Închide meniul

"Mi se părea ireal!" Nicolae Stanciu a dezvăluit ce a vorbit cu Ianis Hagi, după duelul stelar din Europa League! Ce a spus despre golurile fabuloase pentru Slavia

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 martie 2021, 15:23

"Mi se părea ireal!" Nicolae Stanciu a dezvăluit ce a vorbit cu Ianis Hagi, după duelul stelar din Europa League! Ce a spus despre golurile fabuloase pentru Slavia

Ianis Hagi și Nicolae Stanciu, eliminați din Champions League

Profimedia

Nicolae Stanciu este de neoprit la Slavia Praga. Mijlocaşul român a reuşit două goluri spectaculoase în meciul cu Mlada Boleslav, din etapa 23-a din campionatul Cehiei. Pentru Stanciu urmează returul de foc cu Rangers, de pe "Ibrox". Echipa lui Ianis Hagi pleacă cu prima şansă, după ce a obţinut o remiză, scor 1-1, pe terenul celor de la Slavia Praga

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"A fost ceva special. După tragerea la sorți, am vorbit cu Ianis. După ce am văzut că ne va arbitra și Hațegan, mi se părea ireal așa ceva, să se întâmple asta la un meci de UEL. Ne-am bucurat amândoi.

A fost un meci frumos, ei au o echipă foarte bună, dar vom vedea joi care merge mai departe. În timpul meciului, fiecare era concentrat, dar am vorbit și înainte, și după meci și acum așteptăm să ne întâlnim la Glasgow. Ne-am felicitat reciproc. Îmi doream să nu dea pasa aia, dar s-a întâmplat. Mă bucur când suntem în optimile UEL, atât eu, cât și el. E bine pentru România, că jucăm la nivelul ăsta.

L-am felicitat că a luat campionatul în Scoția. Și eu sunt aproape să iau titlu aici. E important pentru fotbalul românesc că alți români câștigă titluri în țări străine", a spus Nicolae Stanciu la Digisport.

Ce a spus Nicolae Stanciu, după dubla de senzaţie pentru Slavia Praga

Nicolae Stanciu a dat o dublă de senzaţie în Mlada Boleslav – Slavia Praga, scor 0-3. Stanciu a deschis scorul, în minutul 27, după ce a executat perfect o lovitură liberă. A plasat ideal mingea şi nu o-a dat nicio şansă portarului advers. Balonul a şi lovit bara înainte să intre în poartă.

Reclamă

Românul nu s-a oprit şi a reuşit chiar "dubla". A izbutit o minunăţie de gol după ce a înşirat fundaşii adverşi. Stanciu a driblat treu adversari înainte de a trimite sub transversală. Golul din minutul 40 a amintit de reuşitele lui Lionel Messi la Barcelona.

"Mă simt puţin obosit acum, dar este un moment bun pentru mine, pentru echipă. Sunt mai fericit că am luat cele trei puncte. Nu mă gândesc la performanţa individuală, pentru că în fotbal nu joci singur, e mai important cum joacă echipa.

Sunt mereu încrezător în abilitatea mea la loviturile libere, un aspect important în fotbal. Am înscris din nou, mă antrenez din greu pentru asta. La golul doi, am simţit să intru cu mingea în careu, era o situaţie bună. Fundaşii de la Boleslav au încercat să-mi blocheze şutul cu piciorul drept, am profitat de asta şi am driblat cu piciorul stâng. Mă descurc la fel de bine cu ambele picioare", a mai spus Nicolae Stanciu. 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și