Închide meniul

Michael Carrick a plecat de la Manchester United după 15 ani! ”Suntem trişti că pleacă, dar îi înţelegem decizia”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 decembrie 2021, 9:25

Michael Carrick a plecat de la Manchester United după 15 ani! ”Suntem trişti că pleacă, dar îi înţelegem decizia”

Michael Carrick a plecat de la Manchester United după 15 ani

Profimediaimages

„După 15 ani de servicii excepţionale ca jucător şi antrenor, Michael părăseşte clubul cu mulţumirile noastre cele mai sincere şi cu urări de bine. Suntem trişti că pleacă, dar îi înţelegem decizia”, a afirmat John Murtough, director la Manchester United, după meciul cu Arsenal, 3-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Michael Carrick a plecat de la Manchester United

La rândul său, Carrick a spus că niciodată nu a crezut că va reuşi să realizeze atât de multe performanţe la Manchester United, dar că decizia de a pleca a fost una foarte mult reflectată.

Alături de United, el a câștigat, ca jucător, cinci titluri în Premier League, un trofeu Champions League, un trofeu Europa League, Campionatul Mondial al Cluburilor, o Cupă a Angliei, două Cupe ale Ligii Angliei și șase Supercupe ale Angliei.

Michael Carrick a jucat 464 de meciuri pentru Manchester United în perioada 2006/2018. La retragere, el a intrat în staful tehnic, unde a lucrat cu Jose Mourinho şi Ole Gunnar Solskjaer

Cristiano Ronaldo, dublă la ultimul meci al lui Michael Carick

Repriza a doua a meciului cu Arsenal a fost una specială pentru Cristiano Ronaldo, care a atins o nouă bornă incredibilă. Starul lui Manchester United a atins cota 800 de goluri în carieră, după reușita de 2-1. Golul care a închis tabela la 3-2 a fost cel cu numărul 801 pentru uriașul portughez.

Reclamă

Nimeni în istoria fotbalului nu a mai reușit să marcheze 800 de goluri de-a lungul carierei. Cel mai aproape de Cristiano Ronaldo e brazilianul Pele, cu 765 de goluri oficiale.

Din cele 801 de goluri ale lui Ronaldo, 450 au fost marcate în tricoul lui Real Madrid, 130 au venit pentru Manchester United, 115 la naționala Portugaliei, 101 pentru Juventus, iar cinci au fost înscrie pentru Sporting Lisabona, la începutul carierei starului portughez.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment Vezi toate știrile
Citește și