnirea de pe stadionul King Fahd, din Riad. Tânărul Gavi a fost omul meciului, el deschizând scorul în minutul 34, din pasa lui Lewandowski.

În minutul 44, Gavi i-a întors serviciul atacantului polonez şi i-a pasat pentru 2-0, scorul cu care s-a intrat la pauză. Courtois a scos în minutul 51 la Dembele, însă nu a mai putut face nimic în minutul 69, când Gavi i-a pasat lui Pedri şi acesta a marcat pentru 3-0.

În minutul 90+3 Benzema a înscris golul de onoare al madrilenilor, dar FC Barcelona s-a impus cu 3-1 în finala Supercupei Spaniei, cucerind primul trofeu cu Xavi pe bancă şi al 14-lea trofeu de Supercupa Spaniei din istorie.

Ce a spus Xavi după ce a câştigat Supercupa Spaniei

Xavi a câştigat Supercupa Spaniei 2023 şi a ridicat deasupra capului primul său trofeu din postura de antrenor al grupării de pe Camp Nou. A făcut-o într-un mod spectaculos chiar împotriva marii rivale, în El Clasico.

Sunt foarte mulţumit de jucătorii mei, care merită şi muncesc din greu. Este un vestiar grozav. Planul de joc ne-a mers foarte bine, fotbaliştii l-au înţeles foarte bine. Gavi, Pedri, Frenkie… am creat superioritate. Sunt fericit pentru toţi.

Trebuie să o controlezi, într-un fel, pe Real Madrid. A trebuit să minimizăm pierderile, este important şi titlul. Gavi, când nu joacă, am un gust rău, este extraordinar câtă inimă pune pe teren!

Acum am treabă. Dacă am câştigat finala cu Madrid, trebuie să o facem şi cu Ceuta (n.r. în Cupa Spaniei) şi cu Getafe (n.r. în La Liga)”, a declarat Xavi, după Real Madrid – Barcelona 1-3, potrivit marca.com.

Reclamă

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:57 VIDEOSouthampton – Preston se joacă ACUM în AntenaPLAY. „Sfinţii” încă speră la promovarea directă în Premier League 21:55 LIVE TEXTBarcelona – PSG şi Borussia Dortmund – Atletico Madrid se joacă ACUM! Meciuri decisive pentru semifinalele Champions League 21:28 Ce salariu îi pregăteşte Dan Şucu lui Marius Şumudică, la Rapid! „Şumi”, în pole-position să-i ia locul lui Cristiano Bergodi 21:20 VIDEOMomente uluitoare înainte de Barcelona – PSG! Fanii catalani au atacat, din greşeală, autocarul echipei lui Xavi 20:59 Ladislau Boloni, verdict dur despre transferul lui Florinel Coman! Cum a descris plecarea în Qatar a jucătorului de la FCSB 20:59 Bernadette Szocs – Prithika Pavade LIVE VIDEO (marţi, 17:00, AntenaPLAY). „Finala” Grupei 11 de la Cupa Mondială Macao 2024 20:27 FotoIlie Năstase, apariţie de gală alături de soţie! Ioana a strălucit pe covorul roşu la lansarea filmului despre viaţa lui „Nasty” 20:22 Bernadette Szocs, performanţă unică în carieră! „Bernie” îşi continuă drumul spre obiectivul uriaş 20:17 Tatăl Cristinei Neagu a murit! Clipe dificile pentru cea mai bună handbalistă a României 20:00 Rafael Nadal a revenit cu victorie în circuitul ATP! Prestaţie de zile mari a spaniolului în primul tur de la Barcelona Vezi toate știrile
Pe același subiect
Momente uluitoare înainte de Barcelona - PSG! Fanii catalani au atacat autocarul echipei lui Xavi! Ce s-a întâmplat
Liga Campionilor • 21:20
Momente uluitoare înainte de Barcelona – PSG! Fanii catalani au atacat, din greşeală, autocarul echipei lui Xavi
Xavi ştie cum poate Barcelona să o elimine pe PSG, din Champions League
Liga Campionilor • 15 apr., 19:07
Xavi ştie cum poate Barcelona să o elimine pe PSG, din Champions League! Anunţul făcut înaintea returului „de foc”
Istvan Kovacs, meci uriaş în UEFA Champions League
Liga Campionilor • 14 apr., 12:08
Istvan Kovacs, meci uriaş în UEFA Champions League! Românul va arbitra Barcelona – PSG, returul teribil din Ligă
Carlo Ancelotti a vorbit despre Kylian Mbappe și Erling Haaland
Fotbal extern • 12 apr., 19:17
Carlo Ancelotti a vorbit despre Kylian Mbappe și Erling Haaland! Antrenorul de la Real Madrid a dat cărțile pe față
Xavi, anunț important despre viitorul său la Barcelona
Liga Campionilor • 12 apr., 17:16
Xavi, anunț important despre viitorul său la Barcelona! A fost întrebat dacă rămâne la echipă și a dat un răspuns sincer